ООО «УКРТЕХНОФУДЗ» — производитель пищевого оборудования. Отзывы о работе в УКРТЕХНОФУДЗ, зарплатыДобавьте зарплату в компании УКРТЕХНОФУДЗДобавить отзыв о работодателе УКРТЕХНОФУДЗ Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании УКРТЕХНОФУДЗ?
Відповідь на відгук від 18 жовтня 2022, Сергію.
Пане Сергію, шкода, що у Вас склалося саме таке враження. Ми працюємо вже понад 30 років, і наші лінії закуповують підприємства у більш ніж 30 країнах світу, включно з Європою, США та Канадою. Деякі клієнти наразі запускають шосту, сьому і навіть восьму лінію нашого виробництва. Якби наше обладнання було таким, як Ви пишете, цього б просто не було.
Пане Олексію, дякуємо за Вашу думку. Так, ми — виробництво, і, можливо, не все ідеальне, але ми постійно вдосконалюємо умови. За останні роки ми зробили частковій ремонт в цехах, оновили освітлення, встановили нову вентиляцію, обладнали побутові приміщення. Ми — не офіс у центрі міста, але саме тут створюється продукт, який поставляється у десятки країн світу. І ми пишаємось цим.
Это не предприятие, а кустарная контора.
Оборудование изготавливается «как попало» и нет никакой уверенности, что оно прослужит необходимое время. А вот в чем есть полная уверенность так это в том, что придется многократно его подвергать ремонтам и заменам.
Пане Сергію, шкода, що у Вас залишилось таке враження. Наша компанія працює понад 30 років на ринку, і наше обладнання експлуатується на підприємствах у більш ніж 30 країнах світу — від Європи до США та Канади. Деякі з наших клієнтів запускають вже шосту, сьому, а то й восьму лінію нашого виробництва. Це було б неможливо, якби якість нашої продукції відповідала описаному Вами рівню.
Ми постійно працюємо над удосконаленням конструкцій, технологій і сервісу, й відкриті до конструктивної критики. Але коли людина кидається загальними безпідставними звинуваченнями — часто це говорить не про компанію, а про стиль роботи самої людини. Якщо ж саме Ви працювали «як попало», то нам дійсно шкода, що Ви колись були частиною нашої команди.
Из минусов:
-задержка зп. Минималка на карту, остальное в конверте
— больничные только от официальной зп
-отпуск не оплачивается или его оплатят через год или никогда. Как захотят. При увольнение не заплатили. Но при устройстветна работу этого не говорят.
-очень большая текучка
-условия работы прошлый век
— не удобное расположение в лесу.
Из плюсов: бесплатная развозка
Пане Олександре, ми не можемо залишити без відповіді Ваші звинувачення.
По-перше, жодного випадку невиплати коштів при звільненні в нас не було. Якщо у Вас дійсно виникла така ситуація — чому Ви не звернулись ні до бухгалтерії, ні до керівництва? Можливо, тому що насправді підстав для цього не було.
По-друге, щодо “мінімалки на карту” та “конвертів” — якщо в той момент вам були запропоновані такі умови і Ви свідомо на це погоджувались на старті роботи, то не варто після звільнення прикидатися ображеним. Ми не змушуємо працювати нікого — кожен приймає умови або ні. Зарплати у нас постійно переглядаються, і багато хто отримує значно більше ринку.
Про «текучку» — вона властива лише тим, хто не витримує вимог або не хоче працювати. Водночас у нас є люди, які працюють понад 10, 15, 20 років. Робота складна — але стабільна, з перспективою і гідною оплатою для тих, хто реально працює, а не лише критикує.
Про «умови роботи з минулого століття» — за останні роки ми повністю оновили освітлення, зробили ремонти, встановили нову вентиляцію, облаштували побутові приміщення. Це не офіс IT компанії у центрі, це виробництво — і саме тут створюється продукція, яка йде в десятки країн світу. І ми пишаємось цим.
Безкоштовна розвозка – це лише одна з переваг для наших працівників.
Якщо Вам не підійшли умови — це не робить нас “поганими”. Це просто значить, що не кожному місце у виробничій команді.
