Buntar Aerospace — українська технологічна компанія в галузі оборони, яка фокусується на посиленні розвідувальних спроможностей нового покоління для українського війська та Вільного Світу. Агрегуючи військовий досвід та поєднуючийого із інженерними рішеннями, компанія створює безпілотні системи, які відповідають реальним потребам війська та показують ефективність на сучасному полі бою. Отзывы о работе в Buntar Aerospace, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Buntar AerospaceДобавить отзыв Оцените работодателя Buntar Aerospace: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Buntar Aerospace Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Оборонка, ні в якому разі не йдіть працювати в цю компанію, посадову інструкцію вам не дадуть і дуже здивуються коли ви її попросити зі словами що у нас всі всфм допомагають, а потім навалять на вас стільки задач що дихнути ніколи буде, а на всі ваші старання щей зроблять винним у свої власних прорахунках. Якщо ви плануєете йти в операційний відділ, вашим керівником буде Неллі, абсолютно некваліфікована людина без досвіду роботи в операційній діяльності