Карапуз — виробниче підприємство, виробництво прального порошку. Отзывы о работе в Карапуз, зарплатыДобавьте зарплату в компании КарапузДобавить отзыв о работодателе Карапуз Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Карапуз?
Я взагалі не маю звички писати відгуки, адже вважаю, що те, що добре для одного — зовсім не обов’язково підійде іншому. Це завжди суб’єктивно. Але, спираючись на власний багаторічний досвід, поділюсь своїми враженнями:
1. В компанії немає розуміння бізнес-процесів. Керівники підрозділів не мають можливості ухвалювати рішення у своїх напрямках — усі рішення приймає власниця, часто залежно від настрою в цей день
2. Відсутня корпоративна культура. Жодних традицій, правил взаємодії чи загального командного духу.
3. Офісні стільці — окрема історія. Вони точно не офісні, скоріше — гостьові. Якщо плануєте працевлаштування, обов’язково запитайте, як виглядає робоче місце. Не кожному комфортно сидіти 8 годин «на чому-небудь».
4. Власниця часто не контролює емоції. Під час обговорення робочих питань може плакати, кидати речі (я не лікар, щоб ставити діагнози — робіть висновки самі).
5. Виконавчий директор не має реального впливу. Він завжди погоджується з власницею, навіть якщо її рішення шкодять бізнесу. Як людина — можливо, непоганий. Як директор — ні про що. Просто є.
9. Чоловік власниці — не дурний, але цей бізнес йому нецікавий. Він живе своє окреме життя. Хоч застреліться тут, йому і краще, раніше поїде на рибалку.
6. Маркетологів дійсно шукають роками. Люди приходять, дивляться — і йдуть (як мінімум 4 зайшли і вийши). Компанії ще до маркетингу дуже далеко, процеси не налагоджені виробничі, про який маркетинг мова. Попередній відгук, про нові задачі кожні 30 хв, це правда 100000 %. Вас власниця за 3 дні закошмарить так, що ви забудете як Вас звати.
7. Є декілька людей, які достатньо адекватні в роботі і мають не поганий бек-граунд. Керівник відділу продажів і керівник тендерного відділу, взагалі дуже адекватні (але в душі не розумію, навіщо їм ця робота з такими умовами). З ними можна працювати.
Висновок: якщо у вас вже є робота й ви хочете змінити її — краще витратьте трохи більше часу на пошуки, ніж заходити сюди. Це радше перевалочна база, а не робота.
Із плюсів: компанія при всіх непорозуміннях в роботі, закриває свої фінансові зобов’язання, з цим питань немає.
Доброго дня!Компанія просто дно, Директор не адекватна якій потрібно лікуватись у психоневрологічному відділенні, виконавчий директор теж людина не адекватна ставлять задачі які не можливо виконати.Виробництво то взагалі катастрофа скрізь антисанітарія криси миші лазить по порошку і всім до спини. Заробітні плати чорні в конвертах тещо обіцяють не виконують, персонал на виробництві одні алкаші.Хто збирається там працювати гарно подумайте!
Добрый день. Будьте очень аккуратны с данной компанией, сложно конечно называть компанией, вы будете первые три месяца работать не официально это лучей вариант, зарплата конечно все не официально, клоун коммерческий с постоянным, а может да, а может нет, а может …. Сплошной обман на всем, будьте внимательны, а соответствующие соужбы должны заняться не официальным оформлением и зарплатой. На самом производстве сплошной мрак. КВИ удачи тебе во лже.
В тій компанії дійсно шукають маркетологів роками. А потім вам винесуть мозг по 3 рази в день все треба зробити за півгодини. В маркетингу просто дно там пахати та пахати і починати з азів. Компанія чорна. Люди приходять в компанію робити результат, основне щоб не мішали,але йдуть від керівників виконавчого директора.
Не рекомендую. Витрачений час. Обіцяють одну з/п по телефону, а на фактичній зустрічі в офісі – іншу. Керівника відділу маркетингу шукають роками. Після співбесіди в офісі HR обіцяє перетелефонувати протягом тижня, а потім просто забувається про Вас. Тобто про повагу до кандидатів, колег, партнерів там і не чули.
До того ж – офіс страшний, з розшарпаними стільцями та столами, техніка стара-старенька. Офіс – невеличкий, ну як офіс – кімнатка, в якій всі разом по куточкам сидять.