JustSchool

JustSchool

location_on , , , ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні. JustSchool — це більше 9000 учнів з усіх куточків світу, більше 350 співробітників, більше 900 викладачів.
Ми навчаємо дітей і дорослих за індивідуальною програмою. Наш освітній продукт — унікальний на ринку України, спеціально розроблений нашими методистами для учнів, з урахуванням їх побажань та інтересів.
Наші продукти — це англійська, польська, українська, математика, програмування, а також платформа з безкоштовними домашніми завданнями для учнів загальноосвітніх шкіл — JustClass.
Ми дуже пишаємося тим, що вже протягом декількох місяців успішно співпрацюємо з благодійними фондами «Діти Героїв» та «Рідні». За цей час ми провели понад 900 уроків з математики, української та англійської мов, та понад 700 уроків з програмування для дітей, які втратили батьків під час війни.
Головна цінність компанії — результати наших учнів!

Отзывы о работе в JustSchool, зарплаты, вакансии

1 2 3
    20 Июн 2026

Пропрацював 4 місяці. Викинули і все. Почав виясняти виявилось не компетентний. Звраз не знаю, що і думати. Діти нормальні. Багато видно, що вмотивовані. Вимоги звичайно…. короче враження на 0 впало.

2. Гість
    11 Июн 2026

Мій досвід в джастскул неоднозначний. Я працювала вчителем у період 2020-2025. Те, що бісило — що учень може відмінити заняття за годину чи кілька годин (не памʼятаю точно), а вчитель не може так. Через що ніби повний графік перетворювався на чорт зна що. Але з позитивного — коли додали можливість брати разові уроки на заміну колеги і тд, я зраділа і моніторила чатик. Загалом, це точно краще аніж самостійний репетитор, бо я так і завдання шукала-створювала, і клієнтів шукала. Слава богу що тут матеріали були готові та учнів мені знаходила школа. Звісно, хотілось більшу оплату, тому з часом пішла, бо змінила зайнятість на більш оплачувану.

5 Июн 2026

@ Гость , зп у вчителі як була 90 грн за год, так і залишилась, придумали нову систему бонусів для вчителів, але як на мене вона не реальна, особливо під час літніх канікул

5 Июн 2026

Працюю тут уже майже рік викладачем. Головний кайф-це, звісно, платформа, матеріали готові, підготовка до уроків мінімальна, не треба вечорами вигадувати велосипед. Графік флексибільний, навантаження регулюєш сам, що для мене взагалі святе. З мінусів те, що іноді буває плутанина з розкладом від менеджерів або клієнти скасовують заняття в останній момент, але підтримка зазвичай швидко рулить ці факапи. Загалом жива, адекватна компанія, працювати комфортно, а головне, що немає цього душного мікроменеджменту.

5. Антоніна
    2 Июн 2026

Сьогодні написав мені HR manager Роман, з пропозицією працювати в JustSchool. На моє останнє повідомлення, що 90-200 ставка мене не влаштовує, і якщо можливо її негоціювати з урахуванням досвіду, сертифікацій, методик — я з задоволенням зустрінусь з рекрутером, відповів: У Вас помилка в повідомленні. (Це єдина відповідь, яку я отримала).
    Не розумію, навіщо школі псувати враження про себе на початковому етапі?

6. анонімус
    29 Май 2026

працюю в Джаст Скул вже декілька місяців і чесно скажу іноді хочеться просто все кинути і втекти. роботи реально дофіга, задачі сипляться з усіх сторін і буває такий завал шо голова просто квадратна під вечір. Морально це буває капець як тяжко, особливо коли попадаються складні клієнти чи студенти, після яких відчуваєш себе повністю вижатим як лимон. Бувають дні коли комунікація з людьми просто вибиває з колії і хочеться закритись від усіх.
    Але шо реально тримає на плаву, так це підтримка тімліда. Навіть коли ти в повному ауті, є тренери. можна вийти на созвон, пропрацювати проблемні місця, тебе реально вислухають і допоможуть розібратися, а не просто напхають. хоч і робота іноді здається каторгою через темп,але варіант норм. Гроші платять вчасно, хоча іноді здається шо за такий винос мозку можна і більше))

