Flo Lux

Flo Lux

comment Отзывы: 2
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Flo.lux — український квітковий бренд та доставка букетів, яка піклується про щасливі моменти своїх клієнтів.
Наша місія — допомагати висловлювати почуття через квіткові подарунки. Ми віримо, що краса має бути щирою, а сервіс — надійним. Працюємо так уже понад 5 років і щомісяця збираємо 21 500+ замовлень у 4 містах України.
Над кожною доставкою працює велика команда з 200 людей — флористів, кур’єрів, менеджерів, маркетологів та креативників.
Ми імпортуємо квіти без посередників напряму з Нідерландів, Кенії, Колумбії та Еквадору, щоб гарантувати якість і свіжість кожного букета.

Отзывы о работе в Flo Lux, зарплаты, вакансии

1. -
    23 Июл 2026

Якщо хочете втратити ментальне здоров’я, нерви та працювати за копійки вам сюди.
    Абсолютна неповага з боку керівництва, для якого головне заробити якомога більше на працівниках, не зважаючи ні на людське ставлення, ні на реальні умови. Економія тут буквально на всьому навіть на елементарних речах для працівників. Дійшло до того, що економлять навіть на туалетному папері та воді.Постійні штрафи буквально з повітря наприклад, за запізнення на 5 хвилин — мінус 400 грн. І це в країні, де щодня повітряні тривоги, обстріли та затори.
    Робочий день триває 12–13 годин, а оплата —близько 1000 грн за зміну, незалежно від посади, досвіду чи обсягу відповідальності. Замість нормальної організації роботи суцільна «забігаловка», де працівників сприймають як витратний ресурс. Окремий бонус — тотальний контроль. Складається враження, що прослуховують буквально всіх і всюди. Атмосфера постійної недовіри та контролю лише додає стресу.
    Якщо цінуєте свій час, здоров’я та самоповагу — добре подумайте, перш ніж погоджуватися на роботу тут.

2. -
    8 Июл 2026

По-перше, повна неповага до чужого часу та праці. Я відпрацювала на стажуванні повну 12-годинну зміну абсолютно безкоштовно. Проте через 10 хвилин після того, як я пішла додому після другого дня, мені просто написали повідомлення, що я "не підходжу, бо обрали іншого кандидата". Замість того, щоб сказати все прямо в очі під час зміни, керівництво вирішило промовчати цілий день. Навіщо тоді було використовувати безкоштовну робочу силу, якщо вибір уже було зроблено? Можливо, причиною для відмови стало те, що в перші дні незвичної фізичної роботи в мене просто заболіла спина (що абсолютно нормально для адаптації на ногах). Але у мене про це навіть ніхто не запитав і не спробував нормально поговорити. Набагато простіше мовчати цілий день, а потім виставити людину за двері повідомленням.По-друге, сам процес навчання побудований абсурдно. Від стажера з перших годин вимагають поспішати, коли ти тільки стажуєшся і спочатку хочеться навчитися робити все якісно, акуратно та розібратися в процесах. У підсумку отримуєш лише тиск. По-третє, атмосфера специфічна, активно обговорюють клієнтів за очі хто на якій машині приїхав і так далі. Виглядає це дуже дешево та нетактовно

Добавьте зарплату в компании Flo Lux

Добавить отзыв Оцените работодателя Flo Lux: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.