Реаллайн

Реаллайн

«РЕАЛЛАЙН» — аутсорсингова компанія, яка надає послуги у сфері обслуговування банківських продуктів для одного з найбільших банків Україні з 2015 року.
Діяльність компанії пов’язана з інформаційними базами даних та надання консультацій населенню. Введення та впровадження довідкових телефонних центрів з метою надання кваліфікованої допомоги у вирішенні питань різної складності.

Отзывы о работе в Реаллайн, зарплаты, вакансии

1. 7 ноября 2025

@ Гость , Доброго дня!
    Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження щодо умов роботи та системи оплати. У REALLINE діє офіційне працевлаштування, а рівень заробітної плати залежить від виконання встановлених показників та результатів роботи. Заробітна плата розраховується погодинно, а співробітники зарані ознайомлені зі своїми показниками, тому можуть враховувати це та впливати на рівень заробітної плати. Будь-які коригування або утримання можливі лише в межах бонусної частини, і всі вони мають документальне підтвердження.
    Ми постійно вдосконалюємо внутрішні процеси, щоб усі працівники отримували чесну та прозору винагороду за свій внесок.

Будемо вдячні, якщо ви зможете детальніше описати ситуацію, написавши нам на контактний номер: +380 (68)762 19 07, +380 (95)578 80 05 — це допоможе нам розібратись та запобігти подібним непорозумінням у майбутньому.

З повагою,
    Команда REALLINE

2. 7 ноября 2025

@ Інкогніто , Доброго дня!
    Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження від роботи в компанії. Ми завжди прагнемо створювати комфортні умови для команди, забезпечувати прозорість в оплаті праці та підтримувати здорову атмосферу в колективі.

Якщо у вас є конкретні приклади або ситуації, які викликали незадоволення, будемо вдячні, якщо ви напишете нам на контактний номер: +380 (68)762 19 07, +380 (95)578 80 05 — це допоможе розібратись і запобігти подібним випадкам у майбутньому.

Ми цінуємо кожного співробітника, який був частиною нашої команди, і завжди відкриті до чесного зворотного зв’язку.

З повагою,
    Команда REALLINE

3. 4 ноября 2025

Працюю в цій компанії й можу сказати, що все не так погано, як деякі тут пишуть. Звісно, робота буває різною — усе залежить від того, як сам ставишся до своїх обов’язків. Якщо постійно просити додаткові вихідні й не виконувати норму годин, то й зарплата буде відповідна.
    Я відпрацьовую встановлену норму і завжди отримую навіть трохи більше, ніж очікував. Колектив нормальний, керівництво ставиться з розумінням. Тож перш ніж писати негатив, краще чесно оцінити, як ти сам працюєш. Бо особисто я задоволений, що залишився тут.

4. 28 августа 2025

@ Гость , якщо ви отримали кошти за навчання, то можна вважати вас щасливчиком!!! Так як основна частина вже колишніх робітників, покидає це убоге місце так їх і не дочекавшись, але з обіцянками що всё переглянуть на випадок якщо місяць відпрацював, по ітогу все так і залишиться в обіцянках!
    По великому рахунку основна маса відгуків правдива на 1000%!

5. 21 августа 2025

Хужей работы нет,не советую,не в коем случае,дурят на бабки по зп постоянно,расчет месяц ждешь,клиенты чекнутые,банк такой же

6. 6 августа 2025

@ Гость ,
    Про які 10 тисяч іде мова?!!)))
    Мені за місяць нарахували 6 ще й з тих вирахували майже 900грн за ніби то штрафи. Живи як хочешь.

7. 4 августа 2025

Вдячна ангелу охороною і знайомим-колишнім працівникам, поглянула в розрахунки і умови праці, спочатку не повірила що так можна знущатися, але потім зрозуміла що люди не брешуть і нейдуть там де добре. Доречі вони мені телефонували і намагались запропонувати їх так звану вакансію)))))) Люди побережіть свій час, вони дійсно кончані як ощадний банк в цілому!

8. 23 июля 2025

@ Гость ,

Якщо це був піар, з видуманим працівником — то дуже дешевий. Якщо щира думка — то щиро шкода, що ваша планка настільки низька.
    Альоно, дякуємо за вашу “теплу” казочку. А ми, тим часом, готуємо відео з реальними цифрами зарплат, і “прозорих” розрахунків. Побачимось у соцмережах — хай правда набирає перегляди.

9. 17 июля 2025

Працювала в даній компанії близько пів року назад. Особисто в мене залишилися приємні емоції. Да, робота специфічна, вчити треба багато, клієнти трапляються — хами та безкультурщина, але ЗП завжди була вчасно і та яку обяцяли, скільки відпрацювала, стільки і отримала, в мене двое дітей, лікарняні завжи повноцінно оплачувалися і вчасно. Колектив молодий та дружній. В день звільнення зі мною повністю розрахувалися, хоча в наш час це дуже рідко трапляється. Звільнилася — бо хворіють часто діти, а так я б не звільнялась.

10. 10 июля 2025

Не рекомендую цюорганізацію як роботодавця. Якщо ви цінуєте свій час, здоров’я та професійний розвиток — оминайте цю компанію стороною.
    Люди звільняються пачками, тому що так зване керівництво на співбесідах обіцяє одне з миловидним(до *** наіграним) виразом обличчя, а по факту отримаєте зовсім інше мінімальний мінімум, ще й той затримати можуть!
    Навіть колишній НР сказала-я звільняюсь бо втомилась *** людей!

11. 8 июля 2025

В объявлении пишут:
    “Зарплата от 16 500 до 21 500 грн”
    На деле — в лучшем случае получишь 10 000, и то, если будешь пахать как вол, молчать и не задавать вопросов.
    — На собеседовании обещают «белую» зарплату, бонусы, «чёткие правила».
    — Сначала даже улыбаются. А потом начинается цирк: штрафы, “не вышел на план”.
    — Обещанные 16–21 тыс. превращаются в 8–10. А иногда и меньше.
    Если вам дорого ваше здоровье, время и достоинство — никогда не ведитесь на эту липовую вилку !!!

12. 7 июля 2025

🤡 РеалЛайн: ілюзія, в якій тебе мають за раба
    💸 Обіцянки — пшик. Гроші — туман

⚠️ РеалЛайн — пекло під виглядом офісу. Бережіть себе!!!
    це найгірший досвід у моєму житті. Обіцяли зарплату одну, платили іншу.(Як для літо 25р=7т.грн. НА МІСЯЦЬ !!!, у інших і того менше),постійне спостереження, камери.
    Люди там довго не тримаються. Розрахунок на студентів-лохів.
    Не витрачайте час, нерви і здоров’я. РеалЛайн — це місце, після якого потрібен психолог. А краще два.

Оператор 1
Оператор call-center 1
Оператор call-центра 1
Оператор входящей линии 1

Добавьте зарплату в компании Реаллайн

Добавить отзыв о работодателе Реаллайн

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Реаллайн?