Виробництво кузовів-фургонів CARGOBUD для вантажних автомобілів Отзывы о работе в Агросила, ПП (Каргобуд, ТМ), зарплатыДобавьте зарплату в компании Агросила, ПП (Каргобуд, ТМ)Добавить отзыв о работодателе Агросила, ПП (Каргобуд, ТМ) Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Агросила, ПП (Каргобуд, ТМ)?
Не рекомендую!
Юрій директор та власник фірми розстався з коллективом по причині того, що вони хотіли щоб їм платили більше за роботу, принаймні так було озвучено. Ні одна людина не залишилась з попереднього коллективу. Прикро,що ні хто з них не залишив відгук.
За три тижні праці можу сказати: Юрій бере на стажировку з навчанням, і що ти отримуєшь — навчання відсутне взагалі. Під кожну машину йде нове креслення, тому це не буде як конвейєр. Креслення робить Юрій самостійно, помилки в нього зустрічаються, АЛЕ озвучувати їх не варто, не любить такого директор. Одночасно, як що ти зробив помилку, то тобі як мінімум не зарахує день праці- штраф!!!, і це ще на стажировці!!!.
Може залишити людину працювати усю ніч, бо він пообіцяв клієнтові, машина вийде як то кажуть "сира".
доречі, ще Юрій далеко не порядна людина, не розрахувався за тиждень роботи, хоча в очі сказав, що оплате.
Вам вірішувати прав я чи ні, але мені бракувало інформації про цю фірму.