«Agratika» — група компаній, що годують, зігрівають та підтримують інші аграрні бізнеси. Ми дбаємо про зрощення зернових культур, зберігаємо зерно, продуктуємо тепло: зберігаючи його в торфі та спирті, а також допомогаємо іншим бізнесам підтримувати їх розвиток. Отзывы о работе в Агратіка, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании АгратікаДобавить отзыв о работодателе Агратіка Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Агратіка?
В такій ситуації ніколи в житті не була, але все буває в перший раз))) Рекрутер компанії «АГРАТІКА» призначила співбесіду онлайн. В назначений час на зв’язок ніхто не вийшов. Через 20 хвилин надійшло повідомлення, що HR Тетяна нібито зі мною вже проводила раніше співбесіду, і що шансів поспілкуватися більше не буде. Я попросила назвати хоча б рік, в якому вона зі мною спілкувалася, у відповідь, було сказано, що вона не пам’ятає. Резюме я надсилала без фото, камера була вимкнена, то як і де саме вона могла раніше спілкуватися зі мною, навіть не уявляю. Брехня, брехня і ще раз нагла брехня не від простого рекрутера, а начальника цього відділу. Питання — що ж можна сказати про власників цієї компанії, якщо у них такий начальник відділу? Дякую за негативний досвід, і що Бог вберіг від такого роботодавця.