Ябко

Ябко

, , ,

Привіт, давай знайомитись :) Ми — ЯБКО
ЯБКО  — найбільша мережа монобрендових магазинів та сервісних центрів оригінальної техніки Apple.
ЯБКО допомагає кожному подружитись з технікою Apple.
Формулювання, що дозволяє нам розповідати про будь-який сервіс, послуги, товар — так, як ніхто не робить на ринку. Ми прагнемо, щоб наші клієнти йшли з магазину з посмішкою, а працівники з радістю сприяли цьому :)
Команда ЯБКО постійно розвивається, тому ми шукаємо нові таланти в команду: Дружніх, Чесних та Амбітних людей, які разом із ЯБКО могли б підкорювати нові вершини та цілі. Вміння взаємодіяти в команді, орієнтація на результат та ініціативність завжди буде вашим козирем у рукаві.
Роботу в ЯБКО можна знайти в більш ніж 80-ти магазинах у різних куточках України

Отзывы о работе в Ябко, зарплаты

1. 9 ноября 2024

После работы в большой ритейл компании решил попробовать себя в ябко, связали с директором магазина в нашем городе, обсудили нюансы и пригласили в магазин посмотреть что и как, после этого прошел собеседование с эйчаром,детально рассказали что и как работает, в чем задачи и цели, мне дали зеленый свет — пригласили на стажировку/обучение, довольное большое количество информации, тестов, аттестаций нужно пройти прежде чем полноценно работать, обучение может длиться неделю — две, в это время ты присутствуешь в магазине и читаешь информацию, смотришь как другие работают, 5/2 должен находиться в магазине, по времени на час меньше чем уже работающие сотрудники, платят за время пока ты учишься по 100 гривен в день, меня этот формат не устроил
    на сотрудника в последствии оформляют фоп, как такового банального трудоустройства нет

2. 16 июля 2024

Колись працював в компанії 2019-2023 роки, при прийомі рекрутер була зайнята, мене без проблем прийняв операційний директор, на той час взяли без досвіду, усього навчили, чесно кажучи це був найкращий період в моїй проф діяльності)
    Однозначно можу рекомендувати, особливо молоді

3. 29 мая 2024

Подавався на вакансію продавця-консультанта у м.Львів, призначили співбесіду офлайн,в їх офісі (попередньо скидав резюме рекрутеру), на співбесіді був присутній керівник підрозділу в якому в майбутньому я мав намір працювати.

Не пішов на роботу по сімейних обставинах, але загалом процедурою, пропонованими умовами і спілкуванням з персоналом та рекрутером задоволений.

4. 16 апреля 2024

Перетелефонувала стосовно вакансії продавця у Львові. Замість того щоб відповісти наи питання, мене HR одразу направляла відгукнутись своїм резюме. Я повідомила що хочу зрозуміти чи варто мені відгукуватись, тому і телефоную для уточнення питань. Вона погодилась, але по голосу чути що вона не дуже задоволена. Коли сказала що немаю досвіду у цій сфері — мені відповіли що моє резюме розглянуть у саму останню чергу (як приємно це чути))). На інші питання відмовились відповідати. Враження дуже неприємні. Говорить зверхньо, тон неприємний. HR справжня хамка, дивно як вона наймає людей на роботу.

5. 22 марта 2024

На work.ua натрапила на вакансію від цієї компанії. Зацікавило. Подала резюме. Перетелефонували й запросили на співбесіду. У мене почав погано працювати інтернет (ну всяке буває), але я вирішила спробувати підключитися і якщо вже мобільні не потянуть, то перенести зустріч. Підключаюся, бачу дівчину, яка дивиться у вікно і накручує на руку свій хвіст. Жує жуйку і кокетливо пропонує перейти на ти, потім виклик завис і я вже чую тільки останні слова «про себе». Прошу її повторити питання, так як не почула через поганий звʼязок, на що отримую відповідь «Я тут тобі пів часа розказую, а ти не чуєш? Шо саме тобі повторить?» і далі крутить свого хвоста.
    Я може щось не розумію, але це співбесіда, як на мене, вона має проходити в діловому стилі, а бо хоча б стриманіше.
    Після такого початку продовжувати не захотілося.
    Будь ласка, підбирайте відповідальніше HR🙏

Добавьте зарплату в компании Ябко

Добавить отзыв о работодателе Ябко

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Ябко?