UniClinic — універсальна Клініка з повним спектром професійних медичних послуг. Клініка загальною площею 7500 м2, є найбільшим та найпотужнішим приватним медичним закладом всього Південного Сходу України. Отзывы о работе в UniClinic, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании UniClinicДобавить отзыв Оцените работодателя UniClinic: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании UniClinic Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

відгукнулася я на вакансію оператора call центру в Uniclinic. прийшла на співбесіду,де менеджерка з серйозним виразом обличчя заявила, що ми не продаємо послуги.
пізніше я дізналася, замість слова "продаж " вони делікатно використовують фрази " рекомендуємо", а по факту використовують психологічні прийоми, щоб таки продати нікому не потрібні додаткові послуги.
вас навчають місяць і, здавалось би, це не мало і дійсно можна постаратися, щоб визубрити матеріал. так — так, саме " визубрити" , бо розмовляти з пацієнтом ви маєте так, щоб від зубів відскакувало. але про це ви дізнаєтесь згодом,бо спочатку вам скажуть " ну, орієнтовно ви маєте знати інформацію"
якщо ви сподіваєтесь,що до вас буде підключений ментор чи куратор на початку навчання — видихніть ,бо цього не буде. вам нададуть лекції ,скрипти, прізвище ,імена та профілі всіх лікарів, які ви маєте вивчити і ви будете робити це самостійн,бо в старшої операторки елементарно немає часу з вами працювати.в кінці першого тижня буде перший екзамен, де ви маєте показати підготовку і знання самостійного зазубрювання.
перший тиждень стажування не оплачують , наступні три — так. але дійти до хоча б другого тижня та ще пригода.