Shashlikyan

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
3.7 / 5 (3)
comment Отзывы: 6
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Мережа ресторанів Shashlikyan була заснована в 2012 році.
На сьогоднішній день:
Ми лідер по доставці смачного шашлику і східної кухні в Києві.
Ми активно ростемо і кожен квартал показуємо хороший результат.
У нас працюють щасливі співробітники))
Наша місія — Дивовижна їжа кожен день!

Отзывы о работе в Shashlikyan, зарплаты, вакансии

1. Ярослав
    27 Май 2026

Працюю кілька місяців на печі , на стажуванні було важко , багато об’єму .
    В навчанні допомогли .
    З часом влився в процес . Зарплату платять вчасно , без сюрпризів .

2. Анна
    26 Май 2026

Працюю в Шашликян вже певний час, тому можу поділитись реальним враженням зсередини. В цілому — місце хороше, особливо якщо порівнювати з багатьма іншими ресторанами.

Колектив переважно дружній, багато залежить від зміни, але в більшості випадків можна розраховувати на підтримку. Керівництво вимогливе, але без цього в ресторані ніяк — зате є чіткість у роботі та розуміння процесів.

З плюсів: стабільна зарплата, нормальні умови праці, смачна кухня (це реально важливо, коли працюєш цілий день 😅). Є можливість навчитись і набратись досвіду, особливо якщо ти новачок.

З мінусів — як і всюди в сфері: іноді великі навантаження, особливо у вихідні або в сезон, і не завжди вистачає рук.

Але якщо коротко — це місце, де можна працювати і розвиватись, якщо є бажання.

8 Авг 2025

Не раджу. Ти пашеш офіціантом, тобі дають чайові, а ти їх маєш ділити з адміном тому що «ну вона ж тебе навчила».. що за нісенітниця? Їй платять за це! У неї є премії! А у фіців немає.. зате ти повинна віддавати свої чайові за непойми що.. дурість

4. Федя
    20 Окт 2024

Шашлык действительно качественный, но это, похоже, единственный приоритет компании. Рабочие условия оставляют желать лучшего: иногда приходится работать в некомфортных условиях, а руководство редко идет на встречу по поводу отдыха или нагрузки.

20 Сен 2024

Клиенты часто заказывают поздно вечером, и приходится работать до глубокой ночи. Баланс между работой и личной жизнью почти отсутствует.

6. Халиф
    5 Авг 2024

Работать с коллегами приятно, но темп работы просто сумасшедший. Заказы идут нон-стоп, и нет времени перевести дух. Иногда кажется, что шашлык жаришь не для клиентов, а для марафона на выносливость.

Добавьте зарплату в компании Shashlikyan

Добавить отзыв Оцените работодателя Shashlikyan: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.