Швачка
Днепр,
«Виробнича компанія Простір» (ВК Простір) працює на ринку виробництва з 2006 р. Зараз ми виготовляемо товари тактичної медицини — кровоспинні джгути, підсумки, аптечки та ноші. Отзывы о работе в Виробнича Компанія Простір, зарплаты, вакансииВакансии 22 000 – 28 000 грн
Добавьте зарплату в компании Виробнича Компанія ПростірДобавить отзыв о работодателе Виробнича Компанія Простір Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Виробнича Компанія Простір?

Працювала місяць. Під час мого оформлення на роботу звільнялося одразу 2 людини з бек офісу. При цьому людей взагалі в офісі не багато. Я ще тоді насторожилися. Кадровик вказує в наказі на зарахування втричі меншу зп, ніж оговорили. Як виявилося лише пізніше, інша частина-це «бонуси», які виплачуються при виконанні плану з продажів компанії. Кадровик одразу дала підписати заяву на звільнення відкритим числом. Дівчатка, з якими працювала, здається, єдині, хто здатен витягнути дану компанію. В усьому іншому були наявні ознаки мобінгу: нові контракти місяць не бралися юристом в роботу (за весь мій час опрацьовано лише 3 простих контракти з резидентами); склад відмовлявся брати в руки будь-які документи (треба самостійно виходити до водіїв і відносити до бухгалтерів); керівництво дає нереальні для успішного виконання завдання (береш в роботу з розумінням, що все одно провал і спросять, відмовитися неможна); керівництво дозволяє собі відпускати принизливі порівняльні слова щодо Вас при особистій розмові без свідків; надто часті (1-2 рази в день) виклики до керівництва з проханням пояснити щось; момент побігти доповісти по найменшій єрунді керівництву вітається; вимагають контролювати без можливості контролювати (доступи дають лише на робочий стіл компьютера). Фактично мені доводилося констатувати: що виконати деяку роботу неможливо з причини палок в колеса учасників процесу. Це просто їх такий прояв самопідвищення власної самооцінки. Вам доведеться зіштовхнутися зі зверненнями на підвищених тонах, бо так деякі просто звикли розмовляти. По оплатах за послуги по контрактам затримки. По зп також затримки. На моій посаді (менеджер ЗЕД) більше року в даній компанії ніхто не працював, на що треба найперше звернути увагу. На фоні всього вище сказаного, будьте готові стати «безвідповідальним» «котом в мішку», що і стало причиною припинення нашої співпраці.
Брехня з самого початку. При прийомі на роботу дають одразу підписати заяву про звільнення без дати. Обіцяють 20 тисяч, а в заяві на прийом до роботи вказують 13 тисяч. Не помилка, так треба для якихось їхніх розрахунків. Перша зарплата — увага, всього 5 тисяч. Компанія не виконала план з продажів. Мене в продажах нема, план не має мене стосуватися. Ось Вам і «розрахунки», біла зарплата. Яку заяву підписали, таке і отримали. Можна після такого не виходити, заява в них вже є. І ще дату поставлять тижнем раніше, щоб нічого не заплатити. Людей заманюють, брешуть, як можуть. Головне, працюй за дарма, нічого не доведеш, на довірі документи підписано.

Співбесіда, директорка. Перше враження: депресивна атмосфера. Все не так, підлеглі не виправдовують себе, відчуваю підозри навіть до себе вже з першої хвилини і це лише співбесіда. Натягнута маска керівника видає некомпетентну особу в нерозумінні деяких моментів, які я пояснюю на захист своєї професійності. Вона задає уточнюючі питання, пропускає через себе, розуміє в міру можливості зрозуміти. Чесно кажучи, перше враження, що хоч і ТОВ, але рівень спілкування більше з особистісними факторами в самій особі, ніж професійний, тож такий підхід вже є ризиком для професіонала по влаштуванню на посаду. Враження недовіри з перших хвилин та нерозуміння процесів відлякують. Із співбесіди виходило, що люди довго не затримуються. Сам проект існує недовго, роки 2. Сховища нема, хоча підприємство і офіс розташовані в промисловій зоні на белебні. По зарплатні середненько, заявляють як повністю білою. Як висновок скажу, дуже ризиковано для влаштування та витрати часу.
Довелось столкнуться в ТОВ ВК ,,Простірʼʼ с начальником отдела кадров -Аленой.Человек не компетентен в своей работе,безграмотная ,хитрая ,не соблюдает КЗоТ,много в ее работе делается с нарушением,еще и первая сплетница на этом предприятии..Девочка с большими амбициями но не знающая свою работу,все делается с ошибками ,по сто раз переделывается..Как вообще ее там держат.Работает с нарушением всех законов.Пишет с ошибками и потом переделывает .
После общения у меня сложилось мнение что директор не в себе. Комические корабли, бредовые идеи никак не связанные с реальностью. Абсолютное непонимание как построить и как управлять хотя бы средним бизнесом. И не желание слушать. Что нужно что бы зарабатывать деньги.
Компанія, яка раніше пережила значне зростання, тепер перебуває в глибокій кризі через непрофесійне керівництво. Власник, який вважає, що знає все краще за всіх, систематично ігнорує аналітику ринку та досвід своїх колег. Це призводить до того, що важливі бізнес-процеси залишаються поза увагою, а дистрибуція була зруйнована ще рік тому, без створення нових альтернатив.
Інтернет-маркетинг більше не працює, оскільки відсутній ажіотаж і попит, який був раніше. Продажами керує "професіонал", який вміє лише обробляти ліди, але не здатний побудувати ефективну дистрибуцію чи вести перемовини з мережами. Не зовсім зрозуміло, чому компанії потрібен директор з продажів, який не вміє вести перемовини.
У компанії відсутні бізнес-процеси, керування здійснюється безпосередньо власником, минаючи поточне керівництво, за принципом «хто більше лизнув». Це веде до хаосу та великих фінансових втрат.
Таке ставлення до управління та бізнесу не може привести до успіху в умовах сучасного ринку. 🧐