29 Май 2026

@ Гость , я работаю в продажах, могу сказать, что в лучшую сторону изменился процес закрития клиента, получать продажи стало легче, а вот система мотивации сильно обьемная, мне пока сложно разобраться(( проработав 3 месяца, я в каждий из них получила в ~два раза больше, чем на бившей работе продавцом в сильпо😁

29 Май 2026

Ребята, кто здесь работает хоть пару месяцев, скажите, ести ли какие ниуть позитивніе изменения в школе, по зарплате, по мативации, по базам которіе вам дают? Спрашиваю по отделу продаж, телемаркетинг, учителей. Или тот же негатив у вас, и ничего позитивного?

9. anonim
    27 Май 2026

Школа має як позитивні, так і досить негативні на жаль аспекти. Швидке навчання, набирають без досвіду, без ніяких майже вимог. Спочатку дають нормальну, гарячу і теплу базу людей. Так, оплата мала, але щось капає, можна здобути досвід роботи, також є непогана підтримка і навчання при потребі від тімлідів. Але потім дійсно набирають все нових і нових людей, а старих проріджують, якщо не вмієш нагло впарювати, ти кандидат на виліт і отримуєш уже іншу, холодну базу, де люди вже по півроку, рік і два нічого не збираються у цій школі вивчати. Таким чином зроблять тебе винуватим, що мало результату і вони незадоволені, нічого доплачувати за робочі години не збираються.

12 Май 2026

Я в ахєрє від того всього що тут є. Колись працювала тут вчителем англ, потім менеджером в сапорті. Так, я не заробляла міліонів, але той досвід що я отримала мені дуже допоміг потім. Мене взяли взагалі без знань в програмах і навчили як використовувати срм-ку, телефонію, ексель таблиці і тд і тп. Повірте, не у всіх компаніях готові вкладатись у вас, навчати чомусь. Зазвичай хочуть собі вже майстрів на всі руки. Зараз я тверезо оцінюю той час і розумію що завдяки моєму тім ліду, який сидів зі мною і тими табличками й срм, я тепер легко розираюсь майже з будь якою програмою і памʼятаю як робити зводні таблиці 😁 А ну і те, що це робота з дому мені дуже подобалось, бо в офіс ходити це постійно витрачати час на дорогу і доп. гроші на красивий одяг!

11. Роман
    10 Май 2026

Лучшего слова, чем «скоты» к этой школе не применить. Успешно работал там 2 года. Внезапно появляются анонимные жалобы анонимных учеников, мне указывают, что я направильно веду урок. Какие уроки, у каких учеников, разумеется, никто не скажет. Другой менеджер говорит, что жалоб не было

В день увольнения меня прервали посреди урока, просто отключили, не дав закончить с ученицей, которая мне доверяла, выставив меня идиотом. Дальше я попросил справку о том, что я работал. Один менеджер сказал, что таких справок не делают, другой сказал сделаем через 10 дней:) В итоге меня молча выкинули с их канала🤣

Ощущение, что администрация этой школы — умственно неполноценные люди, которые работают сами по себе, по инструкции, которую сочинял такой же олигофрен, и они совершенно не вникают в происходящее, им совершенно плевать на индивидуальный подход к ученику. У них есть инструкция, если ты себя ведёшь не по ней, не улыбаешься, не ведёшь себя как клоун с шилом в заднице, в любой момент тебя уволят за «страшные нарушения»

Крайне не рекомендую работать здесь, уж тем более за 90 грн/урок

12. Олена
    2 Май 2026

Як викладач працювала там близько року.
    1. З уроку, за який платять клієнти десь під 400 грн, викладач отримує лише 90(!).
    2. Є «незалежні» асесори, які перевіряють уроки та пишуть доноси, які їм заманеться, посилаючись на якіхось там учнів, яким не сподобалось. Ніякої інформації, звичайно, не доб’єшься.
    3. Поваги до вчителів теж мало бути і побільше. Усюди «тикають» і після дуже багатьох гарних відгуків учнів, які поверталися кілька разів саме до мене, звинуватили в непрофесіоналізмі і звільнили.

Тому не раджу йти туди працювати викладачам. Не раджу цю школу й учнями через те, що професійний викладач, який їм сподобається через кілька уроків може раптово зникнути…

30 Апр 2026

На яку вакансію Ви йшли? Вакансія де потрібно записувати людей на онлайн уроки це теж саме, також треба дзвонити?

24 Апр 2026

боже, який жах, я просто вражена! в мене таке відчуття ніби всі тут про різні школи взагалі пишуть. тут ніби повний жах, гроші не платять, і все піпєц як погано.
    Не скажу що ця робота це робота мрії, звісно. Але бляха люди, тут такі адекватні люди працють, всі завжди готові допомогти і підтримати. Звичайно критику теж кажуть, але це в більшості конструктив і ніхто зайвий раз не буде домахуватись. вчасно виплата є, двічі на місяць і реально можна навчитись скілам, які ой як пригодяться далі в житті. Тому думайТЕ і краще самому перевірити ніж вірити всяким

21 Апр 2026

капець! я спочатку теж хотіла звільнитися в перший тиждень бо голова йшла обертом від тої кількості інфи яку треба впихнути в себе на старті)) але зараз вже втягнулася і все ок. Реально бісить коли пишуть що тут прямо все погано, люди ви мабуть просто не бачили що таке справжній треш в держ школах за три копійки. Так, тут контроль жорсткий, твої уроки дивляться методисти і потім кидають правки що ти там не так сказав або де не дотиснув учня але це ж і робить тебе нормальним преподом а не просто підставкою під ноут. Заготовки матеріалів на платформі топ, реально все під рукою і не треба ночами сидіти малювати презентації як проклята, просто відкриваєш і ведеш. По грошах — скільки напрацюєш стільки й маєш, я набрала собі годин і мені виходить в рази більше ніж в моєму універі пропонували після випуску. Звичайно бувають дні коли діти вибішують або інет лагає і ти нервуєш але без того ніде немає. Мені подобається що я сама собі хазяйка в плані графіку і не треба нікуди їхати зранку в забитій маршрутці.

19 Апр 2026

Хочу попередити всіх, хто розглядає співпрацю з цією школою: готуйтеся до того, що поняття «особистий час» для їхніх рекрутерів не існує.
    Чому варто бути обережними:
    Порушення меж: Рекрутери дозволяють собі телефонувати з пропозиціями роботи в суботу ввечері (близько 21:00) або писати в месенджери о 22:00. Це абсолютно неприпустимо для професійної організації та свідчить про низьку культуру спілкування в компанії.
    Нескінченний спам: Навіть після численних відмов і прохань видалити номер із бази, дзвінки та повідомлення продовжуються стабільно по кілька разів на місяць. Скарги та коментарі в їхній CRM-системі просто ігноруються.
    Невідповідні умови: Окрім нав’язливості, компанія пропонує мізерну оплату, яка абсолютно не відповідає ринковим стандартам. Наразі знайти вакансію з гідною зарплатою та повагою до працівника набагато простіше, ніж терпіти таке ставлення від JustSchool

17 Апр 2026

читаю відгуки і просто ор вище гір)) народ ви реально думали що в едтеху вам будуть платити за те що ви просто гарні? працюю тут вже пів року і скажу так — робота не для слабаків взагалі. якщо ти звик сидіти на ставці і втикати в тікток то звалиш через три дні з палаючою дупою і напишеш тут черговий хейт про те як тебе образили. так, тут треба пахати, дзвінків реально дофіга, іноді язик заплітається під вечір але і вихлоп є якщо ти не лінивий. я в перший місяць теж отримав копійки бо тупив і боявся заперечень але потім втягнувся, розібрався в срм і зараз маю нормальний чек який в офісі в моєму місті мені б ніхто не дав. тімліди взагалі окрема тема, вони реально за тебе впрягаються якщо бачать що ти стараєшся а не просто відбуваєш номер. база іноді бісить бо трапляються якісь номери трьохрічної давності але то таке, робочі моменти. головне що все віддалено, сиджу вдома в піжамі і заробляю. короче якщо шукаєте де пересидіти то йдіть далі, а якщо треба бабки і нормальний скіл в сейлзах то велкам, тут з вас швидко зроблять профі, якщо не здасися. мені заходить, хоча іноді хочеться все кинути від навантаження але коли приходить зп то відпускає))

