Viaventuretrip

comment Отзывы: 4
Туризм

Viaventure — туристическое агенство Ивана Осипова.
Мы занимаемся организацией туров по всему миру. За время работы мы уже помогли тысячам туристов отправиться в путешествия мечты и подобрали сотни индивидуальных маршрутов.

Отзывы о работе в Viaventuretrip, зарплаты, вакансии

1. 7 Янв 2026

Ми звернулися до цієї компанії не за «гарячим туром», а за індивідуальним підбором подорожі. Потрібен був звичайний сімейний відпочинок — без екзотики, без ризиків, без сумнівних схем. На старті все виглядало цілком пристойно: активне спілкування, швидкі відповіді, багато красивих слів про «прямі контракти», «особливі умови» та «вміння економити гроші клієнтів». Створювалося враження професійної туристичної компанії. Але щойно справа дійшла до конкретики — усе почало розвалюватися. На прості й логічні питання: з ким укладається договір, від якого туроператора тур, які гарантії після оплати — я не отримала жодного чіткого документа. Лише загальні фрази: «не хвилюйтеся», «ми все оформимо», «так працюють усі». Насправді так не працює жодна легальна туристична компанія. Далі почався відвертий тиск. Мене наполегливо підганяли з оплатою: «залишилось одне місце», «ціна тільки сьогодні», «потім буде дорожче». Саме це — класична схема розводу: не дати людині часу подумати, перевірити і включити здоровий глузд. Я зупинилася і почала перевіряти все самостійно. І тут стало очевидно: таких турів просто не існує. Компанія не має підтвердженої історії роботи, немає жодних згадок серед офіційних гравців туристичного ринку. Складається чітке враження, що всі позитивні відгуки написані однією й тією самою людиною. Щоб остаточно переконатися, я звернулася до кількох великих офіційних туроператорів і описала їм умови, які пропонує Viaventuretrip. Відповідь була однозначна: таких цін не буває, з такими пропозиціями ніхто не працює, і це виглядає як шахрайська схема. Мені прямо сказали, що це типове виманювання грошей. Після моєї відмови тон спілкування різко змінився: зникла ввічливість, з’явилося роздратування і тиск. Пізніше я знайшла історії інших людей, які повірили, переказали гроші й залишилися ні з чим. З ними просто перестали виходити на зв’язок. Мій висновок простий: Viaventuretrip — це повний розвод на гроші. Це не туристична компанія, а група осіб, яка працює за класичною шахрайською схемою: красиві обіцянки, фейкові відгуки, нереальні ціни й повне зникнення після оплати. Я прошу всіх, хто це читає: ні в якому разі не переказуйте їм гроші і не вірте їхнім «казкам». Якщо ви вже купили у них «тур» або тільки плануєте це зробити — зупиніться. Забирайте свої гроші, нічого більше не відправляйте. А якщо вас запевняють, що «все добре» і просять зачекати — негайно звертайтеся до поліції, поки ще є шанс цих людей знайти. Після того як вони зникнуть зі зв’язку, знайти їх буде майже неможливо. Я бачу, що постраждалих уже чимало, і мені дуже не хочеться, щоб до цього списку додалися ще люди. Саме тому я написала цей відгук — щоб хтось встиг зупинитися вчасно і не втратити гроші.

