Сита Морда

0.0 / 5 (0)
comment Отзывы: 4
location_on , ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Наша команда активно зростає та регулярно відкриває нові зоомагазини по всій Україні.
Ми прагнемо надавати найкращий сервіс для наших клієнтів і шукаємо людей, які поділяють наші цінності та бажають робити життя домашніх улюбленців кращим.
Ми цінуємо у своїх колегах працьовитість, професіоналізм, бажання розвиватися в професії.

Отзывы о работе в Сита Морда, зарплаты, вакансии

1. 19 Апр 2026

Не сеть, а грязь! Коллектив вообще не дружный , от слова- совсем. Руководство не компетентное, не разобравшись в ситуации- облили грязью и не предупредя за ранее- уволили и вычли с зарплаты кучу денег. Работаешь постоянно под камерой, не так речёвку проговорила( агрессивный маркетинг) По зарплате- обман, по факту на руки 6-7 тыс. текучка продавцов сумашедшая!
    Не рекомендую !

2. 19 Апр 2026

Ужасная контора((( не рекомендую! Облить грязью — обычное дело! Зарплату обещают хорошую, Анна самом деле крохи. Кто-то на подменах ворует, а с тебя вычитают. Итог- навесили недостачи .Руководство печётся только о хорошей кассе, о продавце- мы как рабы((

3. 24 Фев 2026

Не рекомендую. Є штрафи. При нестачах вираховують кошти з твоєї ЗП. Перерви немає. Зарплата дуже низька

4. 5 Окт 2024

Абсолютно не рекомендую. Керівництво повністю ігнорує працівників — вас будуть обговорювати в чатах за спиною, цькувати, навішувати несправедливі нестачі, а затримки з зарплатою — звична справа. Обіцяють 10-13 тисяч гривень, а насправді отримаєте лише 7 тисяч. Постійно доводиться безкоштовно вислуховувати незадоволених клієнтів інтернет-магазину, які приходять з претензіями. Запізнився на хвилину — штраф, пішов у туалет — штраф. Перерв немає, штрафують за кожну дрібницю. У підсумку ви стаєте не працівниками, а рабами.

Добавьте зарплату в компании Сита Морда

Добавить отзыв Оцените работодателя Сита Морда: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.