Євросувенір

Євросувенір

ТОВ «Євросувенір» є провідним українським виробником та постачальником рекламно-сувенірної продукції. Наше підприємство є одним із засновників та учасників АВІРСУ (Асоціація Виробників та Імпортерів рекламних сувенірів України). Підприємство має власну виробничу базу, склад у місті Києві, транспортну службу.
Запрошуємо Вас ознайомитись із сайтом нашої компанії: www.es.com.ua
Якщо Ви бажаєте побудувати кар’єру в успішній та стабільній компанії, надсилайте своє резюме для розгляду нашим відділом кадрів.

Отзывы о работе в Євросувенір, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

ТОВ «Євросувенір» є провідним виробником та постачальником рекламно-сувенірної продукції в Україні. Компанія активно займається виробництвом різноманітних сувенірів, що можуть включати в себе як традиційні, так і інноваційні рішення для реклами та маркетингу.

Вакансії
Компанія часто шукає спеціалістів у різних областях, таких як:
- Виробництво (технологи, оператори обладнання)
- Продажі та маркетинг (менеджери з продажу, маркетологи)
- Логістика (менеджери з постачання, логісти)
- Дизайн (дизайнери продукції, графічні дизайнери)
- Адміністративний персонал (офіс-менеджери, HR-менеджери)

Зарплати
Рівень заробітної плати в компанії може варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та кваліфікації. Зазвичай, зарплати в сфері виробництва та продажів можуть коливатися від середнього до вище середнього рівня для ринку України. Спеціалісти з досвідом можуть розраховувати на конкурентоспроможні умови оплати праці, а також можливість отримання бонусів за досягнення результатів.

Кар'єрні можливості
«Євросувенір» пропонує можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання. Компанія підтримує навчання та підвищення кваліфікації своїх співробітників, що дозволяє їм розвивати свої навички та досягати нових вершин у кар'єрі.

Якщо ви зацікавлені в кар'єрі в цій компанії, рекомендується надсилати своє резюме для розгляду, оскільки компанія відкрита для нових талантів та готова розглянути кандидатів на різні вакансії.

Добавьте зарплату в компании Євросувенір

Добавить отзыв о работодателе Євросувенір

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Євросувенір?