Сучасне дейтинг-агентство, маємо досвід роботи в ніші дейтингу більше 10 років. Займаємося повним просуванням акаунтів наших партнерів на найтоповіших майданчиках у сфері дейтингу. Наш підхід поєднує професіоналізм та використання сучасних технологій. Через постійний приплив клієнтів ми завжди шукаємо співробітників на роботу, надамо повне навчання та підтримку менеджера 24\7. Працюючи з нами Ви отримуєте гідний заробіток та безцінний досвід. Отзывы о работе в PairUp, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании PairUpДобавить отзыв Оцените работодателя PairUp: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании PairUp Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Обман, невиплата грошей та шахрайство з документами в PairUp (pairup.com.ua)
Хочу попередити всіх дівчат, які шукають роботу! Компанія PairUp (їхній сайт pairup.com.ua) — це звичайні шахраї та скамери. Маскують свої вакансії під звичайну роботу: «оператор чату», «перекладач» або «менеджер підтримки», а за фактом заманюють в adult-сферу. І то не біда.
Обіцяють хороші умови та регулярні виплати, просять фото паспорта нібито для «верифікації профілю». Але як тільки ви відпрацюєте та заробите кошти — вас просто заблокують у робочому кабінеті в односторонньому порядку. Гроші привласнюють собі, на повідомлення не відповідають, на зв'язок не виходять. На ваші обурення просто вмикають повний ігнор.
Окрім того, що ви безкоштовно відпрацюєте на цих аферистів, у них залишаються ваші персональні дані (документи), що взагалі небезпечно! Не вірте жодному їхньому слову, обходьте цю шахрайську контору десятою дорогою. Якщо вам дорогий ваш час, нерви та безпека — не зв'язуйтесь із pairup.com.ua!