https://www.instagram.com/tistokray Отзывы о работе в Тісто Край, зарплаты, вакансии
Добавьте зарплату в компании Тісто КрайДобавить отзыв Оцените работодателя Тісто Край: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании Тісто Край Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |
Дуже негативний досвід роботи з «Тісто Край» у Бучі.
Хочу поділитися своїм досвідом роботи в цьому закладі. На жаль, залишилося багато негативних вражень як щодо ставлення до працівників, так і щодо організації роботи.
Найбільша проблема — заробітна плата. Із виплатами постійно виникають затримки. Працівників буквально «годують завтраками»: сьогодні обіцяють виплатити завтра, завтра — ще пізніше, і так далі. При цьому затримку зарплати намагаються пояснити нібито поганим виконанням обов’язків або низькими продажами: «ти погано продаєш, тому немає з чого платити зарплату». Вважаю абсолютно неправильним перекладати відповідальність за своєчасність виплати зароблених грошей на працівника.
Також хочу звернути увагу на ставлення до персоналу. Спілкування з найманими працівниками часто відбувається в хамській та неповажній формі. Складається враження, що думка та комфорт працівників особливо нікого не цікавлять.
Окреме питання — санітарія та чистота. Під час роботи звертала увагу на такі моменти:
* посуд не проходить належного ошпарювання;
* з готовою продукцією працюють без рукавичок;
* брудні вікна;
* брудна підлога;
* недостатня увага до загальної чистоти.
Щодо організації роботи, акції та новинки не завжди нормально пропрацьовані до їх запуску. Працівникам доводиться розбиратися з деталями вже в процесі роботи, що створює зайві труднощі.
Загалом мій досвід роботи в «Тісто Край» залишив негативне враження. На мою думку, роботодавець має забезпечувати своєчасну виплату заробітної плати, нормальне ставлення до персоналу та належні умови праці.
Як місце роботи — не рекомендую.