Отзывы о работодателях Промышленность, производство

Грейд-Плюс

Компанія «Грейд-Плюс» — провідний український виробник широкого асортименту кухонних та житлових меблів, а також меблів для ванних кімнат.

Скіф Груп

ТОВ «СКІФ ГРУП» компанія з виробництва металопродукції. Офіс та виробництво ТОВ «СКІФ ГРУП» знаходяться у м. Харків. Компанія існує на ринку з 2010 року та випускає близько 800 одиниць продукції на місяць.

Трипільське сонце

Ми Компанія «Трипільське сонце» — виробники чаю TeaMoments, Sherlock Secrets та «Трипільське сонце». Чим ми відрізняємось від інших? Відповідь проста — Ми вкладаємо душу у нашу продукцію та віримо, що даруємо людям привід для затишних вечорів, а головне емоцію для здійснення власних мрій. А люди є найголовнішим капіталом компанії, тому що саме їх натхнення та […]

Altek

«Аltek» пропонує вже сьогодні робити те, про що інші думатимуть тільки завтра! Торгова марка «Altek» вважається лідером на ринку альтернативної енергетики по Україні. У нас повністю екологічно чисте виробництво енергії без яких-небудь шкідливих відходів. Ми думаємо про майбутнє нашої Планети. Наша компанія є активним учасником міжнародних виставок, професійних конференцій і круглих столів з енергогенеруючих технологій. […]

Пріоріті Явор

«Пріоріті Явор» є провідним підприємством у сфері механообробки в місті Бровари. Ми спеціалізуємося на виготовленні високоякісних деталей та компонентів для різних галузей промисловості.

ЦРМ-Днепр

Компания «Центр раскроя металла» /г. Днепропетровск/ • команда опытных, энергичных специалистов в области технологии машиностроения. Профессиональная деятельность предприятия направлена на эффективное удовлетворение потребностей наших клиентов (разработку технической документации, а также изготовление необходимой технологической оснастки). Одно из основных специализированных направлений «ЦРМ» — услуги по металлообработке . -Токарно-фрезерные, расточные, шлифовальные, координатные работы; -Нарезка и накатка резьбы, полировка […]

Сирена

Компанія Сирена працює на ринку товарів побутової хімії з 1?997 року. З 2004 року компанія відбулася як виробник, випускаючи продукти побутової хімії під власними торговими марками. Наша мета стати лідером якості в вітчизняної галузі побутової хімії.

Глімар

Компанія ТОВ «ГЛІМАР» впевнено займає свою позицію серед лідерів ринку по виробництву вентильованих фасадів та фасадного скління

Квадро Інтернешнл

Ми компанія-виробник унікальних всюдиходів SHERP, можливості яких вражають. SHERP — вірні та невибагливі машини, створені для роботи в найскладніших умовах. Геологи, нафтовики, рибалки, мисливці, екстремали та першовідкривачі вже використовують ці всюдиходи для роботи та підкорення бездоріжжя.

Експрім

Компанія ТОВ «Експрім» створена у 1999 році, як виробниче підприємство. Паралельно розвивався напрямок імпорту та дистрибуції харчових інгредієнтів. На сьогодні ТОВ «Експрім» є лідером на ринку з надання таких сировинних позицій, як картопляні пластівці, суха пшенична клейковина, глутамат натрію, мальтодекстрин. Постійність та надійність ТОВ «Експрім» незабаром дали компанії високий результат у вигляді довіри багатьох європейських […]

TechnoT

Компанія займається виробництвом електроніки та супутніх товарів

Монтажбуд77

Виготовлення металоконструкцій.

Красота та Здоров’я

ТОВ «Красота та Здоров’я» — один із найбільших в Україні виробників та дистриб’юторів товарів для здоров’я, комфорту, особистої гігієни та косметичних засобів.

Экстраком

Торговля. Производство пищевых продуктов

Боярд-Плюс

Компанія ТОВ «БОЯРД-ПЛЮС» є виробником виробів. Більше 10-ти років спеціалізується у виготовленні сухарів різних видів.

Українська швейна фабрика

Українська Швейна Фабрика — одна з провідних текстильних компаній в Україні, яка має широкий асортимент тканин та фурнітури для підприємств легкої промисловості.

Дніпрошкрігалантерея

Група компаній, працюємо за наступними напрямками: національний виробник та експерт ринку ЗІЗ ТОВ «ВО «Дніпрошкіргалантерея»» вже більше 15 років забезпечує українських спеціалістів широкою лінійкою засобів індивідуальної захисту, функціональним та комфортним одягом та взуттям спеціального призначення ТМ SIZAM та робочими рукавичками ТМ DOLONI.

Flipper

Компанія «Flipper» — український лідер з виробництва сучасних м’яких меблів.

Спец Техно Моторс

ТОВ СТМ займається виробництвом автотранспортних засобiв.

Спільне українсько-німецьке підприємство «2К» являється сучасним виробником побутової хімії, яка випускає високоякісну продукцію за європейськими стандартами. Ми пропонуємо вам роботу на сучасному обладнанні та забезпечимо усім необхідним для створення комфортних умов праці.