Торговый дом Скала

Торговый дом Скала

Від пляшки до гуртової партії ви можете придбати якісні алкогольні напої в ТД СКАЛА.

Отзывы о работе в Торговый дом Скала, зарплаты

1 2
  1. 17 ноября 2010

Уважаемы девушки, если Вы заинтересовались работой в этой компании- то зря!!! Ваш начальник ищет совершенно не сотрудников, а девушек, которые не откажут ему в его прихотях!!! Как только Вы зайдёте в офис, то сразу всё становиться ясно: почти все сотрудницы женского пола у которых ни опыта работы, ни желания работать, так что подумайте за что их приняли на работу….. Его не интересуют Ваш опыт работы или Ваше образование: его интересуют исключительно Ваши формы!!! Так что бегите оттуда как можно быстрее!!!!

1. 18 мая 2012

Спасибо огромное,благодаря этим отзывам , многие девушки не попадут в эту ШараШкину контору!!!!

2. 17 июля 2015

Звичайна я поважаю особисту думку усіх без виключення громадян які шукають собі належну роботу так і вважаю, що відома на весь світ наша компанія, яка працює з 1992 року створивши сотні робочих місць та сплативши до Держбюджету України чималі податки має право на вибір для роботи у нашому підприємстві відповідних найкращих співробітників, які працюватимуть у сфері надання послуг в роздрібній торгівлі-туризмі, як внутрішньому так і зовнішньму туризмі, оптовій торгівлі та виробництві товарів і послуг.
    На сьогодні я вирішив все-таки залишити свій коментар на так званий «відзив» гр.СОСНОВОЇ ОЛЬГИ ВОЛОДИМИРІВНИ, 09.01.1991р. народження, випускниці Житомирського державного університету ім.І.Я.Франко за спеціальністю,біологія та практична психологія-магістр, яка вільно володіє англійською мовою,надзвичайно симпатична та мабуть чудовий працівник на підприємствах яких вона працювали чи працює на сьогодні у свої 24 роки.
    Вважаю, що гр.Соснова О.В., яку наше підприємство тричі 04.06.2015р.,12.06.2015р. та 16.97.2015р. запрошувало на співбесіду з питання працевлашування НЕ відвідавши нашу компанію по вул.Луначарського 24,НЕ ознайомившись на місці з умовами роботи та оофіційним працевлаштуванням, НЕ мала морального та Не мала юридичного права на сторінці Інтернет публікувати інфрмацію яка НЕ прикрашає діяльність нашого підприємства та НЕ прикрашає діяльність відмого підприємця-правзахисника, який КОЖНОГО ЧЕТВЕРГА з 10-00 до 11-00 проводить мирні мітинги під стінами Національного банку України та захищаючи свої права намагається захистити права всього Українського народу від банківських злочинців та, як на наш погляд помилковою діяльністю Націонаьного банку України зокрема.
    Відпвідно активна громадська діяльність визвала з боку «НЕДРУЗІВ ТА ВОРОГІВ» відповідну реакцію в результаті чого на сторінках Інтернет видань появились різні замовні статті, метою яких було і є за основне припинити проводити мирні мітинги під стінами НБУ та втягнутись в чисельні розборки з правоохоронними органами (про це можна дізнатись та подивитись відповідні сюжети на ЮТУБ-Фейсбук, почитати інтернет видання як приклад «БОРЕЦ за денежніе знаки» тощо.
    Ми НЕ хчемо нікого образити, в т.ч.шановну СОСНОВУ О.В., однако просили б усіх, хто читає Інтернет, вільно у ньому спілкується, до поваги честі та гідності НЕ тільки незнайомих Вам людей про яких Ви пишете, а поважати самих себе.

Добавьте зарплату в компании Торговый дом Скала

Добавить отзыв о работодателе Торговый дом Скала

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Торговый дом Скала?