18. !
    16 Апр 2026

хочу поділитися і своім досвідом роботи у джаст скул.
    знаходячись у пошуку на ворк юа мене зацікавила вакансія менеджера з продажу з зарплатнею від 16 до 40 тисяч. мене дуже швидко взяли на навчання по вакансіі і вже там нам сказали, що насправді немає стабільно встановленої зп, тобто ти можеш заробляти і 8 тисяч, і 30, все залежить від тебе. система формування зп мене вразила дуже сильно, оскільки навіть ставки гарантованої у тебе немає, ти маєш заробляти ії, виконуючи в день по 65 задач мінімум. за перший місяць я заробила 4 тищі грн і цього мені цілком вистачило для того, щоб зрозуміти — *** таку роботу. ти можеш буквально просидіти весь робочий день, всі 8 годин за компʼютером і ні до кого не додзвонитися. що ти з цього отримаєш? дулю з маком. так, ти можеш виконати 650 задач за 2 тижня і отримати 2 тисячі, це і є твоя ставка, але на нормальній роботі ставка гарантована, це твоя оплата за витрачений час. тут ти можеш витратити купу часу то зусиль, але в норму задач не вкладешся — 3 грн за задачу.
    це *** не окупає весь той час, що ти витрачаєш на роботу. ти маєш не запізнюватися на роботу і з перших хвилин вже закривати задачі, але якщо ти перепрацюєш — ніхто тебе за це не похвалить і вряд чи помітить. тут менеджери, щоб заробити гроші, вимушені працювати у свої вихідні. звичайно, що ніхто їх не змушує, просто зарплатня настільки мала, що тобі доводиться бути робочою кобилою задля того, щоб заробити хоча би 15 тисяч.
    усі твої старання впираються у продаж. якщо їх немає — винуватий тільки ти, все це звичайно звучить логічно, але % за оплату отримує останній менеджер, який повзаємодіяв з клієнтом. ти можеш *** опрацювати всі заперечення, підвести клієнта до оплати, надіслати посилання на нього або пояснити як оплатити, але якшо клієнт через певний час не виконає оплату і попросить із ним звʼязок — *** і ця задача випадає іншому менеджеру. на питання до тімліда «*** це так несправедливо?» відповідь: «ніхто не забороняє вам на всякий випадок дзвонити/писати клієнту, якшо не бачите оплату, навіть якщо вам не випала ця задача або у вас вихідний». тобто аж настільки доводиться виборювати цю оплату.
    керівнитцво *** не розуміє, чому просіли продажі. це ж звичайно не підвищення цін, звичайно не *** зарплата, яка відбиває всіляке бажання хоч трохи докладати зусиль. керівництво всіляко намагається зменшити твою зп, бо «щось продажі просіли» і вони ніхріна не хочуть визнавати, що платити за 4 уроки 2,300 грн це абсурд, що це дуже дорого і їхні хвальоні викладачі це нерідко молоді люди віком 18-25 років, які взагалі не мають жодного досвіду педагогічного.
    як казали нам на навчанні ще до роботи: «клієнт бог». бог це керівник, це верхівка, яка прагне заробити гроші, якомога більше грошей, які успішно йдуть на кіпр. у них боги всі, окрім звичайних працівників їхньої компанії.
    ще відверто насмішило те, шо працевлаштування офіційного немає, бо, цитую слова ейчара «це фрилансна робота», у той час як тімлід каже «ну це вам не фриланс, це повноцінна робота, просто віддалена». вони мабуть самі не розуміють, фриланс це чи ні, ще й за 8 років існування цієї школи так і не зайнялися тим, шоб працівники були офіційно влаштовані.
    ще окремо хочу зазначити, що мені не дуже сподобалась атмосфера конкуренції. ось ці місця по продажам, по виручці, хто скільки та чого продав — це все схоже на дитсадок, де вася і петя он як стараються, а ти, дурнику, чого ж не такий самий? і начхати взагалі, що твоя оплата може перепасти іншому менеджеру, просто тому що той останній повзаємодіяв. і пофіг, шо у тебе можуть бути одні ндз.
    але буду чесною, мені робота не підійшла ще й тим, шо мені важко бути такою набридливою і дзвонити по 5-6 разів одній і тій же людині, складно доводити людині у скрутній ситуації, що уроки з англійської зараз те, що їй потрібно. особливо було відверто соромно дзвонити людям, які навчалися у цій школі рік-два-три тому.
    з плюсів можу зазначити те, шо із будь-якими питаннями тобі поможуть та підкажуть, шо робити, до того ж є кода — «енциклопедія» менеджера. там є варіанти опрацювання заперечень, технічна допомога щодо роботи в срм системі, купу регламентів, щоб розуміти, як працювати з тими чи іншими клієнтами.
    а ще звичайно подобається, шо робота з дому.
    я не рекомендую працювати тут. для досвіду хіба що або якщо ви студент чи вам просто нема шо робить.

