Глобал Тобакко

Глобал Тобакко

comment Отзывы: 4
location_on , ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

ТОВ «Глобал Табакко » є одним з найбільших в Україні дистриб’ютором тютюнових виробів .Ми займаємося продажем тютюнових виробів найбільших світових корпорацій вже понад 22 роки.
У Нас представлений широкий асортимент продукції таких тютюнових компаній, як: British American Tobacco, Philip Morris International, Imperial Tobacco та Japan Tobacco.
Ми — одна з перших компаній України, яка розробила ефективну систему логістики і дистрибуції своїх товарів. Постачання своєї продукції компанія здійснює через експедиторів, а збут — через висококваліфікованих менеджерів та торгових представників.
Наша команда — це наша гордість. Наші співробітники мають високу кваліфікацію та працюють задля того, щоб українські та закордонні споживачі мали змогу отримувати високоякісні товари.
Більш детально познайомитися з нашою компанією ви можете за цим посиланням: https://gtsamson.com.ua/
«Надійність, стабільність та постійне прагнення до розвитку забезпечують успіх Нам та нашим Партнерам».

Отзывы о работе в Глобал Тобакко, зарплаты, вакансии

1. Вячеслав
    28 Июл 2026

працював у м. Кропивницький водієм, це просто був якийсь жах, директор паливо не давав , а зливав паливо у свої каністри і їздив по своїм справам, водії заправлялися деякий час самі, а потім від Обіщенка К. вигризали ці кошти зубами, заробітну плату затримував на 2-3 неділі. Тому я і звільнився. При звільнені не сплатив мені заробітну плату, буде йому на ліки. Зараз спілкуюся з водіями, кажуть директора поміняли і заробітна плата різко зросла у двіччі. От вам і ДИРЕКТОР. Фірма не погана,працювати можна, тепер дізнався що все оплачувалося, але до звичайних працівників нічого не доходило, бо директор ніяк не міг нажертися. Скільки людей обдурив…

2. Світлана
    28 Июл 2026

«Хочу поділитися своїм досвідом роботи комплектувальником на складі компанії «Глобал Тобакко» у місті Кропивницький. Попри всі труднощі, колектив тут просто чудовий, а атмосфера на складі завжди була суперовою. Окремо хочу висловити величезну подяку зав.складу за неймовірний досвід та співпрацю. Це справжній працівник від Бога, яка на зв’язку 24/7. У наш час рідко зустрінеш настільки справедливих людей, вона всього добивалася сама. Чесно кажучи, вищого директора взагалі не було на робочому місці — якщо бачили його раз на квартал, то це вже було добре. Але найголовніша та найкраща новина — директора Обіщенка К. нарешті звільнили. Після цього всі люди на складі буквально видихнули та перехрестилися. Тепер, коли ситуація змінилася на краще, я з упевненістю рекомендую фірму «Глобал Тобакко» для працевлаштування!»

3. Олександра
    28 Июл 2026

Дуже добре, що звільнили Обіщенка (колишній директор — вор), зараз на фірмі працювати просто одна радість. І паливо появилося, премії сплачують… Дякуємо керівництву.

4. Гость
    28 Июл 2026

Дуже гарна компанія, сплачують заробітну плату без затримок. Вже пару раз піднімали заробітну плату. Працювала в Кропивницькому, але директор крав гроші у фірми, а людям не доплачував, це був один мінус. А так взагалі фірма супер, працювати можна. Рекомендую.

Все зарплаты добавляются анонимно
Сборщик
Киев • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Глобал Тобакко

Добавить отзыв Оцените работодателя Глобал Тобакко: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.