Компания «Up&Do» — эксклюзивный представитель высококачественной продукции мировых брендов в области хирургической стоматологии и имплантологии (BioHorizons (USA), Univet (Italy), Quintessence (Germany) и др.) Отзывы о работе в Up&Do, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Up&DoДобавить отзыв Оцените работодателя Up&Do: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Up&Do Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Працюю в компанії вже більше року.
В Up&Do мені подобається сучасний підхід до роботи та відкритість керівництва. Тут реально відчувається командна робота.
Колектив дружній та цікавий. Відчувається підтримка та комфорт. Рекомендую
Працюю в компанії вже понад 2 роки. За цей час виросла не лише професійно, а й як спеціаліст. Тут дійсно багато можливостей для розвитку: якщо є бажання брати відповідальність, пропонувати ідеї та працювати на результат, це завжди помічають.
Подобається, що компанія постійно змінюється, запускає нові проєкти та інвестує в навчання команди. Робота точно не для тих, хто хоче просто «відсидіти» день, але якщо ви любите розвиток і швидкий темп — тут буде цікаво.
Колектив підтримує, керівники відкриті до діалогу, а кар’єрний ріст залежить насамперед від ваших результатів. Особисто для мене це місце, де можна реалізовувати свої ідеї та бачити результат своєї роботи.
Воздухани, максимально неприємні та непорядні
Умови більше нагадують шарашкіну контору, не раджу мати з ними справу
Зарплати теж не дуже
Странные люди. Ищут менеджеров,по факту региональных. Зарплата небольшая-всего лишь 15 000 грн. Процента нет от продаж,какие то мифические бонусы при достижении завышенных планов,которые вряд ли получите. И еще такие важные блин, кастинг устроили,людей нагнали-как будто в Кабинет Министров конкурс и зарплата от 50 тысяч.