Карапуз — виробниче підприємство, виробництво прального порошку. Отзывы о работе в Карапуз, зарплатыДобавьте зарплату в компании КарапузДобавить отзыв о работодателе Карапуз Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Карапуз?
В тій компанії дійсно шукають маркетологів роками. А потім вам винесуть мозг по 3 рази в день все треба зробити за півгодини. В маркетингу просто дно там пахати та пахати і починати з азів. Компанія чорна. Люди приходять в компанію робити результат, основне щоб не мішали,але йдуть від керівників виконавчого директора.
Не рекомендую. Витрачений час. Обіцяють одну з/п по телефону, а на фактичній зустрічі в офісі – іншу. Керівника відділу маркетингу шукають роками. Після співбесіди в офісі HR обіцяє перетелефонувати протягом тижня, а потім просто забувається про Вас. Тобто про повагу до кандидатів, колег, партнерів там і не чули.
До того ж – офіс страшний, з розшарпаними стільцями та столами, техніка стара-старенька. Офіс – невеличкий, ну як офіс – кімнатка, в якій всі разом по куточкам сидять.