Производство мебели Отзывы о работе в Меблева фабрика Левел, зарплатыМастер участка 1 30 000 грн Менеджер 1 5 000 грн Оператор ЧПУ 1 22 000 грн Добавьте зарплату в компании Меблева фабрика ЛевелДобавить отзыв о работодателе Меблева фабрика Левел Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Меблева фабрика Левел?
Не советую устравиться на данную фирму и даром портить свои нервы, время, а денег Вы все равно не заработаете
Працював в офісі на Закарпатті, смт. Тересва. Спочатку все йшло добре, потім почались проблеми з виплатами зарплатні. В результаті за два останні місяці не оплатили. Вміють красиво заманювати та пускати пил в очі, але як тільки підходив час виплати, починались придирки, скандали, вишукувались помилки, щоб тільки не платити. Один з власників взагалі може дозволити собі кричати, звинувачувати в усьому на світі, знецінювати, неадекватно поводитись на виробництві та в офісі. Не рекомендую працювати в цій компанії, якщо для вас важливий ваш час, здоров»я та нерви.
На новій фабриці «Меблева фабрика Левел» так само продовжують кидати людей за гроші, не раджу співпрацювати
Працював на виробнитцтвi у с. Горенка пiд Киевом. РД Кидали на грошi працiвникiв, дурять голову. Не раджу витрачати свiй час!
Передісторія:
ТОВ «Родинне Дерево».
Меблеве виробництво широкого профілю та майстерня з проектування дизайну меблевих виробів і інтер’єрів.
Власниками компанії прийнято рішення про поділ бізнесу і вихід Леоніда Співакова як співзасновника з організації.
Леонід Співаков засновує нову компанію ТОВ "РД.ФЬОРНІЧЕ",
Дата реєстрації: від 01.03.2021р.
Офіційний сайт компанії: https://rd.furniture
Про компанію:
RD Furniture — українська виробнича група, яка пропонує професійний проектний сервіс з виготовлення складних інтер’єрних рішень.
Через воєнні дії росії в Україні виробництво в м. Горенка було знищено.
В коллаборації Леонід Співаков і Сергій Кирилюк засновують нову компанію "Меблева фабрика Левел" Дата реєстрації: від 01.06.2022р.