15 Апр 2026

Нагрібають пачками по 50 людей і звільняють так само пачками через декілька днів… потік людей шалений… набирають студентів, які повірили, що будуть по 20 тис заробляти… а насправді можна за день тільки одного клієнта знайти.

20. Ди
    14 Апр 2026

Вообще не советую сюда приходить работать, мне все нравилось, я старалась проходить все тесты, ИИ спич монстра этого, готова была работать, потеряла в итоге 5 дней по 8 часов + ещё много тратила времени перечитывать все теста эти подготовленные, проходила тесты это ещё по +1,5-2 часа в день!! Просто в пустую. Мне все равно, я знаю что найду лучше работу та и целом не прям нуждаюсь в ней, хотела по кайфу чем то заниматься. Сказали в итоге надо ещё раз пройти обучение, опять 5 дней и потом снова экзамен. И за это не платят!

8 Апр 2026

Робота підходить ідеально для тих хто не може працювати повний день, цим і зацікавило. Є коли клієнти шлють куди подалі але в цілому якщо не сприймати на власний рахунок то норм. У мене не одразу знайшлось порозуміння з моїм керівником Лілією але зараз все ок. Платять чітко

4 Апр 2026

Не раджу цю контору, прошла навчання, відпрацювала 8 днів стажування, до 8 дня було все добре, а після стало все погано.
    Якщо ви і зробили лід, все одно шукають причину щоб не зплатити за нього. Бази устарівші. І плюс до того робите купу дзвінкі,вислуховуєте масу негатива і образ в свою адрессу безкоштовно.
    Я думаю яке відношення до працівників, так і дітей там навчають.

3 Апр 2026

@ Гость , ну десь 10-14тис можна заробити, якщо 5-дневку працювати. але місяць на місяць не приходиться, залежить від того яка база

2 Апр 2026

Не рекомендую дану «контору», бо компанією назвати аж ніяк не можу. Ще на етапі листування з HR, умови здалися досить дивними. Але роботу в онлайн форматі шукала вже досить довго, тому, вирішила спробувати. Висновки: витратила 5 днів по 8 годин, зіпсувала нерви та свій відпочинок. Набирають велику кількість людей, експлуатують за безкоштовно, і відсівають.

1 Апр 2026

Нагрібають пачками по 50 людей і звільняють так само пачками через декілька днів… потік людей шалений… набирають студентів, які повірили, що будуть по 20 тис заробляти… а насправді можна за день тільки одного клієнта знайти на пу, який ще може потім відмовитись від навчання через менеджера, який вів той пу… обзвонюють місяцями одних і тих самих людей, які вже кричать в трубку… начальники люблять принижувати і розказувати що це ми всі не такі і все робимо не так

27 Мар 2026

А яка реальна заробітня плата в місяць ? Знаю що там за одну людину 35 потім 55 . Але от скільки реально в місяць заробити ? І скільки годин потрібно сидіти щоб мати нормально ?

26 Мар 2026

Працюю в колл-центрі, обробляю вхідні заявки та допомагаю клієнтам підібрати формат навчання. Подобається, що є чіткі скрипти й навчання на старті, але при цьому можна адаптувати розмову під людину, а не читати по шаблону. По результатах все прозоро, бачиш свої конверсії, зрозуміло, де просідаєш і що покращити. Комунікація з клієнтами окрема тема, там не все однозначно, бо буває стресово, проте не сумно!)))

