Фулл хаус
производство флексопечати(этикетка)
Отзывы о работодателях Издательства, СМИФулл хауспроизводство флексопечати(этикетка) ТріадаТОВ «Тріада» пропонує комплексні рішення з виготовлення упаковки для харчової та нехарчової промисловості.Флексодрук. Наш ФорматВидавництво НАШ ФОРМАТ спеціалізується на нон-фікшині: від бізнесу та економіки до психології та мотиваційної літератури. Видавництво представило читачам понад 300 перекладів українською мовою. Лазер флексТОВ «Лазер Флекс» є одним із найбільших та надійних виробників високоякісної продукції для різних поліграфічних підприємств України. Основним напрямом діяльності підприємства є виробництво фотополімерних друкарських форм за готовими файлами замовника або за файлами, розробленими дизайнерами-конструкторами нашої компанії. Ми виготовляємо друкарські форми для флексографічного, високого, глибокого й тампонного друку, гарячого тиснення, вибіркового лакування в офсеті за […] HussТипография «HUSS» — это полиграфическое предприятие полного цикла с современным оборудованием и высокопрофессиональным коллективом. Мы работаем в соответствии со Швейцарскими стандартами качества и облуживания и гарантируем нашим клиентам оперативное выполнение заказов и осязаемую безупречность полиграфического продукта. Успех нашей компании во многом зависит от опыта, профессионализма и творческого потенциала коллектива.Со стороны руководства постоянно проводятся мероприятия по […] Видавництво Старого Лева«Видавни́цтво Старо́го Ле́ва» — українське видавництво для всієї родини, включаючи твори художньої літератури, поезію, освітні й науково-пізнавальні книжки для дітей, мотиваційну й бізнес-літературу, кулінарні й альбомні видання, що вирізняються якістю друку й упізнаваним стилем. Найактивніше видавництво в українському медіапросторі. Наша ціль — створювати та поширювати якісні та красиві книги серед читачів різного віку, розробляти естетичні […] Наргус«Наргус» — лідер на ринку виробництва гнучкої рулонної упаковки з повнокольоровим друком з одношарових і багатошарових матеріалів. ООО «Наргус» — колектив однодумців, згуртованих задля успіху спільної справи. Персонал компанії складається з професіоналів високого рівня. Усі ключові фахівці та керівники підрозділів мають найвищий рівень кваліфікації. Наш головний актив — наша репутація. Ми дорожимо нею, керуючись принципом: […] Поллі-Сервіспечать Idea PackШовкотрааретний друк на поліетиленових пакетах, крафт-пакетах, пакетах дой-пак. Виробництво паперових пакетів, коробок з картону. Друкування поліграфічної продукції АгрополіграфсервісВиробництво самоклеючої етикетки (флексодрук). ШколярикВидавництво «Школярик» — це національний виробник зошитів, альбомів для малювання, коледж-блоків, блокнотів. Ми відрізняємось на ринку стильним та яскравим дизайном, широким асортиментом та високою якістю продукції. Наша продукція користується величезним попитом як на внутрішньому ринку так i за кордоном. Компанія експортує свою продукцію в країни Євросоюзу. Поверхность-ІнвестГрупа компаній «Поверхность» — компанія «Поверхность» з телевізійними каналами «Sport 1 Україна», «Sport 1 International», «Sport 2», «Sport 3», «Sport 4», «Sport 2 Baltic», «Kino 1 HD», «Kino 1», «Quiz TV», «СОЛЬ ТВ», «ЧЕМОДАН ТВ», «Динамо Київ ТВ». Телеканали «Sport 1», «Sport 2», «Sport 3» та «Sport 4» доступні шанувальникам спорту України 24 години на […] МаксіпрінтПоліграфічний центр «Максіпрінт» більше 20 років працює у сфері флексодруку. Ми займаємося виробництвом самоклеючої етикетки, бренд-скотчу та рулонної упаковки на замовлення промислових підприємств. Наші клієнти — це лідери українського та зарубіжного ринків по виробництву харчових продуктів, побутової хімії, автохіміі, та ін. Астрон+Сучасна типографія. White GroupNalipki.Shop — Виробник наліпок, стікерів та самоклеючих етикеток. Ми найбільший центр оперативної поліграфії в м.Обухів та Обухівському районі з власним професійним обладнанням і багаторічним досвідом роботи, який стрімко зростає і розвиваєтья. Останнім часом зосереджені саме на виготовленні наліпок, стікерів та самоклеючих етикеток, але виготовляємо і іншу поліграфічну продукцію. Наші послуги: Виготовлення наліпок та самоклеючих етикеток […] Мак ТрейдКомпанія яка виробляю поліграфічну продукцію.Місія якої -задовільнити усі вимоги замовника, створення яскравої, якісної упаковки для товарів. Впровадження мотиваційних схем для отримання зростання заробітньої платні. СанспарельТипография «Санспарель» создана в мае 2005 года. Это современное, динамично развивающееся предприятие европейского уровня, выполняющее весь комплекс полиграфических услуг на собственном оборудовании западного производства. Технические возможности, которыми обладает наша типография, дают возможность реализовать сложные проекты и выпускать рекламную полиграфию различных типов и форматов – от карманных календарей до каталогов. Vox Ukraine«Вокс Україна» — незалежна аналітична платформа. Ми допомагаємо Україні рухатися в майбутнє. Наш фокус — економіка, держуправління, суспільні процеси та реформи. Нас не фінансують партії та олігархи. Якість наших матеріалів забезпечена редакторським процесом. ДМСТ«Дніпро TV» — це сучасний муніципальний телеканал, який є надійним джерелом місцевих новин та офіційної інформації. Працює цілодобово у форматі новин, аналітики, інтерв’ю, спецпроєктів і репортажів. Канал активно висвітлює життя громади, воєнні та інші актуальні події. Контент поширюється через кабельне телебачення, інтернет-платформи та YouTube, де має близько 150 тисяч підписників та понад 42 мільйони переглядів. |