2. 7 Янв 2026

Я довго думала, писати цей відгук чи ні, але потім спіймала себе на думці: якщо я промовчу, хтось інший може повторити мою помилку і втратити гроші. Тому пишу так, як все було насправді. Ми звернулися до viaventuretrip зі звичайним проханням — підібрати тур. Відповіли швидко, впевнено, спілкувалися ввічливо і дуже переконливо. Якщо чесно, я вже майже зважилася відправити оплату. Але мене відразу збентежила ціна — вона була занадто низькою. Не «вигідною», а саме нереальною. У офіційних туроператорів таких цін просто не буває, і це відчуття не давало спокою. Спочатку я намагалася сама себе заспокоїти і знайти логічне пояснення, але чим далі ми спілкувалися, тим більше з’являлося тривожних дзвіночків. Коли починаєш задавати звичайні, нормальні питання — про документи, від якого туроператора тур, — відповіді стають розпливчастими. Ніякої конкретики, тільки загальні слова, обіцянки і постійне підштовхування: «треба терміново», «пропозиція ось-ось зникне», «таких цін більше не буде». Зараз я розумію, що це робиться спеціально, щоб людина не встигла зупинитися і все перевірити. У якийсь момент я все ж зупинилася і вирішила розібратися сама. Почала шукати інформацію, читати відгуки, перевіряти компанію. У підсумку стало очевидно, що чіткої історії роботи у них немає, зате є багато однакових захоплених відгуків. Щоб остаточно переконатися, я зробила те, що раджу тепер усім: зателефонувала до великих офіційних туроператорів. І всі, без винятку, сказали одне й те саме — таку компанію вони не знають, з такими цінами не працюють, і все це дуже схоже на шахрайство. Тоді я остаточно видихнула і зрозуміла, що вчасно зупинилася. Гроші я не відправила і зараз щиро вдячна людям, які допомогли мені розібратися і не піддатися емоціям. Вже після цього я знайшла відгуки тих, хто повірив і в результаті залишився без грошей. Саме тому я і пишу цей відгук. Будь ласка, не вірте в «секретні» ціни і чудові знижки. Турів у кілька разів дешевше за ринкові ціни не буває. Якщо пропозиція виглядає занадто хорошою — швидше за все, це пастка. Якщо ви тільки думаєте купувати у viaventuretrip — зупиніться і перевірте все кілька разів. Якщо вас кваплять з оплатою — це серйозний сигнал. А якщо ви вже переказали гроші — не мовчіть. Цей відгук — не емоції і не бажання когось очорнити, а звичайне людське попередження від людини, яка була за крок від помилки, але встигла вчасно зупинитися. Краще витратити трохи часу на перевірку, ніж потім розплачуватися грошима і нервами…

3. 7 Янв 2026

Описую власний, задокументований досвід взаємодії з Viaventuretrip. Після отримання оплати жодної туристичної послуги надано не було взагалі. Замість виконання зобов’язань почалися ухиляння від відповідей, затягування часу, а згодом — блокування контактів і відверто агресивна комунікація. За цим фактом подано офіційне звернення до правоохоронних органів. У матеріалах справи зафіксовані банківські перекази, повна історія переписки та записи дзвінків, які прямо підтверджують факт отримання коштів і повну відсутність будь-якої послуги у відповідь. Заяви Viaventuretrip про свою “офіційність”, “наявність ліцензій” і “прозору роботу” не підтверджені жодними реальними доказами й не проходять елементарної перевірки. Компанія не надає відкритих і перевірюваних документів: відсутні реєстраційні дані, номер ліцензії, підтверджена юридична адреса, фізичний офіс і будь-які докази реально проведених турів. Це не поодинока помилка й не непорозуміння, а системна поведінка, характерна для структур, які існують виключно в онлайні до моменту отримання грошей. Окремо варто звернути увагу на так звані «позитивні відгуки». Вони мають усі ознаки штучного формування: шаблонні тексти, відсутність дат, маршрутів, фотографій або будь-яких підтверджень реального досвіду. Така практика є класичним інструментом введення людей в оману. Сукупність цих фактів — нереально низькі ціни, психологічний тиск із вимогою швидкої оплати, відсутність документів, отримання коштів без надання послуг і подальше блокування клієнтів — формує обґрунтоване враження шахрайської схеми з виманювання грошей. Цей текст є публічним попередженням. Якщо вам не можуть підтвердити діяльність документально — зупиніться. Якщо вас кваплять із оплатою — це червоний прапор. Мовчання в таких ситуаціях лише дозволяє подібним схемам продовжувати працювати.

4. 2 Янв 2026

Ми купили тур у цієї «компанії», повіривши в красиві слова і нереально низьку ціну. Після оплати почалися проблеми: плутані відповіді, жодної конкретики, обіцянки замість дій. У підсумку тур у заявленому вигляді не був наданий, гроші повертати відмовилися, а потім нас просто заблокували.

Пізніше ми знову натрапили на них — ті самі люди, той самий голос, ті самі занижені ціни, але вже під тим самим брендом. Ми перевірили інформацію у кількох великих офіційних туроператорів — усі в один голос сказали, що такої компанії не знають і що це типова шахрайська схема. Таких цін у реальному туризмі не існує.

Відгуки в інтернеті — накручені і фейкові. Реальні клієнти або залишаються без грошей, або їх просто ігнорують.

Заяву в поліцію ми подали.

Мій висновок простий: viaventuretrip.com — це не туризм, а обман людей на гроші.
    Не ведіться на «гарячі тури» і красиві обіцянки. Не переказуйте їм кошти. Перевіряйте документи і працюйте тільки з перевіреними операторами.

Будь ласка, не повторюйте нашу помилку.

Добавьте зарплату в компании Viaventuretrip

Добавить отзыв о работодателе Viaventuretrip

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Viaventuretrip?