СЦ «iFix» є лідером у сфері сервісного обслуговування пристроїв Apple, основним напрямком якої є ремонт iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch та продаж аксесуарів. iFix зміг змінити підхід у наданні послуг з ремонту техніки Apple, пропонуючи терміни виконання менше, а рівень обслуговування вищий ніж у будь-якій компанії на даному ринку. Все це стало можливим завдяки колективній роботі кращих майстрів та успішній організації багатопланового робочого процесу. Тим не менш, ми не зупиняємося на досягнутому, і для подальшого розвитку в наш колектив потрібні відповідальні співробітники, які бажають працювати в дружньому колективі, бажають навчатися і розвиватися, які хочуть рости і краще разом з нами. Отзывы о работе в IFix, зарплаты, вакансии
Все зарплаты добавляются анонимно
Добавьте зарплату в компании IFixДобавить отзыв Оцените работодателя IFix: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании IFix Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |