Компанія «Спец-Сервіс» надає комплексні рішення з проєктування та монтажу інженерних систем: вентиляціїї та кондиціювання, опалення та холодопостачання. Отзывы о работе в Спецсервіс, зарплатыДобавьте зарплату в компании СпецсервісДобавить отзыв о работодателе Спецсервіс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Спецсервіс?
Хочу поділитися враженням після читання опису вакансії ПП «Спецсервіс»
Отже, мій досвід: Ознайомлення з вакансією HR-менеджера
У мене склалося враження, що компанія досі живе в парадигмі 2000-х: культ жорсткого контролю, токсичних наративів та гасел у дусі «будь готовий, завжди готовий». У вакансії HR-менеджера зустрічаються формулювання, які, м’яко кажучи, викликають тривогу.
Очікується повна віддача роботі за межами робочого часу, включно з потенційними «зустрічами з кандидатами» у будь-який момент вашого життя.
Тон вакансії — зневажливо-повчальний: «ледарі», «казкарі», «офісний планктон» — це реальні цитати з тексту.
Працівник має бути одночасно і стратегом, і воїном, і всевидячим аналітиком, і жертовною особистістю без права на відпочинок.
Такий опис створює атмосферу психологічного тиску вже на етапі знайомства з компанією. Якщо так виглядає «реклама вакансії», то уявити внутрішню культуру організації — не складно.
Моя щира порада компанії: перегляньте підхід до комунікації з потенційними співробітниками. Бо з таким стилем ви не знайдете «найкращих», вони вас *** пошлють
Проросійське керівництво яке другу світову вважає вєлікой отєчєствєнной, надмєнний HR Анастасія, замість того щоб виявити ваші найкращі якості намагаються знайти на чому кандидата можна всрати, некультурні, бидловаті і безграмотні люди які задають нетактовні питання і переступають ваші кордони, не витрачайте час навіть на співбесіду