Галя Балувана

Галя Балувана

location_on , , ,
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Компания занимается производством домашних полуфабрикатов.

Отзывы о работе в Галя Балувана, зарплаты, вакансии

1 2
  1. Гость
    5 Апр 2023

@Гость, мені доводилось періодично до 21ої години чекати доставку товару…. Але це для власників нормальна практика )

2. Гость
    5 Апр 2023

О, працювала в такому магазині у місті Здолбунів. Що можу сказати… Це повний треш! Зарплату максимальну за три місяці роботи отримала 6800. При тому, що ти там і продавець, і прибиральниця, і фасувальник, і вантажник. Цеху при цьому магазині немає, тому майже щодня приходиться приймати самостійно 150-200 кг продукції. 12 годин на ногах, власникам усе не так… Договір про роботу фіктивний! Сказала, що буду звільнятися 15 квітня, мене без попередження звільнили 3 квітня і не віддають зарплату за березень! Тепер почали мені погрожувати… Одним словом — ДНО! Я так розумію, що це стандартна система працевлаштування по всій мережі. Відношення жахливе, зарплата мінімальна, обов’язків вагон, а націнка 90-100%.

3. Гость
    22 Мар 2023

@Гость, Добрий день, це ви при графіку 3/3 і роботі з 8:00-20:00 отримували максимум 7 тисяч, чи іноді вас затримували по часу і змушували працювати в вихідні?

4. Гость
    20 Мар 2023

Працюєш в свій вихідни, якщо не хочеш — звільнення.
    Знайшли 3 крошки на робочому місьця — звільнення.
    Працюєш 12 годин.
    Зарплата максимум 7К. Запити занадто великі. Дають перевагу старим жінкам, а молодих звільняють без причин. Кожен день заявляються якісь нові правила і так же швидко зникають та з’являться нові. Бонуси для працівників це взагалі комедія — 50-100 гривень за найкращу працю. А штрафи за 2 крошки 500 гривень. За оформлення офіційно навіть не йде і мови.
    Висока ціна за продукцію але відверто жахливе керівництво.
    2/10
    Йдіть працювати якщо себе не поважаєте. Бажаю Галі скорішого зачищення.

5. Гость
    7 Ноя 2022

@Гість,
    зовні кампанія виглядає солідною. Я думала що висока ціна на продукцію — високі білі зп працівників:((( прикро

6. Гість
    6 Ноя 2022

Написане вище — вірно. Немає точного графіку, якщо їм потрібно, то ти маєш виходити і працювати понад свій графік (у свої вихідні). Тож, не 3\3, а 9 днів поспіль. Працівників не оформлюють офіційно. На співбесіді кажуть, що є вибір — офіційно, чи ні, але зарплатня за місяць виходить десь до 7000 гривень, яких ледь вистачає на харчування і комуналку, а коли запитуєш за офіційне працевлаштування, то вони майже погрожують звільнити, або зробити зарплатню вдвічі менше. Вішають на продавців свої власні прощоти і нестачі. Постійні претензії що мала каса, і раніше (рік тому) вони були набагато більші… але мозку не вистачає зрозуміти, що зараз війна, людей позвільняли, ЗП поскорочували, тому купують менше. Загалом, шарага ще та. Це я ще не буду розписувати всю кухонну правду, про протухше м*ясо в продукції і відсутність санітарної книжки у працівників кухні… ЖАХ

7. Гость
    19 Июн 2022

Нарушения трудового законодательства. Работников не оформляют. Зарплату за первый месяц работы не выплачивают совсем, хотя на собеседовании обещают. Отпусков не существует. График работы не соответствует заявленному- переработки. Условия работы для сотрудников не соответствуют нормам, их там вообще нет. Если Вам не жаль своего времени сил — рискуйте)

8. Гость
    18 Июн 2022

В реальности-это ФОПы. Работников не оформляют. График работы не соответствует заявленному. Отпусков нет. Красиво с наружи и совсем нет условий работы для сотрудников. Если отработали меньше месяца, то зарплату не выплатят. Если Вам не жаль своего времени и сил — рискуйте)

Николаев
Ромны • 1 зарплата
Продавец-консультант
Винница • 1 зарплата

Добавьте зарплату в компании Галя Балувана

Добавить отзыв Оцените работодателя Галя Балувана: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.