Услуги для бизнеса. Отзывы о работе в Fuelfinance, зарплатыДобавьте зарплату в компании FuelfinanceДобавить отзыв о работодателе Fuelfinance Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Fuelfinance?
Абсолютно неадекватний відділ підбору персоналу. Співбесіда на позицію фінансового менеджера.
Юлія абсолютно неадекватний hr
Ні Альона ні Джейн ще не доросли до того аби ефективно керувати людьми. Комунікація з ними більше схожа на цирк.
Не даремно вони весь час шукають фінансових аналітиків і фінансових менеджерів)))
Кілька місяців тому на пошту мені написала Джейн з fuelfinance з пропозицією пройти співбесіду на посаду фінансового менеджера. Після короткої переписки, домовились про зустріч онлайн, але Джейн на неї просто не з’явилась. Прочекавши 15 хв за всіма правилами, я її так і не побачила, також не отримала ні повідомлення ні листа після, від цієї чудо-дами.
Так і не зрозуміла нащо мені назначали зустріч, адже сама я резюме в компанію не надсилала, але висновок що людей та їх час тут не поважають. Та і постійно відкриті вакансії це підтверджують. Раджу не витрачати час та не очікувати на плідну співпрацю, бо контора схода на надуту мильну бульку.