Ми — молода, але вже впевнена у собі проєктна компанія повного циклу. Отзывы о работе в Однер, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании ОднерДобавить отзыв Оцените работодателя Однер: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Однер Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

@ Гість , так, як ми можемо це зробити ? Напишіть будь ласка як з Вами зв’язатися на пошту [email protected]
@ Сергій ,
Доброго дня. Потрапив у схожу ситуацію. Чи є можливість конфіденційно з вами звʼязатися для обміну інформацією?
Вкрай не рекомендую ТОВ «ОДНЕР» для працевлаштування кваліфікованим інженерам-проєктувальникам.
Головна та критична проблема компанії — систематична невиплата заробітної плати. За свої зароблені гроші вам доведеться буквально воювати. Керівництво в особі директора Костянтина Шумбара місяцями годує обіцянками, а коли ви починаєте вимагати повний розрахунок за здані та передані замовнику проєкти, переходить до відкритих маніпуляцій.
Особливу увагу варто звернути на методи утримання співробітників. Керівництво цинічно використовує статус «критичного підприємства» та маніпулює державним бронюванням. Це застосовується як прямий інструмент шантажу: вимагаєш свої законні кошти — погрожують зняти з броні або намагаються залякати звільненням за статтею через вигадану «невідповідність».
Якщо ви цінуєте свой час і хочете отримувати зарплату вчасно — обходьте цю компанію десятою дорогою.