udna.com.ua Отзывы о работе в U`DNA, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании U`DNAДобавить отзыв Оцените работодателя U`DNA: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании U`DNA Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
U`DNA (udna.com.ua) — повний хаос у сервісі, обман покупців та приховування реквізитівЗалишаю відгук як клієнт, щоб попередити інших про абсолютно недобросовісні, дикі та маніпулятивні методи роботи інтернет-магазину U`DNA (продають легінси, сайт udna.com.ua).Оформила замовлення на легінси. На їхньому офіційному сайті великими літерами вказано публічну умову: «Не просимо передплату. Ви можете оплатити товар на пошті». Проте одразу після оформлення мені зателефонував менеджер з номера 067-265-45-96 і почав усно вимагати передоплату 400 грн на картку під приводом того, що «розмір М дуже ходовий і закінчується». Коли я відмовилася змінювати умови оплати та попросила надіслати товар згідно з правилами сайту, магазин просто мовчки скасував моє замовлення та віддав товар іншому покупцю.Офіційна відповідь менеджерів у Instagram-директі просто шокувала хамством та пасивно-агресивним тоном. Вони підтвердили, що це їхній співробітник вимагав гроші по телефону в обхід правил сайту, а коли я спробувала отримати офіційні контакти керівництва чи ФОП — мене просто ЗАБЛОКУВАЛИ у Facebook та Instagram, щоб приховати свій обман від інших людей.Компанія повністю приховує свої юридичні реквізити (ФОП/ТОВ) на сайті, порушуючи ЗУ «Про електронну комерцію», та використовує сірі схеми з «картками» по телефону. Рівень культури спілкування та клієнтського сервісу за ціни речей понад 2000 грн — нульовий. Скаргу до Держпродспоживслужби вже направлено, нехай органи перевірять цей "бізнес". Категорично не рекомендую ні купувати у них, ні мати з ними справу як партнери чи працівники!