«ПЕРШИЙ» ломбард — фінансова організація, яка допомагає людям у подоланні проблем, пов’язаних з нестачею фінансів. Ми гарантуємо кожному працівникові: достойну оплату праці; офіційне працевлаштування; можливість кар’єрного зростання! Отзывы о работе в Ломбард Перший, зарплатыДобавьте зарплату в компании Ломбард ПершийДобавить отзыв о работодателе Ломбард Перший Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ломбард Перший?
Ломбард Перший = ломбард Капітал (так, це одне й те саме тепер):
1. При розміщенні вакансії та на співбесіді обіцяють від 20000 до 40000 грн за 21 відпрацьований день, 1 день 12 годин. За фактом ставка за 1 день 800 грн. × 21 день = 16800 грн. Все інше це % який їх програма BAF рахуе помилково і ти не знаєш скільки отримуєш. Цей відсоток не офіційний і ви його скоріш за все не отримаєте бо безліч штрафів як дисциплінарних так і за прийняте майно, бо при списанні при невикупі або скупці його на 99,9% визнають зламаним або ще щось, хоча при відправці з ним буде все згідно оцінки при прийомі. Доречі, Перший, ви хоч не пишіть ніде, що працюєте офіційно, штрафи заборонені в Україні будь які! І платити в чорну зп також.
2. При звільненні все що не офіційно вам будут обіцяти сплатити 15 числа наступного місяця але не сплатять по причині дивіться п.1. Вас просто кинуть на гроші.
3. Регіональні менеджери навмисно затримують залишок налової чорної з/п сплачуючи не 15 числа, а в 20-х коли вже почнеш телефонувати та сваритися.
4. Умови у відділеннях ад: в більшості відділень немає сан.умов, а вийти ти можеш 1 раз на 2 години на 15 хвилин, де туалет поруч платный — сплачувати будеш сам. Крісла, меблі всі геть зламані, висідити 12 годин неможливо, всі ті копійки, що отримаєте будуть потрачені на обезбол та массажі, бо спину замкне сидіти на перекосяк. А ще й телевізори тягати, веліки… В усіх відділеннях таргани, їх приносять разом із технікою, а ніякої обробки відділень немає, мах діхлофос тобі компенсують раз на пів року.
5. При відключення світла немає опалення у відділеннях, ти просто мерзнеш, а в літку гориш.
6. Кислорода та взагалі чим дихати немає, немає ні витяжки, що реально працює, а не тільки гул створює, а до тебе ще й п’яні приходять, яким ти повинен посміхатись, бо навіть наркоману, що тобі погрожує та хамить ти не можеш відмовити, бо це ж «сервіс» умови будуть порушені і за це штраф. З роботи ви будете мріяти вийти, дихнути повітря та побачити білий світ. Вікон ніде теж немає, ти дихаєш заставним грязним майном.
6. Стосовно робочого графіку, обіцяні 3 через 3 в Першому, або 4 через 2 в Капіталі це лише мрія. Вас будуть викликати на підмінити на інші відділення, за відмову пугати штрафами, та цькування коллег. Захворіти ти теж не зможеш, бо тебе просто ніким підмінити. Робочий день буде починатись о 7:45 (відділення вже повинно бути відкрито) та закінчуватися коли піде останній наркоман, який принесе щось убите життям о 19:55, а ти нематимеш права його не прийняти, він за грошима прийшов і йому твої умовляння, що робочий день до 20:00 (ще й зміну закрити час) не цікаві, будеш з ним все оформлювати до 21…
7. Стосовно тарифів: ти як на ринку, на вивіски в тебе одна ціна але для віп, а по прайсу 3-4 ціни і ти по зовнішньому вигляді клієнта оцінюєш його сплатоспроможність і так і оцінюєш, зможе викупити чи це злив, тому мах дати йому ти не можеш. А на вивіски ні слова, що це для віп, дисконт і т.п, бо о недоброякісній рекламі тут теж не чули, як і о завідомом омані покупця, клієнта, а ты весь день вислуховуєш мати в свою адресу із-за цього.
