Ельграф

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Отзывы о работе в Ельграф, зарплаты, вакансии

1. Юрій
    3 Июл 2026

Судячи з того,як часто у цій конторі подаються оголошення про працевлаштування,зрозуміло все з ним. Коли запитався,чи видаєте копія наказу про працевлаштуванняна руки працівнику ,почала мені розказувати, що це не вимога, а норма. Розказує,що Ви ультиматуми ставите. Особа напевно, ніколи в житті в руки не брала кодексу законів про працю і дупля не дає, відмінності між " вимога" і " право". Чесні роботодавці,яким не має ,що приховувати видають копію наказу про працевлаштування на руки в той же день працівнику. Тут не дають….. Зрозуміло,як "офіційно" працевлаштовують…
    Не ведіть ,постійні оголошенні щотижня,що два. Тут два варіанти.як вони працюють :
    1) набирають на стажування і неоформлюють,кидають через пару днів ,платять може якісь копійки і так весь час;
    2) документи кладуться в шуфлядку і на тому все. Ні наказу, покористуються і кинуть. І нікому нічого не доведеш.

Добавьте зарплату в компании Ельграф

Добавить отзыв Оцените работодателя Ельграф: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.