Отзывы о работодателях Киев

Компания предоставляет шировий спектр рекламных услуг: широкоформатная печать, гравировка и уф печать, лазерная и фрезерная порезки. РПК Гранд Стиль Украина это более 13 лет опыта на рынке Украины. Гранд Стиль Украина — это гарантия европейского качества по украинским ценам.

Український Будівельно-Інвестиційний Банк був заснований у 2004 році групою українських та іноземних компаній для надання якісних фінансових послуг світового рівня.
Інтернет магазин вживаної техніки ZSШОП входить до складу ПТ»Ломбард»Золота Скриня». Компанія була створена у 2009 році. Зараз мережа налічує 37 відділень з кредитування під заставу, понад 25 роздрібних магазинів техніки у 14 містах України.

AdsKeeper is an online advertising network that provides tailored solutions for advertisers, agencies, affiliate marketers, media buyers and publishers on one integrated platform. Our mission is to deliver high value to customers.

ТОВ «НВП «Укроргсинтез» — один з основних світових постачальників нових молекул для розробки ліків/фарм.досліджень. Підприємство є CRO (contract research organization) та здійснює широкий спектр хімічних і біологічних досліджень на замовлення.

Холдинговая компания, которая ведет свой бизнес как в Украине, так и за рубежом. В структуру компании в Украине входят такие объекты: ТРЦ «Космополит», отель «Космополит», РЦ «Ультрамарин», сеть химчисток «MisterWell» и др.
Дитрибьюторская компания (продукты питания)
Приватне акціонерне товариство «Енергоконструкція» засноване в 2001 році є правонаступником Виробничого об’єднання «Укренергоконструкція», яке було створено в далекому 1979 році і включало в собі низку заводів електроенергетичного спрямування.

Створюємо унікальні інтер’єри завдяки текстильному і художньому оформленню! Ми перша компанія в Україні, яка будує великий системний бізнес в ніші художніх послуг! Допомогаємо художникам знайти своє покликання! Наша сила — це наша команда!!!

Профессиональная стоматология — сеть киевских стоматологических клиник Люми-Дент — расположена на массивах Оболонь, Позняки, Соломенка.

Ланет CLICK – Digital-агентство. Широкий спектр послуг просування в Інтернеті. Ми готові вирішувати ваші задачі — давайте обговоримо.
ТОВ «ІНЖБУД КОМПАНІ». Компанія почала працювати в 2018 році і, в першу чергу, взяла на себе нелегке соціальне завдання — задоволення інтересів інвесторів, які купували квартири раніше, недобудовані іншими забудовниками, та досі не поселились в омріяне житло.

HARWIND — українська компанія, яка займається питаннями системного оснащення медустанов різних форматів прогресивним медичним обладнанням. За принципом: sale|service|training. Не просто продати і встановити, а підтримати, навчити і залишатися поруч — підхід, який допоміг нам за 10 років своєї роботи завоювати довіру наших клієнтів, серед яких мережа приватних клінік «Добробут», Міністерство охорони здоров’я України, Організація Об’єднаних […]

Розничная продажа горшечных растений. Доставка цветов и сопутствующих товаров. Услуги курьерской службы.

Солантис Украина — молодая, амбициозная украинская компания, которая динамично развивается на аграрном рынке Украины и быстро реагирует на потребности сельскохозяйственных производителей.
Повниий комплекс робіт із зовнішнього електрозабезпечення об’єктів (проектні роботи, будівництво мереж 0,4-110 кВ, ПНР та ввід в експлуатацію)
Відкритий недержавний пенсійний фонд «Фонд пенсійних заощаджень» (ФПЗ) – це неприбуткова організація, яка здійснює свою діяльність на підставі Закону України «Про недержавне пенсійне забезпечення» та є частиною надійної TAS Group.

AIRON виготовляє доступну портативну техніку, що забезпечує повноцінний комфорт для сучасних і активних користувачів.
СУБП «Укртехносинтез» в форме ООО является динамично развивающимся торговым домом Концерна, выполняющим эффективную координацию маркетинговых процессов промышленных предприятий в направлении машиностроения и недвижимости.

Общество с ограниченной ответственностью «Завод «ЭМКО», ранее Завод электромонтажных изделий ЗЭМИ-4, имеет более 70-лет опыта в производстве электротехнической продукции.