«Симетрія Плюс» провідна компанія в сфері надання послуг для розвитку та підтримки бізнесу як на території України, так і далеко за її межами. Ми докладаємо всіх зусиль для досягнення поставленої мети, шляхом безперервного розвитку, вивчення потреб клієнтів та системного підходу в організації нашої роботи. Отзывы о работе в Симетрія Плюс, зарплаты, вакансииДобавьте зарплату в компании Симетрія ПлюсДобавить отзыв о работодателе Симетрія ПлюсХотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Симетрія Плюс?

Доброго дня! Хочу поділитися опитом праці в Симетрії Плюс ТОВ (ФОП Будуляш Д.М). Працювала я з вересня 2025 по січень 2026р. В січні 2026 в перших двух тижднів я звільнилась і хочу вас всіх застережити, що не розрахувалися ще за грудень 2025р. хотя робота була зроблена і виставлена на клієнів яких я ввела, де знаю що клієнти розрахувалися) А чомусь Симетрія ТОВ (він же ФОП Будуляш Д.В) . Хочу вас застережити, що заробітну плату затримують за два місяці, те що знімаються часи роботи, да ще і не разраховуються при звільненні. Багато ще не приємних моментів є у співпраці, но головне те, що ти не чим не захищен, і тим що не розраховуються. Багато чула стосовно цьої компанії неприємноно не хотілось вірити, но ощутила на собі. Як що буде те йти туда працювати, то перестраховуйте себе і свою працю і свій труд. Одним словом «Шарашкіна контора». Бережіть себе і не позволяйте щоб з вами так вчинили, працю повинна оплачуватися.