URD Українські дороги — успішна, стабільна компанія із 52-річним досвідом роботи в галузі будівництва та ремонту автомобільних доріг в Україні. Будівництво, капітальний, поточний ремонт та обслуговування автомобільних доріг та вулично-дорожньої мережі міст; Отзывы о работе в URD Українські дороги, зарплатыВакансии 35 000 – 45 000 грн
25 000 – 45 000 грн
35 000 – 45 000 грн
Добавьте зарплату в компании URD Українські дорогиДобавить отзыв о работодателе URD Українські дороги Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании URD Українські дороги?
Шановне керівництво компанії URD,
Як клієнт вашої організації, хочу висловити глибоке занепокоєння стосовно співпраці з представницею вашої компанії — пані Клик.
Протягом нашої взаємодії було виявлено низку тривожних моментів, які негативно впливають на довіру до вашої компанії:
1. Недотримання фінансової дисципліни: виникають підозри щодо непрозорого розпорядження фінансами, включаючи можливі випадки нецільового використання коштів компанії.
2. Організаційна некомпетентність: пані Клик неодноразово демонструвала недостатній рівень кваліфікації у вирішенні робочих питань, що призводило до затримок та плутанини в документах та комунікації.
3. Невчасна виплата заробітних плат співробітникам (що стало відомо через скарги з боку працівників) свідчить про серйозні внутрішні проблеми у фінансовому менеджменті.
4. Непрофесійна поведінка та упереджене ставлення до колег: за наявною інформацією, у колективі неодноразово виникали конфліктні ситуації, пов’язані з особистою зацікавленістю та зловживанням службовим становищем.
Вважаю, що така поведінка не відповідає стандартам обслуговування, яких я очікую від вашої компанії, з огляду на її репутацію на ринку.
Прошу звернути увагу на ситуацію та вжити відповідних заходів з метою покращення якості обслуговування клієнтів та внутрішньої етики у вашій компанії.
З повагою,
Вікторія