24 Мар 2026

Чесно прийшла недавно . Всіх правил ніби знаю . ( працюю місяць ) що можу сказати . Вибачте за вираження це *** . Думала тут зацікавлені клієнти а тут людям дзвонять по 100 разів . За ОЯК ЦЕ ВОПШЕ інша тема правила вводять усе нові і нові . Мали би зараховувати Ліди які ти оформила і оплачувати але виходить так що все перевіряють якщо щось не подобається знімає вам його . ( урок проводиться але вам його не зараховують ) це для того аби у вас було менше лідів та заплати . А ОЯК ВСЕ більше вимоги та штрафи

19 Мар 2026

@ Гость , а я спитала просто про оформлення, бо я ФОП і податкова одного разу спитає за мої надходження, як мені звітувати? Спитала чи сплачуючи вони податки — почала розповідати, що школі 8 років вже. Завершила це все ще на етапі розмови з HR

30. Валєрій
    16 Мар 2026

Мав бути урок на 20.00, чекав. В 20.30 набрали і сказали, можливо збій в системі. Продовжувати спілкування не бачу сенсу!

12 Мар 2026

Та нормальна контора, не знаю чого тут так багато поганих відгуків. я от працюю і в принципі всьо ок. да, спочатку було тяжко, втягувався десь тижні два, бо процесів багато і треба реально розібратись. ті хто пишуть що зп не платять — хз, мені приходить вчасно і без затримок.звісно це не робота мрії, стрес буває і втомлюєшся під вечір, та де зараз легко? для досвіду і стабільної виплати — саме то. Працювати можна якщо не лінитись.

10 Мар 2026

оце тут негативу насипали, це капєц
    ну шо, мій досвід теж далеко не однозначний, бо я дуже довго втягувався, мені треба було 2 тижні шоб я звик до цього, за 2 тижні було багато негативних емоцій, і злість і не розуміння процесів, і сумніви але в першу чергу до себе
    мій тімлід Діма завжди підтримував мене, хоч і міг довго відписувати
    ну я досі працюю, вже влився, зарплату не затримуюсь, можна працювати

33. Гостя
    2 Мар 2026

Якщо бути відвертою на всі 100%, то це точно не ідеальна робота, багато потрібно сил та нервів поки влиєшся у процес роботи. Якщо вперший досвід у такій сфері і взагалі нічого не знати про продажі, то буде тяжко перший час. Далі вже буде інакше, важко буде не постійно, і це дуже важливо. По ЗП звісно хотілось би більше, але вже як є. Виплачувати завжди вчасно без затримок

23 Фев 2026

мій досвід роботи був доволі суперечливий багато стресу,моральна напруга та періодичне відчуття хаосу в процесах. Часто в мене було роздратування, коли щось не виходило через що була втома і відчуття нестабільності в роботі. Водночас мої колеги менеджери, мій коуч і тімлід були адекватні, підтримуючі й дійсно намагались допомогти, що частково згладжувало негативні моменти. Попри недоліки, нервові періоди та складну атмосферу, робота дала досвід і як певний етап була скоріше корисною, ніж марною.

20 Фев 2026

Ніколи не вздумайте йти туди працювати, їхні зп що вони викладають то брехня, наприклад де зп кажуть мінімум 15 тисяч людина ледве 2 тисячі отримала, шахраї брехуни, максимально не рекомендую

14 Фев 2026

Досвідченим менеджерам робити тут нічого, за копійки будете працювати. Робота лише для студентів які будуть працювати за малу ЗП з піснями. Тут є чому навчитись.*

