Отзывы о работодателях Услуги, разное

Летозим

Салон красоты Летозим.

Луцькспецкомунтранс

Підприємство працює з твердими побутовими відходами (збір, сортування, утилізація). Великогабаритне сміття, будівельне, транспортні послуги (спецтехніка), ремонт доріг (м. Луцьк, Луцький район). Обслуговування зливової каналізації, зимове утримання доріг місцевого значення.

Львівенергозбут

ТОВ «Львівенергозбут» — компанія, котра постачає електричну енергію споживачам міста Львова та Львівської області.

Кофе Импорт

Предоставление услуг аренды кофейного оборудования для офисов, ресторанов, заправок, доставка кофе. Сервисное обслуживание кофейных аппаратов.

Добрий майстер

Ремонт: смартфонів/iPhone, планшетів/iPad, мобільних телефонів, комп’ютерів, ноутбуків/MacBook, та інших гаджетів і девайсів. Продаж: мобільних телефонів, акумуляторів, кабелів, колонок, навушників, захисного скла та інших аксесуарів.

Енергум

Компанія «ЕНЕРГУМ» — надійний постачальник електроенергії та природного газу на всій території України. Компанія є активним учасником оптового ринку енергоносіїв і відповідає всім вимогам законодавства.

Естетіксервіс С

Салон красоты Естетіксервіс С.

КОИН

Управляющая компания «КОИН» — ведущая экспертная организация по эксплуатации и обслуживанию жилых комплексов премиум класса, клубных домов и бизнес центров. Мы являемся членом Ассоциации управителей жилья Украины.

Катарес

Дезцентр ООО ’Катарес’ предлагает услуги по дезинсекции помещений, мебели (уничтожению насекомых: тараканов, клопов, блох, ос, шершней), дератизации помещений (уничтожению грызунов: крыс, мышей), дезинфекции помещений (комплекс мероприятий, направленный на уничтожение возбудителей инфекционных заболеваний и разрушение токсинов на объектах внешней среды) и услуги по уничтожению кротов, а также мы предлагаем клининговые услуги (чистка мебели, ковров, вывоз отходов).

Киевское бюро красоты

Киевское бюро красоты — это когда нет ограничений ни в чем! Мы разрушили все гендерные стереотипы и у нас ты можешь быть сам собой, без рамок и клише!

Волиньгаз

АТ «Волиньгаз» здійснює розподіл природного газу за регульованим тарифом населенню, бюджетним установам і організаціям та іншим споживачам, обслуговує газорозподільну мережу Волинської області.

Делюсь душой

Делюсь Душой — ногтевая студия.

Детская дача

Предоставление услуг дневного ухода за детьми, а также предоставление услуг спортивно — развлекательных мероприятий.

ВодСнаб

Наша компания занимается доставкой питьевой воды «Роганская» в городе Харькове. Мы доставим Вам природную питьевую воду в ваш офис, дом, квартиру, в удобное для Вас время.

Вишгородський історико-культурний заповідник

Основними завданнями Вишгородського історико-культурного заповідника є здійснення заходів з охорони і збереження об’єктів культурної спадщини, пов’язаних з ними територій та рухомих об’єктів, творів монументального, освітнього, декоративно-прикладного мистецтва, проведення культурно-дослідної, науково-методичної, інформаційної та культурно-освітньої роботи з метою популяризації культурної спадщини, духовного збагачення громадян, а також вивчення історико-культурної спадщини Вишгородського району.

RUFFORD HOLDING GROUP

RUFFORD HOLDING GROUP — мережа закладів у різних сферах життєдіяльності (Барбершоп, фермерский магазин продуктів, готель)

Бергамот

На сегодняшний день в Киеве работает два салона красоты «Бергамот».

Neolaser

Центр лазерної епіляції «Neolaser»

NOIR beautystudio

«NOIR beautystudio» — це студія краси нового покоління, яка дозволить вам створити свій власний бізнес.

Будсаба

Салон тайского массажа и спа «Будсаба»