Інсталл Групп

Інсталл Групп

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Концерн компанії більше 15 років успішно працює на ринку України. Ми входимо в ТОР 20 найбільших компаній України напрямку комплексного постачання. Є офіційним дистриб’ютором та партнером більше 20 європейських та українських виробників, таких як Hager, ETI, E.NEXT, DKC, Eaton, Eastron, Wago, ONKA та інші. Install Group — це експерт у галузі електромонтажних робіт і складання щитового обладнання, Install Group реалізує комплексні інженерні рішення завдяки злагодженій роботі багатопрофільної команди. Ми об’єднуємо досвід, застосовуємо передові технології та створюємо інноваційні проєкти, адаптовані до індивідуальних вимог кожного клієнта. Електромонтаж і складання щитів в Одесі від компанії Install Group Компанія Install Group — надійний партнер з виконання робіт у сфері електромонтажу та складання щитового обладнання в Одесі. Ми пропонуємо повний комплекс рішень: від прокладання кабельних мереж до встановлення автоматів і захисту ліній.

Отзывы о работе в Інсталл Групп, зарплаты, вакансии

Одесса
50 000 – 55 000 грн
Одесса
25 000 – 35 000 грн

Добавьте зарплату в компании Інсталл Групп

Добавить отзыв Оцените работодателя Інсталл Групп: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.