Account Manager (Amazon, Walmart)
Удаленно
Представництво німецької компанії DIMAX Group GmbH, імпортер і ексклюзивний представник в Україні ТМ «Könner & Söhnen» — генератори, садова та силова техніка, і ТМ «Auto Welle» — автоаксесуари. Отзывы о работе в Dimax Group int., зарплаты, вакансииВакансии 60 000 – 82 000 грн
25 000 – 28 000 грн
Добавьте зарплату в компании Dimax Group int.Добавить отзыв о работодателе Dimax Group int. Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Dimax Group int.?

Попрацювавши тут каюсь за витрачений час та здоров’я. Своїх грошей ви не побачите, будете працювати позанормово, терпіти приниження та отримувати постійні претензії та обвинувачення що не вмієте працювати в команді(некомпетентній від слова зовсым) і не прислухається до тих, хто не знає свою справу. Тут вас не почують, покращувати ніхто нічого не хоче, їм легше знайти іншу людину, яких зараз і так величезний дефіцит. Але вони дуже високо себе несуть, бо зараз же війна і вони вважають, що люди у скрутному становищі і будуть згодні на будь яку роботу. В роботі хаос, незрозуміло як таких довбнів взагалі ставлять на керівні посади. Кваліфіковані для них ті, хто з ними не спорить та не доводить свою думку, а просто слухається їхніх безглуздих вказівок. Продажі на дні, бухгалтер отримує копійки і ще не задоволені, відпустки дають ПІСЛЯ РОКУ РОБОТИ В КОМПАНІЇ!!! На трудовий кодекс їм взагалі начхати. Гроші гребуть під себе у цій МІЖНАРОДНІЙ КОМПАНІЇ, люди отримують одні копійки при страшенних навантаженнях. Ще особливо виділяється таке хабальне як Чернишенко, який постійно бреше та поводить себе як гопнік. Таке враження, що його батько десь і підворотні витер об стіну, а дешева ****** з цього народила Валіка.
@ Гость , Того шо вони набирають людей на випробувальний термін, який не оформлюють офіційно, звалюють на вас всю роботу, щоб ви попрацювали2-3 місяці і самі пішли, а якщо не уходите, то складуть вам такі умови, щоб вигнати. Брешуть ще на співбесіді та набивають собі ціну. Начальники там тупі як пробки, платити людям за роботу не хочуть і постійно намагаються обібрати. Того і рєшають питання з цим сайтом, щоб потерти всі відгуки.
А чего отзывы удалили? Это балаболы, которые на руководящих должностях постарались? Ну, так я напишу свой. Скотское отношение к людям, на вас свалят работу за десятерых, будете впахивать 24/7, бешеная текучка кадров, люди убегают от этого неадекватного начальства, которые сами ничего не понимают и пытаются командывать, трепают вам нервы. Строят из себя умников, постоянно занимаются очковтирательством, ведут себя нахально, тянут до последнего, а потом срачно и вы остаетесь виноватыми, вы же не профессионал сделать быстро. Не советую работать с этими позорниками — только лапшу на уши навешают.