В компании не скрывают, что положительные отзывы — это дело рук своих же сотрудников. Если кризисы на вас не влияют, то почему задержки по зарплате? Основная выплата в конверте, на карточку минималка. При увольнении рассчитываются не полностью и с опозданием. Условия работы — прошлый век. При этом постоянно требуются сотрудники.
Пане Володимире, якби ми так боялися “негативу”, як Ви пишете, то вже давно найняли армію людей, щоб писали сотні “позитивних” коментарів. Але нам це просто не потрібно — у нас є реальна робота і реальні результати. І, як бачите, ми настільки “сильно переймаємось” подібними відгуками, що вирішили відповісти лише через кілька років. Не тому, що маємо потребу щось Вам доводити, а тому що хочемо, щоб ті, хто читає це сьогодні, бачили ситуацію об’єктивно.
Так, затримки в окремі періоди дійсно були — і причина не в «кризах», а в тому, що працювати треба ефективно, а не втрачати час на анонімні коментарі або, наприклад, приходити на роботу в нетверезому стані, через що, можливо, ви і були звільнені, образились та залишаєте негативні відгуки. І так, навіть зараз, під час повномасштабної війни в Україні, ми працюємо на повну потужність, у нас є замовлення на два роки вперед і постійно потрібні співробітники. До речі, це не ознака «текучки», це ознака розвитку. А ті, хто не хоче працювати — довго не затримуються. І це теж нормально.
Щодо розрахунків при звільненні — ми завжди розраховуємося повністю, жодного випадку невиплати коштів при звільненні в нас не було. Якщо у Вас дійсно виникла така ситуація — чому Ви не звернулись ні до бухгалтерії, ні до керівництва? Можливо, тому що насправді підстав для цього не було, а просто хотілось «ще щось»?
Про умови “минулого століття” — ми не обіцяємо офіс з коворкінгом і дизайнерськими пуфами, у нас виробництво. Але ми постійно вдосконалюємось: за останні роки ми повністю оновили освітлення, зробили ремонти, встановили нову вентиляцію, облаштували побутові приміщення. Це не офіс IT компанії у центрі, це виробництво — і саме тут створюється продукція, яка йде в десятки країн світу. І ми пишаємось цим.
Отзывы написаные выше явно оформлены сотрудниками компании для создания положительного имиджа. Если говорить правду — задержки по зарплате могут быть на месяц и более. Официальную часть то конечно более менее все получают в срок, а вот остальное как попало. Будьте готовы отработать месяц и потом получить в 10х числах мелочь на карту. На вопрос — когда зп, одни шутки и ухмылки. Огромная текучка. Пока не поменяется отношение к выплатам зарплат так и будут миграции спецов.
Если говорить о самой работе то +. Много чего интересного. Начальники отделов в большинстве нормальные люди. Коллектив хороший.
Пане Олексію, якби ми «створювали позитивний імідж», то повірте, позитивних відгуків було б значно більше, причому для цього нам було б достатньо попросити своїх працівників написати свою думку. Але нам це просто не потрібно — у нас є реальна робота і реальні результати. І, як бачите, ми настільки “сильно переймаємось” подібними відгуками, що вирішили відповісти на ваш відгук лише через кілька років. І не тому, що маємо потребу щось Вам доводити, а тому що хочемо, щоб ті, хто читає це сьогодні, бачили ситуацію об’єктивно.
Щодо виплат — вже давно немає регулярних затримок. Випадки, коли заробітна плата надходить не вчасно, виключно поодинокі. Затримки в окремі періоди дійсно були — і причина не в відношенні до виплат, а в тому, що працювати треба ефективно, а не втрачати час на анонімні коментарі та необ’єктивну думку.
Щодо «великої текучки» — текучка в нас як і на будь-якому виробництві, і вона властива лише тим, хто не витримує вимог або не хоче працювати. Водночас у нас є люди, які працюють понад 10, 15, 20 років. Робота складна — але стабільна, з перспективою і гідною оплатою для тих, хто реально працює, а не лише критикує.
Ви справедливо зазначили, що робота у нас цікава, начальники — нормальні, а колектив — хороший. Приємно, що попри негатив, Ви залишили й частку об’єктивності. Шкода, що загальний тон залишив гіркий післясмак.
Что могу сказать про «Укртехнофудз».
Мнение скорее положительное, чем отрицательное.
Из плюсов: всегда есть работа, условия вполне человеческие, зарплата два раза в месяц без задержек и вполне на уровне, чистый воздух.
