Киддисвит

Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

KIDDISVIT – маркетингово-дистрибуторська компанія. Потужний гравець ринку іграшок в Україні.

KIDDISVIT офіційно представляє світові бренди Funкo, L.O.L.Surprise!, Baby Born, Battat, Bburago, Squishmallows, #Sbabam, TechnoDrive та багато інших.

Вже 28 років команда KIDDISVIT наповнює дитинство трендовими іграшками та розвагами в Україні і мріє робити це для дітей по всьому світу.

Отзывы о работе в Киддисвит, зарплаты, вакансии

1. HR KIDDISVIT
    16 Сен 2026

Дякуємо, що поділилися своїм баченням ситуації.

Ми уважно ставимося до зворотного зв’язку співробітників, особливо коли він стосується атмосфери в команді, стилю управління та робочого навантаження.
    Для цього існує процедура екзит інтервью, регулярні опитування та зріз eNPS.
    В жодному з цих опитуваннях не було питань зазначених у вашому коментарі.

Наразі фунція ЗЕД це майже 20 співробітників. Ми маємо дуже низький відсоток плинності — лише 2 людини з майже 20 за рік. Це є підтвердженням здорового робочого клімату.

У KIDDISVIT діють внутрішні канали зворотного зв’язку, через які співробітники можуть звернутися навіть до CEO.

Водночас ми розуміємо, що досвід кожного співробітника може відрізнятися, тому не залишаємо без уваги й зворотний зв’язок, який надходить через зовнішні ресурси.
    Ваш відгук опрацьований та врахований як додатковий сигнал для внутрішнього аналізу ситуації. Дякуємо!

HR команда KIDDISVIT.

2. Працівник
    7 Сен 2026

Не рекомендую компанію особливо відділ ЗЕД для співпраці, тобі накидають завдань неймовірну кількість які ти маєш опанувати за місяць, а не за три місяці і плюс до всього тобі ще накидають внутрішньої документації яку ти маєш вивчити теж за місяць. «Дружній жіночий колектив» Плинність кадрів неймовірна, одиниці таких працюють довго але вони і всіх інших виживають разом з керівницею Саклаковою. Перш ніж почати співпрацю зважте всі за та проти перш ніж почати співпрацю!

3. Обережно ЗЕД
    25 Авг 2026

Маю вкрай негативне враження від стилю управління Юлії, керівниці відділу ЗЕД компанії «Кіддісвіт».

Замість нормальної робочої комунікації, підтримки та конструктивного зворотного зв’язку працівники можуть стикатися з постійним психологічним тиском, надмірним контролем і страхом зробити помилку. Зауваження часто робляться не приватно, а публічно, що принижує працівника та створює нездорову атмосферу в колективі.

Також складається враження, що обіцяні під час співбесіди умови можуть суттєво відрізнятися від реальності: навантаження виявляється значно більшим, а очікування від працівника — набагато вищими.

На мою думку, керівник має не залякувати людей і створювати постійну напругу, а організовувати роботу, чітко ставити завдання, давати можливість виправляти помилки та спілкуватися з підлеглими професійно й коректно.

Якщо ви розглядаєте роботу в цьому відділі, раджу ще на співбесіді максимально детально уточнити реальні обов’язки, рівень навантаження, систему оплати та стиль управління, а краще записати відео.

4. Колишній працівник відділу ЗЕД
    24 Авг 2026

На мою думку, Саклакова створила у відділі ЗЕД нездорову та токсичну атмосферу в колективі. Працівники змушені працювати наднормово, часто перебуваючи у стані постійного стресу та напруги, однак, попри значне навантаження, це не завжди сприймається керівником як проблема, яку потрібно вирішувати.

У колективі, за моїми спостереженнями, поширюються плітки та обговорення працівників, а колег іноді навмисно протиставляють одне одному, що руйнує довіру та нормальну командну взаємодію.

Також складається враження, що результати та заслуги працівників не завжди належним чином доводяться до керівництва, тоді як їхній внесок може подаватися як власні досягнення керівника.

Стиль спілкування з підлеглими часто сприймається як грубий, зневажливий і непрофесійний. Замість підтримки та конструктивного діалогу працівники стикаються з додатковим психологічним тиском.

На мою думку, поєднання надмірного навантаження, постійного стресу, несприятливої атмосфери та ставлення до підлеглих може бути однією з причин високої плинності кадрів у відділі. Складається враження, що проблеми працівників керівництво не чує або не вважає достатньо важливими, хоча люди продовжують працювати понад норму та забезпечувати робочий процес.

Керівник має не лише вимагати результату, а й поважати людей, які цей результат забезпечують.

5. NoName
    22 Авг 2026

Kiddisvit — компанія про повагу до співробітників. А чи так насправді? Хочу написати сюди про ПЕКЛО, терор та неповагу до праців відділу ЗЕД, і це все влаштовує керівник відділу — САКЛАКОВА, яка не поважає, своїх співробітників та їх працю, постійно влаштовує терор, принижує у загальному чаті, не розібравшись в ситуації, вона отримує задоволення від приниження своїх працівників. постійно дівчата працюють у стресовій атмосфері, що вони в усьому винні. Людей завжди не вистачає і усі хто працюють виконують обсяг роботи за двох-трьох. Шалена текучість кадрів у відділі, люди вигорають від навантаження, про що постійно проговорюють Саклаковій, але тій все одно — головне заощадити Павлу гроші на додаткових працівниках.

