Компанія, що динамічно розвивається. Сфера лабораторної діагностики. Отзывы о работе в Ескулаб, зарплатыДобавьте зарплату в компании ЕскулабДобавить отзыв о работодателе Ескулаб Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ескулаб?
Ситуація в «Эскулабі» є дуже напруженою, співробітники зовнішньої служби та медсестри на пунктах деморалізовані.
Поки засновники компанії Деніс Мельник, Станіслав Луговський та Сергій Дядюшко гризуться між собою, як павуки в банці, співробітники не отримують зарплатню.
Скріншоти спілкування з приводу невиплати зарплатні виклали на «ФармакоМафії»:
В «Ескулабі» зараз повна дупа!
Як у Київському крилі, так і у Львівському.
Станом на 10 січня 2025 року людям не виплатили неофіційну частину зарплати за листопад та грудень 2025 року.
З 26.12.2024. співробітників офісу та зовнішню службу перевели на півставки. За наказом «до 20.01.2025», але гадаю, що продовжать.
Як кажуть, накинуть новий термін.
Медичним менеджерам, які спілкуються з лікарями, урізали ліміт бензину із 40 до 15 л на тиждень.
Відкати лікарям не виплатили ні за листопад, ні за грудень 2024 року.
Внаслідок чого багато лікарів перестали направляти пацієнтів до «Ескулабу».
Погана ситуація і на пунктах прийому аналізів — працівники отримують лише 3000 грн офіційної частини, а неофіційну спочатку обіцяли виплатити «після 20 січня 2025 року». Але потім перенесли на «після 1 лютого 2025 року».
Думаю, що потім перенесуть «на 8 березня», «12 квітня до Дня Космонавтики» тощо.
На пункти здачі аналізів не привозять питну воду, тому що компанія не платить постачальнику. Деякі пацієнти на пунктах непритомніють, а воду можуть дати тільки з-під крана, а там зараз купа паразитів та хімікатів.
Думаю, що співзасновники Дядюшко, Мельник та Луговський догризуться між собою до того, що співробітники їх покинуть та напишуть лікарям правду.
І буде у них замість продажів *** по всій морді!
Київський Ескулаб — суцільне обдурювання людей. Хочете працювати безкоштовно — вам сюди.
Багато в кого є діти, всім треба платити за квартиру, всім треба якось жити.
Щоденна поїздка на роботу/з роботи дуже недешева. Кожному щось треба їсти. Не кажучи про ліки, про те, що в країні війна. Керівник думає, що можна не платити за чесну сумлінну працю людей, які не можуть собі дозволити Нічого.
Спочатку обіцяли платити 21тис і 5тис бонуси. Потім сказали, що бонусів не буде. Потім сказали що і ставки такої не буде. Потім перевели на півставки і різко скоротили робочий час, в сумі вся зп за місяць вийшла до 5 тис. Це в наш час нормально?
По строкам виплат — страшні затримки. Але нюанс: якщо ви звільнитесь, ви на виході не отримаєте нічого.
І все пусті слова, пусті обіцянки, коли буде оплата праці — завтра, завтра, в наступному місяці або через місяць/два. Керівництво тупо ігнорує благання працівників заплатити хоч щось.
Якщо ви вирішили сюди влаштуватися на роботу — біжіть звідси. Не давайте себе обдурювати… Ви варті кращого. Не втрачайте свій час!
Працюю в компанії вже 5 років медсестрою. Цілком задоволена роботою, стабільний графік і своєчасна оплата праці. Рекомендую цього роботодавця.