Імплантісс Інститут

Імплантісс Інститут

Ми є ексклюзивним дистриб’ютором і представником в Україні компаній botiss biomaterials (Berlin, Germany) та Global D (Brignais, France).
Наші клієнти — це провідні лікарі імплантологи та ортодонти, з якими ми разом впроваджуємо найсучасніші і найновіші рішення в лікуванні адентії щелеп.
Ми вдячні ветеранам за службу та відкриті до працевлаштування ветеранів!

Отзывы о работе в Імплантісс Інститут, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

Компанія "Імплантісс Інститут" є ексклюзивним дистриб’ютором медичних матеріалів і технологій в Україні, співпрацюючи з провідними міжнародними виробниками. Основна діяльність компанії пов'язана з імплантологією та ортодонтією, де вона надає сучасні рішення для лікування адентії щелеп.

Вакансії
У "Імплантісс Інститут" можуть бути відкриті вакансії в різних сферах, таких як:
- Продажі та маркетинг: спеціалісти з продажу медичних матеріалів, менеджери з розвитку бізнесу.
- Технічна підтримка: фахівці, які надають консультації лікарям щодо використання продуктів.
- Адміністративні посади: адміністративні асистенти, фінансові спеціалісти.

Умови праці
Компанія цінує професіоналізм і прагне створити комфортні умови для своїх працівників. Вона також відкриває можливості для працевлаштування ветеранів, що свідчить про соціальну відповідальність організації.

Зарплати
Рівень заробітної плати може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та регіону. У сфері медичних продажів зарплати можуть бути конкурентоспроможними, часто включають базову ставку та бонуси за виконання планів. Технічні спеціалісти зазвичай отримують стабільну заробітну плату, що також може включати додаткові переваги.

Переваги роботи
- Можливість працювати з новітніми технологіями в медицині.
- Професійний розвиток та навчання.
- Дружня команда та підтримка колег.

Компанія "Імплантісс Інститут" пропонує цікаві можливості для тих, хто хоче розвиватися в динамічній і важливій сфері охорони здоров'я.

Добавьте зарплату в компании Імплантісс Інститут

Добавить отзыв о работодателе Імплантісс Інститут

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Імплантісс Інститут?