Питання до HR — вам постійно скаржилися дівчата,які звільнялися, а ви що зробили? Вероніка, ви хоч провели одне службове розслідування, чому стільки людей звільнюються від Саклакової? Якось після одного з звільнень, Юлія провела з кожним one to one і перепитала, чи вона хороша чи ні, це нормально? Що ви хотіли почути, від людей, які хотіли працювати і не мати проблем з Юлькою, яка не тільки чорнорота, та ще й злопам’ятна, яка потім отрує життя тому, хто хоть щось проти неї скаже?

6. HR KIDDISVIT

Дякуємо за Ваш відгук!

Якщо процес завершення співпраці залишив у Вас негативне враження, просимо звернутися до представників компанії та надати детальнішу інформацію, щоб ми могли перевірити обставини й надати об’єктивну відповідь.

Ми уважно ставимося до зворотнього зв’язку та використовуємо його для вдосконалення внутрішніх процесів.

7. Rep
    27 Апр 2026

Позиционируют себя как компания, которая заботится о сотрудниках.
    Возможно, но далеко не обо всех.
    Единственная компания, которая не выплатила положенный отпуск. При увольнении не доплачивает и з/п, помимо отпуска (при том, что ты выложился по максимуму при передаче дел)
    Здесь частенько результаты твоей работы представляют как свои. И лиды молодцы и с премиями, а ты недостойный.
    Другие компании не кричат на каждом шагу какие они френдли к сотрудникам, а просто по факту остаются людьми и выполняют свои обязательства.

1. Вероника Велижанина

22 Апр 2026

Не рекомендую компанию как работодателя! Процесс собеседования растягивается на 3 долгих этапа, с допросом с пристрастиями, с проверкой с ног до головы. Поток вопросов без объяснения ваших обязанностей, выводы о вашем опыте с призмы их личного понимания. Вакансия не соответствует реальному поиску, в описании ищут высококвалифицированного специалиста, по факту обычного помощника. Топы сидящие годами не пропускают сильных кандидатов, собственник занижает ценность и опыт. Вакансии висят месяцами, отбор как в космос для космонавтов ! Не рекомендую тратить ваше время на все эти тесты личности и долгие общения!

1. Вероника Велижанина

Дякуємо за Ваш відгук!

Нам прикро, що процес відбору залишив у Вас негативне враження. Ми розуміємо, наскільки важливими для кандидатів є прозорість етапів співбесіди, чітке розуміння майбутніх обов’язків і коректна комунікація протягом усього процесу.

Порушені Вами питання є важливими для нас і будуть враховані під час вдосконалення процесу рекрутингу.

20 Дек 2023

Привіт. Працювала в Кідді Рітейл ( це розписна мережа ). Все дуже не системно , дуже застаріло , не продумано. Не встановлено взаємодія між відділами. Все дуже сумно. Компанії треба інвестувати в системність . Тут бардак у всьому 🤮

10. Игорь
    27 Ноя 2023

Был на собеседовании на должность менеджера. С таким HR вы только обезьян набрать сможете на работу. Ни одного толкового вопроса, объяснить обязанности не смог, конкретики никакой не дал.

11. Milо Tа
    22 Сен 2023

Работала в данной компании корректором-переводчиком. Могу сказать, что опыт хороший: стабильная зарплата, хороший коллектив, оплачиваются больничные, выпускные. Если что, помогут, объяснят. Если день рождения у тебя или твоего ребенка, могут подарить/прислать подарок. Проводят разные корпоративы, вечера, приглашают известных людей, рекомендуют читать различную литературу, в том числе и по тайм-менеджменту. Заботливое отношение к сотрудникам и клиентам — и во время ковида, и сейчас, во время войны.
    При всем этом руководство компании довольно требовательное. Главное — показать себя с лучшей стороны, показать серьезное отношение к работе, не злоупотреблять хорошим отношением к себе, и тогда, как говорится, будет тебе счастье. Если ты новичок, то будь готов (-а) к тому, что нагрузка будет очень даже немаленькая, неважно, какая у тебя должность — менеджер, бренд-менеджер, переводчик или корректор.
    Но потом, если войти в колею, будет легче (пишу из своего опыта).
    Очень рада, что работала в этой прекрасной компании. Очень скучаю и хочу обратно.

12. Костянтин
    7 Авг 2023

Микроменеджмент просто зашкаливает — тебе словно ребенку шагу не дадут ступить без лайка руководителя, причем доходит до смешного. Просто приготовьтесь бегать целыми днями за боссами с миллионом табличек согласовывать каждый милиметр проекта. И фокусе внимания -не клиенты и как их удовлетворить, не конкуренты и как их победить, а семья собственников — и как им понравиться. Вокруг этого и выстраивается каждодневная рутина. Так что если вы привыкли работать в проектах, проявлять инициативу и нести ответственность за свои решения и поступки — просто пролистывайте эту контору, здесь нужны секретари.

13. Татьяна
    6 Сен 2016

хочу оставить отзыв о работе в данной компании в отделе вэд. всё зависит от настроения рук-ля отдела. принцип я начальник -ты дурак. присутствует у рук-ля фобия перфекционизма. если ты приходящий-психоаналитик-тогда вы на правильном пути.

Продавец-консультант
Львов • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Киддисвит

Добавить отзыв Оцените работодателя Киддисвит: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.