Vin San — національний виробник текстильної продукції в Україні, яка спеціалізується на виготовленні текстильної продукції для дому та готелів. Компанія була заснована 2018 року і за цей час успішно розвивалася, змогла здобути визнання серед клієнтів і завоювати їхню довіру. Сьогодні компанія «Vin San» — справжній експерт у сфері виробництва текстильних виробів і товарів для дому. Команда компанії складається з професіоналів із багаторічним досвідом у галузі текстилю — понад 10 років. Ми беремо активну участь у національних і державних виставках, щоб продемонструвати нашу продукцію та знайомитися з новими тенденціями. Це дає нам змогу встановлювати цінні контакти з партнерами інших країн, навчатися новому, вдосконалюватися і, звісно, показувати наші досягнення. На даний ммент в нашій команді працює понад 30 людей і ми постійно зростаємо та розвиваємось, тому шукаємо активних та цікавих людей, які стануть частиною нашої команди. Отзывы о работе в Vin San, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Vin SanДобавить отзыв Оцените работодателя Vin San: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Vin San Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |