ТОРГОВИЙ ДІМ «БОЙЧАК» — один з провідних дистриб’юторів України та імпортерів кондитерських виробів України.
Наша компанія входить в ТОП 10 імпортерів кондитерських виробів України.
Територія покриття компанії — вся Україна та Польща.
Компанія співпрацює з великою кількістю українських та закордонних виробників:
ТМ «Домінік», ТМ АРІС, ТМ Millennium, ТМ Малятко, ТМ Балу, ТМ Біола, ТМ Аква Дейлі, ТМ МИ вода Рогатинська, ТМ Бумкорн, ТМ Плосківська, ТМ Chokofinni, ТМ СУВОРОВ, ТМ Золоте Зерно.
Торговий дім, має власні ТМ кондитерських виробів «TONIYA» та «Really Enjoy» .
ТД «Бойчак» є офіційним і мпортером торгових марок:
ТМ Trolli, ТМ Bahlsen (печиво ХІТ, Leibniz та інші), ТМ CROCO, ТМ SKAWA, ТМ TERRAVITA, ТМ Alpinella, ТМ «Wawel», ТМ WOSEBA, ТМ «Chocoyoco», ТМ Bogutti, ТМ Delisana, ТМ Flis, ТМ Lambada, ТМ LUMAR, ТМ MIESZKO, ТМ MILKISS, ТМ Millano, ТМ Storks, ТМ VIDAL, ТМ«Fruit Forest», ТМ Bergen, Чіпси»Long Chips».
Наша історія розпочалась в 2007 році, з продажу кондитерських виробів. На сьогоднішній день у нас відкриті філії у 19 областях України (на окуповані території обов’язково повернемось після нашої перемоги!). Окрім України ми успішно експортуємо продукцію в Польщу. У нас працює велика кількість талановитих працівників.
Якщо нас хто-небудь запитає, в чому полягає секрет успіху «Бойчак», ми, звичайно, можемо багато розповісти і про філософію компанії, і про її цінності, і про бачення, проте ключову роль у ній відіграють люди, які тут працюють.
ЗРОСТАЙ РАЗОМ З ТОРГОВИМ ДОМОМ «БОЙЧАК «! У нас працюють як досвідчені фахівці, так і випускники та студенти без досвіду роботи. Студенти заробляють гроші і будують кар’єру, а випускники можуть обійняти навіть керівні посади. Пройшовши шлях по кар’єрній драбині: від рядового працівника (вантажника, експедитора) чи до керівника команди Ви відчуєте себе справжнім фахівцем.
Стажувалася у Дрогобицькій філії 7 р.дн.на оператора 1С. Так як,попередній оператор переїжає. Працювати була налаштована серйозно. Все підходило. Але оператор передумала переїжати по сімейних обставинах. Ну і зрозуміло,що мені відмовили. Не запропонувавши ніякої альтернативи. Хоча би в резерв. Добре, що повернули кошти за проїзд. Людьми крутять як хочуть.
м. Львів. Коротко:
1. Керівництво не компетентне.
Територіальний менеджер Петришин — не вміє елементарно зробити таблиці в ексель. Це сміх. Ми в команді не могли зрозуміти що він говорить і що хоче, навіть виконання не вміє порахувати.
Керівник Сибрій взагалі не впливає на процеси роботи.
Логіст Тягнибок — це взагалі ви***док і працює по знайомству. Видаляє замовлення, хамить клієнтам і працівникам. Може видалити половину робочого дня, бо йому так хочеться.
2. Дають роботу за 2-3 людини, в поза робочий час.
3. Не доплачують.
4. Всі трудові закони порушуються.
5. Самовивози на зарплату.
6. Протерміновка на зарплату.
7. Дати товарів перебиваються
@Кто знает, тот поймет,
Я знаю Светлану Алексеевну не по отзывам ( как правило глупых людей),работала под её руководством несколько прекрасных лет! И да,Вы правы,у Светланы есть любимчики-это люди,которые любят то что они делают и очень стараются делать свою работу качественно! Она действительно очень приветствует сотрудников,которые заботятся не только о себе,но и о репутации всей компании!!! Это лучший руководитель! Прекрасная женщина! Если доведётся вернуться в родную Украину — работать буду только с ней!!! Удачи вам,автор! Нажаль ви дійсно нічого не зрозуміли!
Прошло уже несколько месяцев с моего увольнения, поэтому без эмоций, сухо кратко объективно:
1. Жадные — амортизации НЕТ, норма расхода урезана вкрай, обменный фонд забирает НТО Бобрецкая, зарплаты [вырезано]! — обосную: Харьков, обстрелы, ракеты, бомбы, а сейчас еще и наступление — я уходил — ЗП 18-20, Сейчас, думаю (и знаю), 22-25. Конечно у Бобрецкой всё ОК, там ЗП — КОСМОС, и у её миньона, лизуна Андруши 38к, все остальные — БОЛТ.
Я, вообще, в шоке — НАЦИОНАЛЬНЫЙ ДИСТРИБЬЮТОР!!! Прифронтовой Харьков, люди под бомбами, ракетами, обстрелами печеньками торгуют, ТД Бойчака развивают и что в замен??? На 25к ЗП и подавись. ПОЗОРИЩЕ!!! ПОЗОРИЩЕ!!!
2. Неразбериха полная — Бобрецкая орёт, что она директор филиала Харьков, Килба — что ОН. Чуть какая-то проблема — крайнего не сыщешь. У Бобрецкой что-то выпросить — ну разве что на коленях и ниц. Ну может на текущий момент что-то поменялось? Хотя скорее всего ХЕ…
ВЫВОД: ПОЗОР!!! НЕ НАЦИОНАЛЬНЫЙ ДИСТРИК, А ШАРАШКИНА КОНТОРА, ПОДЫМАЕТСЯ НА КОСТЯХ И ЗА СЧЁТ ДРУГИХ.
Вважаю, що у Харківської філії, деякий час назад, з’явився один недолік — БОБРЕЦЬКА. Це незрозуміло хто — вона сама каже: я ДИРЕКТОР філії (дали б їй можливість, казала б, мабуть — власниця компанії або імператриця всія Бойчак), а по факту вона начальник торгового відділу… Жадне таке створіння, шо це край. Торговий — сиди на ЗП 17-20!!! Це вона організує… Без мата тяжко… Харків, війна, ціни — 17-20, та вантажник на ринку більше заробляє ніж торговий на Бойчаку у Харкові. А шо у неї? У неї все супер! З усіма бонусами — 70+ тисяч гривень!!! Я була опи…а, коли чисто случайно побачила списки виплат… Тобто ви херачьте, бийте машини, тратьте на транспорт, ішачьте 25 днів на місяць… І шо — 18… Сім’я, діти, війна, обстріли — пох… — 18, а у мене — 70. Плюс — поторгуйте всі просрочкой, офіційной, а вона грошики у кишеньку собі поскладає, все робіть самі, допомоги ніякої. Ії жаба давить, навіть супервайзера поставить, бо прийдеться ЗП ділитися. В цілому виходить так — одна параноїдальна самозакохана жаднюща особа своїми недалекими діями скоро угрецає філіал Харків, на мою думку.