Из минусов: разве что расположение — завод находится за Киевом и добраться можно только развозкой (едет от Теремков по Окружной через Академгородок), многие уходит из-за того находят работу ближе к дому.
Пане Олександре, щиро дякуємо за відгук і за те, що відзначили важливі переваги нашої роботи — стабільність, своєчасну виплату заробітної плати та нормальні умови праці. Як Ви правильно підмітили, чисте повітря — це один із плюсів нашого розташування, завдяки чому наші співробітники мають змогу прогулятись у лісі під час обідньої перерви. А безкоштовна розвозка, про яку Ви згадали, вже багато років допомагає нашим працівникам зручно діставатися на роботу. Щиро вдячні за об’єктивну оцінку!
Работал там. Нормальное предприятие.
Конечно не Тесла, но вполне приличное.
Зарплата средняя по Киеву. Правда есть и те кто получают намного больше. Платят вовремя и полностью. При увольнении рассчитываются аккуратно.
Люди нормальные, начальство мозги не выносит.
Условия работы для конструкторов вполне пристойные — тепло, светло, тихо, нормальные компьютеры.
У работяг условия похуже, но и там потихоньку улучшается — при мне сделали хорошее освещение и приличный туалет.
Вадиме, дякуємо за конструктивний та справедливий відгук. Ми постійно працюємо над покращенням умов для всіх — і для інженерів, і для виробничого персоналу. Добре, що Ви помітили зміни ще тоді — з того часу ми ще більше оновили виробничі приміщення та забезпечили сучасне обладнання. Успіхів Вам!
Как для меня УКРТЕХНОФУДЗ — это хорошее место для работы.
С моей точки зрения здесь есть ряд весомых преимуществ:
1) Работа в основном на экспорт и все наши кризисы на неё практически не влияют.
2) Стабильная и что ещё весомее аккуратно выплачиваемая зарплата, а в украинском машиностроении это не такое уж частое явления.
3) Прекрасный коллектив.
4) Хорошие возможности для профессионального роста, так как постоянные разнообразные задачи позволяют расширить свое мастерство, узнать и освоить много новых навыков.
Пане Сергію, вдячні за такий докладний позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Ви цінуєте стабільність, своєчасну оплату і професійний розвиток. Дякуємо!
Предприятие сложно назвать предприятием — у меня возле гаража чище. В туалете не бывает туалетной бумаги и мыла. Уровень соц. Пакета и условия труда как в 18 веке — хочешь что-то лучше — купи себе сам. Везде мусор, железо, готовая продукция как хлам ржавеет под открытым небом. Главный конструктор завышенного о себе мнения. Передранные образцы продукции выдает за свои личные. Локация в лесу — пол часа езды до ближайшей цивилизации. ЗП ниже средней по рынку. Коллектив более менее. Отношение руководства на 3 максимум. Не советую
Пане Олексію, дякуємо за Ваш коментар, хоч і шкода, що у Вас залишились саме такі враження. Але не варто перебільшувати. Так, ми — виробництво, і, можливо, не все ідеальне, тут виготовляється складне промислове обладнання, і це завжди супроводжується специфікою виробництва, але ми постійно вдосконалюємо умови. Ми — не офіс у центрі міста, але саме тут створюється продукт, який поставляється у десятки країн світу. І ми пишаємось цим. До речі, ви перший, хто жаліється на відсутність мила та бумаги в туалеті, всім іншим вистачає.
Щодо «18 століття» — за останні роки ми провели модернізацію освітлення, частково відремонтували цехи, облаштували побутові приміщення, встановили сучасну вентиляцію та станки.
Наше підприємство має десятки власних розробок, частина з яких запатентована.
Заробітна плата у нас не нижча за ринкову, а на деяких посадах навіть вища, і вона регулярно переглядається відповідно до результатів роботи та економічної ситуації. Ми працюємо над тим, щоб умови були гідними, а зарплата — конкурентною.
Щодо «локації в лісі» — ми не приховуємо, що наше виробництво не в центрі мегаполіса. Але ми вже багато років надаємо нашим працівникам безкоштовну розвозку, щоб зробити їх шлях на роботу та додому зручним. І на сьогоднішній день, до речі, багато чоловіків хотіли б працювати в такій локації