Отак

Отак

, ,

Компанія, що спеціалізується на роздрібній торгівлі мобільних телефонів та аксесуарів.
В нашій торговій мережі відкрито більше 50 магазинів мобільного зв’язку в м. Києві, а також більше 90 магазинів по Україні.
«Смартшоп | ОТАК» — це:

Цікава робота в надійній компанії, яка активно розвивається з 2004 року.
Офіційне працевлаштування.
Індивідуальний підхід та лояльність до кожного спвробітника.
Гарантовано висока мінімальна ставка по заробітній платі.
Прозорість нарахування заробітної плати.
Відсутність обмежень по розміру заробітної плати.

Отзывы о работе в Отак, зарплаты, вакансии

1. 9 декабря 2025

Нікому не рекомендую тут працювати! Вирішила я піти на стажування. Мене вистачило на 3 дні, після того я втікла звідти. Не хочу називати місто та імена. Перший день нібито все окей. Другий день важко йшов. Але те що було далі… Уже після другого дня мені не хотілось повертатися, але вирішила так, що спочатку завжди важко і треба просто потерпіти, далі буде легше, ДУМАЛА Я))) Під час мого стажування, у дівчини яка мене врахувала була не одна конфліктна ситуація з покупцями. Типу того що скло відклеєно на 2й день, незрозумілі послуги у чеку, ціни з потолка, неправильні цінники на вітринах. Було багато ситуацій, але одна мене вбила, коли людям похилого віку, який прийшли за шнурком навалили кучу всього, жінка чоловіка почала нервувати, та казати, що більше окрім шнурка та чистки (чистка окрема тема) їм нічого не потрібно. Але ж ні, ця продавчиня далі давила і давила, почала пропонувати оплату частинами, на 1000 грн, на яку ж вона і впарила всяку хрень. На 1000… Ну серйозно? Смішно і низько і тупо. Отже стажування. Багато непотрібу, води, тупі тести на 2й день, в яких доречі ***. Стажуюча постійно давила на мене, я відчула себе ніби я дівчинка у школі яка не запам’ятала тему. Це ваш професіоналізм? Давити купою непотрібної інформації. Мені достатньо було б ознайомлення з прогою, та вивчити товар, ВСЕ!!!! На 3й день, розігрування сценок тупих. Ми клоуни чи ми в театрі? В макулатурі тій вони ж самі пишуть, що «у вас не має бути мислення, що ви продаєте повітря» хм, тобто вони ж самі це і розуміють, в подають під соусом ніби «це послуга, за яку треба платити» і бла бла. Брєд. Брати з стариків за чистку 400 грн, при цьому поприскати спиртом и потерти зубною щіткою ЗУБНОЮ!! Це ця послуга яку я не можу дома зробити? Штрафи. За все штрафи. Сцяти по годинам, *** прямо на робочому місці. Не так дихнув, не так перднув, не те сказав -штраф… Пішла я зі зривом звідти. Мене запитали «ти як так за час зрозуміла, сто не хочеш працювати?» Я кажу «за хвилину». Звісно мене вмовляли, бо стажуюча втрате кошти за мене. А я тупо розридалась, бо не могла вже триматись, дивлячись на все це. Та зрозуміла чому ця вакансія висить місяцями. Ніде, просто ні на одному місці, де я працювала, в сферах продажу, не було такого ***. І скажу що каси робилися мої на минулих роботах, без впарювання маячні. Дякую. Не йдіть в ОТАК. Ну як покупець ні як продавець.

2. 20 ноября 2025

Почитала коментарі тут…
    Я працюю в компанії вже рік і можу сказати, що більшість негативу пишуть ті, хто сам погано ставився до роботи або провалив екзамен.
    Вихідні дають, коли потрібно.
    Колектив і керівництво нормально спілкуються та слухають працівників.
    Штрафів, про які тут пишуть, немає.
    Робота не легка, бо потрібно багато всього пояснювати людям. Але якщо людина не хоче щось брати — її ніхто не змушує.
    Якщо ви нормально працюєте, то й питань до вас не буде, і зарплата буде хороша. А якщо від вас мало толку — це вже ваші проблеми.
    Компанія ставиться лояльно і до працівників, і до клієнтів. Часто йде людям назустріч.

3. 19 ноября 2025

@ Гость ,
    Добрий день!

Нам шкода, що стажування в ОТАК залишило у вас таке враження.

У компанії діють чіткі стандарти роботи з клієнтами: додаткові послуги та аксесуари можуть пропонуватися лише після прозорого пояснення, що саме входить у послугу, скільки вона коштує і яку користь дає. Остаточне рішення завжди залишається за клієнтом, а тиск чи «впарювання» не відповідають політиці компанії.

Щодо стажування: розмір оплати і може відрізнятися в різних магазинах і становить від 200 до 400 грн за день — про конкретну суму ми повідомляємо до початку стажування. Додатково для стажерів, які успішно проходять стажування, передбачений привітальний бонус від 3 000 до 10 000 грн одразу після його завершення.

Ми очікуємо від наставників коректного ставлення до стажерів, залученості в навчання та дотримання робочої дисципліни, зокрема недопустиме «сидіти в тіктоці» під час зміни. Завдання наставника — пояснювати й підтримувати, а не просто вимагати результат.

Якщо ви готові поділитися деталями (місто, магазин, орієнтовні дати), будь ласка, напишіть нам на [email protected]
    — це допоможе розібратися з конкретною ситуацією та посилити контроль за якістю стажування.

З повагою,
    Юлія
    Керівник відділу персоналу
    ОТАК

4. 19 ноября 2025

Добрий день, Артеме!

