Отзывы о работодателях Агробизнес

Централ Плейнс Груп Україна

CPG Ukraine — нещодавно створена компанія, заснована наприкінці 2019 року групою інвесторів із Шотландії та Фінляндії. Ми команда професіоналів з багаторічним досвідом: наші фахівці займаються вирощуванням картоплі більше 20 років. Метою нашої компанії є вирощування та продаж картопляної продукції вищої якості. Картопля — це другий хліб в Україні, і ми, як сільськогосподарський бізнес, маємо великий […]

Агродар-Україна Плюс

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агродар Україна Плюс» є найбільшим виробником і представником сільськогосподарської продукції методом замкнутого циклу: від поля до крамниці. Наша продукція-заморожені овочі та фрукти. Продукція, зібрана на власних полях і заморожених за технологією IQF, що зберігає усі корисні та смакові властивості.

Barin Group

У 2022 році ми змінили бізнес модель компанії, об’єднуючи фермерів, виробників, трейдерів та перевізників заради єдиної мети підтримати та захистити агро бізнес України, тільки разом, у команді, ми подолаємо будь які перешкоди. У часи економічної турбулентності та нестабільності, товарні ринки завжди піддаються важкому тиску несправедливої спекуляції та хижої конкуренції які загрожують бізнесу у перспективі та […]

Квіти Закарпаття

ФГ «Квіти Закарпаття» — вітчизняний виробник квіткової продукції. Завжди можна придбати квіткову продукцію на різні смаки, супутні товари, елементи декору, хвойно-декоративні рослини та багато чого іншого. Запрошуємо на роботу ініціативних, креативних та працьовитих людей, що прагнуть розвиватися.

RaiFlora

Ми, Rai Flora, один із найбільших виробників квітів в Україні. Маємо власні поля, теплиці та організовану логістику, а ще працюємо за європейськими технологіями. У нас ви знайдете тюльпани, півонії, гортензії, цибулини тюльпанів та саджанці півоній. Працюємо на рідній землі, адже квіти дарують щастя.

Агроленд-Плюс

Вирощування та оптовий продаж зернових культур.

Франківськ Агро

КП «Франківськ АГРО» забезпечує охорону лісу на землях лісогосподарського призначення Івано-Франківської міської територіальної громади, які перебувають у постійному користуванні комунального підприємства «Франківськ АГРО».

Крокус-Агро Груп

Підприємство, що займається гуртовою торгівлею сільськогосподарської продукції.

Браталівська сироварня

Еко-ферма, Сироваріння

УІФК-Агро

Сільськогосподарське підприємство.

Консалт Агро

Великий агропромисловий холдинг. Виробництво сільськогосподарської продукції.

Сід Корп

ТОВ «Сід Корп» — агропромислове підприємство, представник міжнародної компанії «Ремінгтон Сідз» в Україні. Компанія спеціалізується на наданні сільськогосподарських послуг з вирощування та переробки насіння зернових та олійних культур. Робота в ТОВ «Сід Корп» — досвід в компанії з високою корпоративною культурою та світовими підходами до організації праці.

ММ Логістикс

«ТД ММ Логістікс» — сучасне підприємство, яке виробляє комплексні добрива (РКД) та добрива для позакореневого підживлення під торговою маркою «НИВАТОН» та відновник азоту (AD Blue) Виробництво розташоване за 5 км від столиці, у Київській області.

Kusto Agro Group

Kusto Agro — це сучасна аграрна компанія, яка забезпечує повний цикл виробництва сільськогосподарської продукції. Обробляючи понад 23 000 га землі, маючи 3 елеватори та 70 вагонів-зерновозів, ми забезпечуємо високу якість продукції та її швидку доставку. Завдяки використанню сучасних технологій, таких як точний висів та безпілотники, картографування врожайності та передове програмне забезпечення, ми оптимізуємо виробничі процеси та […]

Оптімусагро Трейд

«ОПТІМУСАГРО ТРЕЙД» — це провідна українська агропромислова компанія, один з найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії, шроту і лузги. На українському ринку наша компанія входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями.

Межиріччя-Агро

Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур; Розведення великої рогатої худоби молочних порід

Батьківщина

Приватне сільськогосподарське підприємство

Індичка

Комплекс з виробництва та переробки м’яса індички ТОВ «Індичка» був створений в 2006 році в селі Кровне Сумської області. Сьогодні це сучасне підприємство повного циклу, що займається вирощуванням, переробкою, пакуванням і логістикою готової продукції з м’яса індички. Неперевершений смак і висока якість м’яса повністю залежать від здорового середовища, що створено на підприємстві. Це детально відпрацьовані […]

Машбум

Займаємося вирощуванням грибів шампіньйонів

Трейдагрохім Груп

ТОВ Трейдагрохімгруп — постачальник високоякісних мінеральних добрив.Ми імпортуємо добрива з країн ЄС та постачаємо добрива українського виробництва. Наша амбітна команда прагне розвиватися та примножувати свій потенціал разом з Вами!