8. Для новачків, які йдуть з навчанням: біжить від Першого та Капіталу, ніхто Вас нормально не навчить, це неможливо фізично. Потім будуть штрафи і будете працювати по 12-13 годин за гроші кондуктора в трамваї — 800 грн, тільки там вони працють менше і йде горячий стаж…. Да і навчати нікому, всі хто працював по пів життя звільнилися, хто залишився їм плевати і навчати не будуть, вчать ті хто отримує саму меншу зп на самому поганому відділенні, щоб заробити 2000 грн за стажера, ось і подумайте які вони «талановиті» вчителі
Всім хто думає йти сюди працювати:
НЕ ГАЙТЕ ЧАСУ. ПОВАЖАЙТЕ СЕБЕ. ОБХОДЬТЕ СТОРОНОЮ
Читаю отзывы, и понимаю, что не только меня «кинули» на деньги :)
В компании не работаю больше года, и мне до сих пор не выплатили мою зарплату налом (официальную дали сразу).
Работала в Днепре, изменился РМ перед моим увольнением, который на мнении, и считает, что он Бог.
Попросил отработать 2 недели, я по-человечески отработала, хотя надо было уволиться день в день. Не могла дозвониться к нему по вопросам зарплаты, всё время сбрасывал, не брал трубки. Вышла на него через РД, так он мне штрафы придумал 😂По своей доброте душевной отработала бесплатно)
И забудьте за график 3/3, там такая текучка, что будете не вылазить с работы, жизнь будет идти мимо вас.
И ещё, готовьтесь к тому, что вас нужно будет постоянно оспаривать свои штрафы по технике, ибо если у вас нет видео фиксации, фото фиксации как работает техника: вам могут навесить штрафы, типа она не рабочая или там есть какие-то дефекты. У меня было такое много раз) хорошо, что перед отправкой техники я всё фотографировала и снимала на видео) как говорится «на лоха» )))
За помощь в военное время, с предыдущем комментариев, согласна)
Сначала выдали «помощь» сотрудникам, а потом забрали, это было тоже забавно )
Не вздумайте туда идти, никогда!!!
Проработал два с половиной года в ломбарде на ж/м Тополь в г. Днпепр.
По зарплате — вечные штрафы, максимально пытаются недодать денег.
После начала войны руководство типа пошло на встречу сотрудникам и в качестве «помощи» выдали всем по 2000 грн., все обрадовались, деньги потратили, но оказалось, что это никакая не помощь, всю сумму просто вычли из следующей зарплаты.
Вот такая доброта.
После того, как я решил уволиться, мне выдали «официальную» зарплату (она естественно минимальная, т.к. компания уходя от налогов, платит сотрудникам большую часть в «черную» — наличными).
Оставшуюся же (большую) часть я так и не получил, на всю сумму мне внезапно насчитали штрафов. ))))
Поитайте отзывы реальных сотрудников (не сотрудников HR службы), которые развели тут в отзываю челую хвалебную компанию. Луче бы следили за тем, чтобы сотрудникам выплачивали положенные деньги!
Не вздумайте идти работать а «Ломбард Перший», вы никогда не получите обещанных вам денег, будете получать намного меньше.
Ну и при увольнении вам естественно ничего не заплатят.
Обманывают клиентов, особенно не свой типичный контингент. Позволяют себе подменять цену за пробу, озвучивают цены которых нет в документах. Записала всё на видео. Можно посмотреть по ссылке:
или по названию на Ютубе «Как обманывают клиентов в ломбарде «Перший». Схема развода. ВИДЕО.»
Там наглядно всё посмотрите. Копии лежат на почти всех видеохостингах, по названию можно будет найти. Ролик уже разослан в редакции действующих телеканалов, может на ICTV сегодня будет ;) Дальше по списку заявление в полицию, заявление в НБУ и публикации в телеграм каналы городов Украины.
Не позволяйте себя обманывать. Фиксируйте и выкладывайте на Ютуб. А дальше — инстанции по списку.
Текучка страшная. Директор бывший Донбасский * из Макеевки
Ищут нового сотрудника, хотя на данной позиции сейчас работает человек. Т.е. "до свидания" нынешнему специалисту скажут в последний момент, когда найдут ему замену. Адекватную систему мотивации предложить не готовы!