Шкода, що стажування в нашій компанії залишило у вас неприємні враження.
    У магазинах ОТАК діють стандарти сервісу, за якими продавець має не лише показати базову модель, а й розповісти про доступні опції, аксесуари та додаткові послуги. Остаточне рішення щодо покупки завжди залишається за клієнтом, а рекомендації мають ґрунтуватися на його запиті, бюджеті та чесній комунікації.

Під час навчання стажерів ми окремо наголошуємо, що завдання консультанта — допомогти обрати оптимальне рішення, а не нав’язати товар чи послугу.
    Якщо ви готові поділитися деталями свого досвіду, будь ласка, напишіть нам на [email protected] — це допоможе нам краще проаналізувати ситуацію та вдосконалювати процес стажування.

З повагою,
    Юлія
    Керівник відділу персоналу
    ОТАК

5. 13 ноября 2025

@ Артем , структура , це впарювати людині яка хоче самий дешевший товар — дорожчий , гарантію яка коштує дорожче ніж сам телефон та чистку для чистого телефону ? Стажувався , знаю. Тільки не приємні спогади…

6. 13 ноября 2025

Проходив стажування. Продають «повітря» за великі суми , особливо старшим людям. Не сподобалось відношення стажуючого продавця, ніби йому навʼязали (хоча це додатково оплачується). За стажування- ти толком нічого не знаєш а вже змушують впарювати щось людям. Оплачують стажування 200 грн , за те що ти цілий день на ногах , доки стажуючий весь час в тіктоці.

7. 27 октября 2025

Дуже лояльна компанія з реально крутою заробітною платою. Працюю вже 1 рік в компанії, мене все влаштовує. Якщо дійсно працюєш то не може бути ніякого негативу, тому що все гуд. Всім раджу саме компанію ОТАК, хто дійсно хоче заробляти велики суми.

8. 23 октября 2025

Скажу по правді, робота дійсно складна. Її багато, але стосується ця робота виключно твоїх обовʼязків на магазині. Багато стажерів відмовляються працювати, тому що хочуть хорошу зарплату, при цьому не нести відповідальність за свої «провтикі», за порушення правил і структури роботи. Проходять дійсно, тільки відповідальні люди, які шукають достойної заробітної плати!

9. 8 октября 2025

Всім доброго дня! Не міг просто не відповісти на відгуки негативу, які тут дехто пише.
    Знаєте що я вам скажу?
    Скажу правду!
    Негатив про роботу пишуть тільки ті люди, які гнилі по життю. Тому що вони ледачі до роботи. Це зазвичай люди які не дисципліновані, і живуть ілюзіями які ж самі собі навигадували.
    І я неодноразово зустрічав таких людей.
    Вони цілими днями на роботі нічого не хочуть робити, а при цьому хочуть великих грошей. Мені шкода таких людей. Тому що в них зазвичай нічого не виходить. Вони або звільняються, або їх звільняють. А потім ці люди ображаються на всіх і пишуть нісенітниці.
    В мене питання
    Як? Як вам живеться після того, як ви ні на що не здатні? Ви ж брехливими відгуками нікому не нашкодите. Але про вас лишній раз почують всі. Задумайтесь…

10. 20 сентября 2025

Компанія максимально лояльна до покупців та працівників, достойна заробітна плата, керівники завжди готові допомогти по будь-яким питанням

11. 18 сентября 2025

Працюю вже 3,5 роки в компанії, все цілком влаштовує, зп гарна, постійні мотивації та премії, нарікань не має.
    Вихідні як треба, дають. Не жалію, що вибрав цю компанію)

12. 14 августа 2025

Вся бизнес модель компании строится на втюхивани людям кредитов и ненужных услуг, во время стажировки видел многоразово. как телефон за 5 тысяч. со всеми впаренными бедным пенсионерам услугами, выходил в 10+ По графику обманывают,

24 дня в месяц работать не будете стабильно, по полтора месяца без выходных обычная ситуация, а зарплата ниже обещанной на 10-20 тысяч На собеседовании hr божился, что в жилье компании будет отдельная комната, в итоге поселили на кухне, по словам сотрудников обычная практика. Оформление серое, используют дробление через оформление фоп для сотрудников

Если вы мужчина 25+ и повелись на обещание юридической защиты,соболезную, одного из старых продавцов мобилизировали прям на точке, он уже в учёбке и компания не предпринимает каких-либо действий)

13. 2 июля 2025

Чистка телефона без разборки — 450 грн. Специально попробовал , сделали хорошо. Но цена Космос. Делал раньше намного дешевле.
    И сейчас сделал бы дешевле в 3 раза. Эксперимент был.

14. 6 июня 2025

Работал раньше в компании ОТАК смартшоп — остались только негативные впечатления. С самого начала много обещаний, но на деле всё совсем не так. Условия труда тяжёлые, постоянные переработки, которые не оплачиваются. Зарплата «серая», часто задерживают выплаты, а премии легко могут урезать без причины.

Отдел видеонаблюдения там очень строгий, следят буквально за каждым шагом. Чувствуешь себя под постоянным давлением, как под микроскопом. Любая мелочь может стать поводом для штрафа. А штрафы и так огромные — за малейшую ошибку могут «повесить» большой ущерб, даже если ты ни при чём. Иногда складывается ощущение, что компания просто ищет повод наказать работников.

Рабочая атмосфера тяжёлая, руководство не считается с мнением сотрудников. Много кто быстро увольняется. Не советую туда идти, если хотите нормальные условия и уважение.

Добавьте зарплату в компании Отак

Добавить отзыв о работодателе Отак

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Отак?