Один із лідерів українського iGaming-ринку, King Group сьогодні має команду в понад 500 співробітників і створює продукти, якими щодня користуються більше 2 мільйонів клієнтів по всьому світу. Від маленької gamedev-студії, заснованої в 2012 році кількома ентузіастами, до одного з найбільших в індустрії платників податків і роботодавців, – це історія King Group, яку ми продовжуємо писати разом, із азартом і натхненням. Отзывы о работе в King Group, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании King GroupДобавить отзыв о работодателе King Group Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании King Group?

Працював не довго , але все що за цей час зрозумів що тут хорошо люди , хто б що не говорив . Мав звільнитись через свій внутрішній стан , знайшов хороших колег , людей . Дякую всім
Постійно змінюються умови в гіршу сторону. Від плюсів мого оферу лишилася рівно половина. Токсичне керевництво, вічне перекидування відповідальності, позерство. Біжить від цієї контори подалі.
Рекрутер валя очень неприятная личность. Ей стоит поработать над тем чтобы сдерживать себя и не вскипать на ровном месте, а еще не ставить себя выше других
Бесконечный хаос, постоянно меняющиеся условия работы, вводятся и выводятся какие то дурацкие правила и требования, по факту не дают своим сотрудникам нормально работать (речь об отделе поддержки клиентов)
Менеджмент, успокойтесь и лучше сфокусируйтесь на том чтобы ваши сайты нормально работали, и клиенты не наплывали с бесконечными запросами что ваши говнокодерские поделки опять лагают, не работают, неправильно отображают бонусы и тд.
Не рекомендую связываться с ними. Проходил собеседование на должность Head of Affiliate.
Оказалось, что должность занята…
просто не устраивают результаты.
Первое знакомство с рекрутером Алиной прошло нормально. Но на интервью без предупреждения подключили AI-ассистента, что сразу показало обман.
Дальше к разговору подключили какого-то «менеджера», даже не пояснив его должность, который — на деле полный дилетант, не способен вести предметный диалог. Вместо стратегии и KPI — хаос, попытки обесценивания и полная некомпетентность.
Компания производит впечатление токсичной структуры, не готовой к работе с профессионалами.
Вже не перший раз ваш рекрутер назначає дзвінок і не може на нього вийти. «Професіоналізм….»
А вакансія постійно висить. Зрозуміло, що з кандидатами зараз трабл але і працювати треба адекватно , а не назначати зідзвон і не відповідати
В компанії весь час приходять і йдуть люди з одних і тих же позицій. Керівник не може налагодити процеси найму та найняти нормальних рекрутерів. Кульгає, як найм, так і адаптація співробітників в компанії. Неправдиві історії на вході по те, чому відкрили позицію.
Подумайте двічі перед тим, як погоджуватись на їхній офер.
Я думаю що це якесь таємне анкетування, бо коли було інтерв’ю, були якісь не стандартні питання типу скільки за годину вхідних дзвінків було, коли працював 10 років назад. А потім була типу «гра», я наче працівник, а рекрутер наче клієнт, в я мав сам вигадувати що відповідати — не надала ніякого бріфу, або готових відповідей, від себе потрібно було придумувати. Таке враження що та гра вкінці була для «відводу очей».
Я впевнений що це ніяк не стосується до работи . Просто збирають інформацію під прикриттям роботи
Обмана контора, обіцяють одне, а потім інше . Будьте обережні . Взагалі не зрозуміло що то такі були за питання в інтерв’ю, таке враження що вони робили таємне анкетування, а не інтерв’ю
Дуже непрофесійний рекрутинг. Не дають відповіді по результатам інтерв’ю не те, що в обговорені терміни, які вони озвучили самі, а взагалі. Якщо таке на вході, то що ж всередині?