Seven Lakes — сучасний готельно-ресторанний комплекс для комфортного відпочинку та гастрономічних вражень. Отзывы о работе в Seven Lakes, зарплаты, вакансии45 000 – 55 000 UAH 45 000 – 50 000 UAH 35 000 – 45 000 UAH
Добавьте зарплату в компании Seven LakesДобавить отзыв Оцените работодателя Seven Lakes: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Seven Lakes Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Не раджу. Будуть обіцяти одне, а по факту всіх грошей ви не побачите. Будьте готові до того, що наприкінці сезону майже всіх звільнять одним днем і гроші за останній місяць доведеться «вибивати»
Не раджу зʼявлятися з цим заміським комплексом. Відкрились вони лише в липні 2025 року. А з серпня місяця вже припинили виплачувати співробітникам обіцяний відсоток від ТО та service charge. В такі важкі часи позбавляти людей чесно зароблених грошей-це в десятки разів гідливіше. При прийомі на роботу обіцяли одне, потім з кожним днем умови змінювались. Одним днем звільнили половину співробітників (умовно звільнили, бо хто там кого офіційно оформив на роботу).