King Group

King Group

Один із лідерів українського iGaming-ринку, King Group сьогодні має команду в понад 500 співробітників і створює продукти, якими щодня користуються більше 2 мільйонів клієнтів по всьому світу. Від маленької gamedev-студії, заснованої в 2012 році кількома ентузіастами, до одного з найбільших в індустрії платників податків і роботодавців, – це історія King Group, яку ми продовжуємо писати разом, із азартом і натхненням.
Розробка програмного забезпечення та технічна підтримка.

Отзывы о работе в King Group, зарплаты

1. 16 апреля 2025

В компанії весь час приходять і йдуть люди з одних і тих же позицій. Керівник не може налагодити процеси найму та найняти нормальних рекрутерів. Кульгає, як найм, так і адаптація співробітників в компанії. Неправдиві історії на вході по те, чому відкрили позицію.
    Подумайте двічі перед тим, як погоджуватись на їхній офер.

2. 9 апреля 2025

Я думаю що це якесь таємне анкетування, бо коли було інтерв’ю, були якісь не стандартні питання типу скільки за годину вхідних дзвінків було, коли працював 10 років назад. А потім була типу «гра», я наче працівник, а рекрутер наче клієнт, в я мав сам вигадувати що відповідати — не надала ніякого бріфу, або готових відповідей, від себе потрібно було придумувати. Таке враження що та гра вкінці була для «відводу очей».
    Я впевнений що це ніяк не стосується до работи . Просто збирають інформацію під прикриттям роботи

3. 9 апреля 2025

Обмана контора, обіцяють одне, а потім інше . Будьте обережні . Взагалі не зрозуміло що то такі були за питання в інтерв’ю, таке враження що вони робили таємне анкетування, а не інтерв’ю

4. 30 марта 2025

Дуже непрофесійний рекрутинг. Не дають відповіді по результатам інтерв’ю не те, що в обговорені терміни, які вони озвучили самі, а взагалі. Якщо таке на вході, то що ж всередині?

Добавьте зарплату в компании King Group

Добавить отзыв о работодателе King Group

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании King Group?