Главтекстиль

Главтекстиль

Компанія ТОВ «ГЛАВТЕКСТИЛЬ» виробник робочої трикотажної рукавички з діючим виробництвом з 2012 року. З моменту заснування компанії ми ставимо для себе високі стандарти в роботі, підтримуючи етичні принципи ведення бізнесу та бажання процвітати, процвітати та допомагати суспільству, в якому ми ведемо бізнес, ставати розумнішими. Також, ми впевнені, що наш успіх безпосередньо залежить, як і від успішності наших співробітників, так і від успішності бізнесу наших партнерів, для цього ми докладаємо максимум зусиль, щоб наші відносини зі співробітниками та партнерами були надійними та стабільними.
Філософія нашої компанії заснована на довгострокових партнерських відносинах, які сприяють розвитку економіки країни та відбивається на безпеці праці її населення.
Робочі рукавички TM «GLOVETEX»® призначені для захисту рук кожного!
Продукцію нашої торгової марки відзначили нагородою на Всеукраїнському конкурсі якості продукції в номінації «Промислові товари для населення». Вся продукція ТМ «GLOVETEX» ® має Декларацію про відповідність засобів індивідуального захисту вимогам технічного регламенту та відповідає ДСТУ EN 388:2005 та ДСТУ EN 420−2001

Отзывы о работе в Главтекстиль, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании Главтекстиль

Добавить отзыв о работодателе Главтекстиль

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Главтекстиль?