Best Buy Case

Best Buy Case

💚 Best Buy Case 💜 — роздрібна мережа мобільних аксесуарів, яка на ринку України з 2014 року, налічує 18 магазинів: у Запоріжжі та Івано-Франківську.
Ми стрімко розвиваємося та прямуємо до нашої мети з розвитку — ми плануємо у найближчі 5 років знаходитись в 6 містах України, та складатися з 40 магазинів
Наша місія надавати такий рівень сервісу та асортимент мобільних аксесуарів, а також гаджетів по усій Україні, щоб у клієнтів не виникало думок купувати десь крім Best Buy Case.
Адже наші принципи говорять самі за себе:

лояльність та тільки довготривалі відносини з клієнтом;
комфортні робочі місця та позитивний командний дух;
кар’єрне зростання та навчання за рахунок компанії — тільки вперед, тільки до гори!
всі ми частинки одного цілого, поважаємо та допомагаємо один одному (проводимо різноманітні івенти та робимо подарунки до усіх свят, а також солодкі подаруночки для маленьких);
своєчасна виплата заробітної плати (бонуси, КРІ і можливість впливати на свій заробіток).

Наш головний офіс знаходиться у місті Запоріжжі.
Ми будемо раді, якщо ти приєднаєшся до нашої компанії, розділиш наші цінності та допоможеш досягнути заданих цілей.

Отзывы о работе в Best Buy Case, зарплаты

1. 12 августа 2025

@ Гость ,
    Доброго дня!

Дякуємо за зворотний зв’язок — він дуже важливий для нас. Нам шкода, що ваш досвід з подачею резюме залишився таким.

Відразу хочемо вибачитись за ситуацію, коли формулювання вимог могло здатися недостатньо конкретним. Ми намагаємось описувати вакансії так, щоб дати загальне уявлення про роль, але іноді певні нюанси — наприклад, специфіка товару чи формат продажів — уточнюються вже під час відбору.

Також хотілося б пояснити, що під «досвідом, який не відповідає очікуванням керівника» може матися на увазі специфіка продажів у нашому форматі (активне залучення клієнта, робота із широким асортиментом, особливості взаємодії з клієнтом). Ми не виключаємо вас із майбутніх розглядів: якщо у вас є досвід роботи в роздрібній торгівлі або активних продажах, будь ласка, додайте приклади до резюме — графіки, специфіку товару, результати. І ми з радістю переглянемо ваше звернення ще раз.

Ми прагнемо, щоб вакансії мали максимальну прозорість, а кандидати — впевненість у вимогах. Дякуємо, що допомагаєте ставати кращими.

З повагою, HR-команда Best Buy Case

2. 30 мая 2025

Увидел вакансию продавца-консультанта ,сам работал в продажах более года(В вакансии про опыт не было сказано ничего),откликнулся ,мое резюме просмотрели ,после чего дали ответ что им нужен человек с опытом работы в активных продажах, после того как перезвонил им и уточнил что у меня был опыт работы ,мне сказали «ну видимо ваш опыт не соответствует ожиданиям руководителя».

Вопрос к компании ,почему вы не пишите какой релевантный опыт кандидата вы ожидаете?
    Вакансия висит давно ..

3. 16 февраля 2025

Добрий день ! Рік тому працювала в цій компанії. Знайшла оголошення на сайті ,залишила заявку і через день зі мною звʼязалась Hp Анна , дівчинка дуже приємна . Не дивлячись на моє хвилювання (я не працювала саме в цій сфері) ми дуже добре поспілкувались на співбесіді і вже через деякий час я вийшла на стажування ,дівчата дуже добре все розповіли (Стажування оплачується )
    Зарплата була вчасно ,без затримок ,колектив дружній та підкаже якщо є питання .
    Дуже багато різних заходів для працівників , подарунків та бонусів

1. 4 марта 2025

Доброго дня! Дякую, що написали та поділилися своїми враженнями.
      Дуже приємно чути, що у вас залишилися такі теплі спогади про співбесіду, команду та робочу атмосферу. 💼✨ Раді, що стажування пройшло комфортно, а підтримка колег допомогла швидко адаптуватися. 🎁🎉 Бажаємо вам успіхів у всіх починаннях, і хто знає – можливо, ще зустрінемося! 🚀😊

4. 2 октября 2024

Доброго дня, також відгукнувся на вакансію, але від hr повна тиша. Але вакансія є на сайті досі. Навіщо розміщувати, коли вам ніхто не потрібен.

1. 12 ноября 2024

Доброго дня! Дякую, що написали та поділилися своїми враженнями.
      Вибачте, за затримку з відповіддю. Вакансія дійсно активна, бо в нас велика мережа, ми завжди в пошуках наших best-кандидатів і ми ретельно опрацьовуємо кожне резюме.
      Напишіть нам або залиште номер телефону, щоб наш HR-відділ звʼязався з вами.

Ми дуже цінуємо ваш інтерес до нашої компанії і обов’язково надамо зворотний зв’язок щодо результатів розгляду вашої кандидатури. Дякуємо за розуміння!

5. 2 сентября 2024

Здравствуйте, находясь в поисках роботы, несколько раз откликался на вакансии данной компании, но всегда получал отказ, хотя мой опыт вполне соответствует требованиям, на вопрос к Hr “в чем была причина отказа» было только молчание, игнорирование сообщений и звонков. Возможно зная причину, я бы продолжил развиваться чтоб вернуться

1. 12 ноября 2024

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися вашим досвідом і написали нам.
      Ми щиро перепрошуємо за відсутність зворотного зв’язку — це дійсно важливий момент, і ми розуміємо, як важливо отримувати конструктивну відповідь.
      Можливо, наше рішення пов’язане з конкретними критеріями, які ми використовуємо для кожної вакансії, але обов’язково передамо вашим зауваженням пріоритет і опрацюємо питання поліпшення комунікації.
      Дякуємо за розуміння!

Продавец-консультант 2

Добавьте зарплату в компании Best Buy Case

Добавить отзыв о работодателе Best Buy Case

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Best Buy Case?