Техвитас

Техвитас

comment Отзывы: 5
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компанія ТОВ “Техвітас” є частиною міжнародної компанії Techvitas, яка веде свою діяльність у сфері сервісу та постачання промисловим підприємствам комплектуючих та запасних частин на ринках України, Литви, Латвії, Естонії та Польщі.

Отзывы о работе в Техвитас, зарплаты, вакансии

19 Май 2026

Приєднуюся до відгуку Дениса. Як спеціаліст ви тут навряд чи отримаєте значне зростання (у компанії — директор, два продажники та кілька бухгалтерів). При цьому для початківців це місце, скоріш за все, не підійде, оскільки відбір проводить HR із центрального офісу в Клайпеді за всією суворістю вимог серйозної компанії.

Директор української філії — по суті, найдосвідченіший продажник, який отримав підвищення. Однак управлінської та стратегічної експертизи, на мою думку, йому бракує. Натомість навіть найпростіші процеси супроводжуються досить щільним контролем.

Я пропрацював тут певний час, і цей досвід радше негативно вплинув на впевненість у собі. Навіть з’явилися сумніви у власних навичках. Однак згодом я влаштувався на відповідальну посаду в значно більшу компанію, де не зіткнувся з жодною критикою своєї роботи протягом усього випробувального терміну та після нього.

Литовський офіс справляє враження більш зрілої організації, але локально ситуація відчувається інакше — свого роду «шашкіна контора».

Не рекомендую тим, хто цінує самостійність. Підійде тим, хто готовий просто виконувати інструкції без зайвих питань.

2. Олесь.
    8 Апр 2023

Ну якщо зовсім з роботою туго можно піти попрацювати деякий час, поки не знайдите щось більш цікаве.Оплата праці не велика, але платять своечасно.З директором можно знайти спільну мову. Зам.директора має осостосункі з директором. То ж майте це на увазі.

24 Фев 2021

@Аня, дрбрый день, а на какой должности вы там работали?

4. Аня
    5 Янв 2021

Директор с уровнем образования «0». Не разбирается в элементарных вещах. Не понимает вообще что такое предприятие и что такое организация работы на предприятии. Зарплату платит только себе. К сотрудникам отношение как к рабам. Потеряете только время и свой уровень квалификации. Обходите 10 дорогой.

5. Денис
    11 Дек 2019

Шарашкина контора.На собеседовании рассказывают красивые сказки, которые очень сильно отличаются от реальности.Собственники литовцы, законодательства Украины не понимают. Задолженность по зарплате 2 месяца.Как специалист вы там ничему не научитесь, потому что учиться не у кого и не чему. Уровень специалистов, которые там работают ниже плинтуса. Коллектива нет. Никаких премий нет. Корпоративов нет.Зря потраченное время.

Добавьте зарплату в компании Техвитас

Добавить отзыв Оцените работодателя Техвитас: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.