6 Фев 2026

Хочу поділитися своїм досвідом роботи викладачем в одній відомій українській онлайн-школі (JustSchool), бо, здається, про це мало говорять відкрито.
    Оплата праці — вкрай низька. За обсяг відповідальності, підготовку до занять, постійну присутність онлайн і емоційне навантаження — це виглядає як відверта експлуатація. Вимоги до викладачів при цьому наджорсткі: контроль кожного кроку, постійні перевірки, формальні правила, які не мають нічого спільного з якісним навчанням.
    Окрема тема — звільнення. Воно може відбутися раптово і без чітких пояснень. Сьогодні ти працюєш і ведеш учнів, а завтра тебе просто ставлять перед фактом. Жодного діалогу, жодної поваги до часу та зусиль, які ти вклав.
    Що ще гірше — ставлення до учнів. Складається враження, що головна мета — не результат навчання, а максимально довго утримувати людину на оплаті. Постійні «обміни», зміни викладачів, продаж додаткових пакетів — при цьому реального прогресу в багатьох учнів я не бачила. Люди платять, сподіваючись на знання, а отримують хаос і формальність.
    Як викладачу, мені було боляче дивитися, як учні розчаровуються, а система продовжує працювати так, ніби все нормально. Як працівнику — ще болючіше усвідомлювати, що тебе сприймають не як фахівця, а як витратний матеріал.
    Я пишу це не з образи, а з бажання попередити інших викладачів і учнів. Якщо ви розглядаєте роботу або навчання в подібних онлайн-школах — ставте більше питань і не вірте красивому маркетингу.
    Це лише мій досвід, але мовчати про таке — означає дозволяти цьому тривати.

30 Янв 2026

ЗП мізер. Вимагають купа лишньої роботи за яку не платять типу відгуки в Slack тощо.Дарма витрачений час навіть 1000 гривень не заробив.5 гривень за клієнта і рандом чи 1 набереш за день чи 2 бо лише улюбленим працівникам по 5-8

22 Янв 2026

ЗП мізер — це якщо нічого не робити на роботі, а якщо докладати зусиль, то можна вийти на хороший рівень доходу, говорю це з власного досвіду) @ Гость ,

22 Янв 2026

Робота не ідеальна і має свої мінуси, але загалом мій досвід можна назвати скоріше нормальним. Чогось особливо класного тут немає, проте й відверто поганим це місце не виглядає, якщо попередньо розуміти формат і не завищувати очікування.

На старті графік буває доволі напружений і плотний, потрібно влитись у процес, розібратись у внутрішніх правилах і звикнути до навантаження. Перший час це дається не дуже легко, але з часом стає більш менш стабільно.

ЗП не велика, високих доходів тут точно не буде, але на звичайні потреби вистачає при стабільній роботі. Інколи виникає відчуття, що роботи багато, а віддача середня, хоча критичним це не назвав би.

Тімліди в цілому адекватні без жорсткого тиску, хоча не всі процеси добре налагоджені і часом бракує чіткості. Загалом це варіант де можна працювати певний час без сильного негативу, але й без особливого захвату просто спокійно і без ілюзій.

13 Янв 2026

Зп мізер, треба працювати на своєму компʼютері, якщо немає — самостійно купити все, що потрібно для роботи, від компанії навіть ручку чи чашку не отримав. Ніякий поблажок через тривоги, нічні обстріли чи відключення світла, проблеми українців. Як я зрозумів, керівники закордоном, тому таке відношення

13 Янв 2026

Працював в JustSchool близькл року на дзінках і загалом враження швидше нормальне, ніж погане, хоча без мінусів, звісно, не обійшлось. Робота місцями напружена, буває втома. Через це на старті може здаватися, що все складно і незручно.

з часом втягуєшся і стає вже більш зрозуміло, що система все ж працює. Є підтримка від колег, можна отримати досвід і прокачати навички, що реально корисно на майбутнє. Зарплата не ідеальна і далеко не велика, але при стабільній роботі виходить більш-менш адекватно, без повного розчарування. Затримок по виплатах на щастя не було, ну хоч не намахують

це не моє місце мрії для роботи тут є стрес, втома і певна нестабілність з тими блекаутами але якщо не завищувати очікування, то працювати можна. Для тимчасової роботи або отримання досвіду цілком прийнятний варіант, без катастрофи і без рожевих окулярів.

11 Янв 2026

@ Гость , ти мабуть попала просто в категорію «ТОПів», тому так тобі здається. Ти ж можеш подивитись які показники у твоїх колег і яка ЗП

8 Янв 2026

Негативу тут чимало..Я працював менеджером з підтримки клієнтів 1 рік+-. Щодо мене, в мене не було проблем з затримкою зарплати чи недоплати грошей, не було конфліктів з колегами чи щось таке. Було присутнє навчання на початку, але звісно, так як я раніше в цьому не працював, були лажі, помилки. Втягнувся десь на 2 тиждень. Мені важливо було щоб робота була дистанційна і не складна, в цьому компанія метчилась із тим що я шукав. Звісно, хотілось би більшу оплату, якісь тимбілдинги. Пішов, бо запропонували кращу позицію.

45. User
    7 Янв 2026

Я працював в цій компанії менеджером на лінії 2 тижня + тиждень навчання. Одразу на навчанні обіцяли 1200 грн за навчання(стажування) +зп скільки заробив.На навчанні всі завдання виконував, і пройшов іспит мене тоді працевлаштували.Головні проблеми були з зарплатою, зп мізер тут навіть декілька тисяч складно дуже набрати, в основному декілька клієнтів в день було не більше 4 навіть менше.І також головний прикол в тому що вони розтягують зп і бонцси окремо щоб працівники розтягували час і тримались.Але за обман і витрачений майже місяць часу шкода.

5 Янв 2026

Склалось враження, ніби тут публікуються лише погані відгуки. Я працюю давно і взагалі не згідна з негативом, тут класне керівництво, молодий колектив, є перспективи розвитку, як оплати, так і кар’єри.

31 Дек 2025

Написала я ейчар менеджерці з приводу вакансії викладача англійської. Мені надіслали розцінки, ну думаю мало,але 0 досвіду спробую. Пройшла інтерв’ю мені написали, що чудовий рівень мови. Відправили матеріали на стажування,коли я спитала, де саме шукати мені нормально не пояснили,а тупо відправили те саме покликання. Продивилась все, провела пробний урок з ментором і отримала відмову, бо не було продемонстровано чітку структуру викладання,методику і треба допрацювати впевненість мовлення, і вимови. Вимагають іпн, скріни/фото/кьюар код документів,але офіційно не влаштовують. Фізичного офісу немає,юридична реєстрація в Кіпрі. Залізла в договір,який у них на платформі і побачила систему штрафів, що не співпадає з оплатою, причини штрафів абсурдні. Заплатять лише,якщо учень купив уроки,тобто можно проводити купу пробних уроків, і не отримати ні копійки. Вимоги ідеально тихе місце, закритий одяг, щоб не дай Боже ні людина, ні тварина не пройшли під час заняття. І це все за 90 грн 40 хвилин. Ринкова ціна мінімум 120 грн для новачків з середнім рівнем мови,а тут вимоги значно вищі. А людина з методикою(досвідом) і високим рівнем мови не піде за 90 грн працювати.

48. Працівник
    19 Дек 2025

Працюю більше ніж півроку. Все далі робота перетворюється в повний жах. Немає ні оформлення ні нормальної оплати при цьому праця зі своєї техніки. Насправді компанія не поважає ні клієнтів ні працівників. За регламентом телефонуєш по 4-20 разів до одного клієнта навіть якщо йому не цікаво. Менеджера оточили правилами, тепер хочуть щоб був не в робочий свій час вносив клієнтів на заняття.

10 Дек 2025

Учится там то же не рекомендую)) не только условия сотрудничеста но и обучения меняют на ходу после двух занятий поняла что не подходит попросила вернуть деньги оказалось первый месяц стоит обучение в 2 раза дороже чем оговоренная при оплате стоимость(брала в рассрочку) и оказывается где то на сайте есть договор в котором об этом говорится в общем урок стоит 1200 грн а на чёрную пятницу со скидкой обошёлся мне 600 грн. Есть над чем задуматься

7 Дек 2025

Попрощались с НR на этапе «а есть ли у вас все необходимое для работы?»Вы серьезно!?Я вам все должен поднести на блюдечке, а вы мне зарплату в 10 тысяч.Ужас какой-то.

16 000 – 40 000 UAH
Киев • 1 зарплата
Оператор на телефон
Днепр • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании JustSchool

Добавить отзыв Оцените работодателя JustSchool: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.