Мінетех

Мінетех

comment Отзывы: 2
location_on ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Продаж сільськогоподарської техніки та запасних частин.

Отзывы о работе в Мінетех, зарплаты, вакансии

1. Юрій М.
    4 Сен 2026

@ Гость , Не розумію що за відгук. Нормальна фірма. Дуже досвідчені люди працюють. Керівництво менеджмент все файно. Запчастини в наявності

4 Авг 2026

Дивно що за стільки років існування такої солідної фірми ніхто не написав жодного відгука. Що ж і справді, хто в таке втрапить, то соромно потім і розповідати. Але я, як людина свідома, маю попередити та застерегти людей які наважаться влаштуватись на роботу в цю чудову фірму. Людям які чули про такі терміни як професіоналізм, досвід, самоповага, адекватність, порядність, пунктуальність, уважність, ефективність, стабільність, результативність, комунікабельність, етичність і тд Вам порада проходити повз дану організацію бо такі терміни відсутні і в роботі і відношенні до працівників з боку керівництва. Крихти порядних, професійних працівників звісно є, але на жаль це ніяким чином не полегшить Ваше перебування на будь якій посаді. Визнання, кар’єрний ріст, підвищення на посаді, професійний розвиток, високий дохід і тд це все є але не в даній фірмі. Коротко підсумовуючи, в дуже делікатній формі наполегливо застерігаю не гаяти час на це все.

Добавьте зарплату в компании Мінетех

Добавить отзыв Оцените работодателя Мінетех: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.